Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ολοκαίνουργια ΑΕΚ!!

Το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης έγινε. Κι από βδομάδα η ΑΕΚ αλλάζει -και στο γήπεδο- σελίδα. Οκτώ από τους νεοαποκτηθέντες θα βρεθούν την Τρίτη στα Σπάτα για να πάρουν μια πρώτη γεύση από την «Ένωση».

Ολοκαίνουργια ΑΕΚ!
Η φετινή σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ. Πολύ πριν συμβεί αυτό όμως, η «Ένωση» είχε ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης.

Όχι μόνο με θεωρία, αλλά και πράξεις. Και πιο συγκεκριμένα έντεκα -όσες και οι μεταγραφές που έχουν γίνει ως τώρα.

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις κινήσεις για επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ, όσοι έχουν «κλείσει» ήδη θέση σ’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν για να ενταχθούν στην ομάδα.

Έτσι, με την επιστροφή της στις προπονήσεις (μετά το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα), η συντριπτική πλειοψηφία των νεοαποκτηθέντων θα βρεθούν στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα -και κατόπιν ειδοποίησης του Νίκου Λυμπερόπουλου- στις εγκαταστάσεις θα βρεθούν την Τρίτη οι πρώην συμπαίκτες στον Πανιώνιο, Αραβίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος και Ντούνης, οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Φαγιέ και ο πιτσιρικάς Σβάρνας.

Λίγο παραπάνω υπομονή, δε, για να πάρουν πρώτη γεύση από ΑΕΚ θα κάνουν οι Μάνταλος και Ζόριτς (που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ακόμα με Ξάνθη και Τσέλικ αντίστοιχα), αλλά και ο Σαρρής που έχει παρουσιαστεί στο στρατό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: