Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μίλησε για Εντινγκά, εξελίξεις με Εμπιά!

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή του Εντινγκά και παράλληλα υπάρχουν επαφές για τον Εμπιά που μένει ελεύθερος.

Μίλησε για Εντινγκά, εξελίξεις με Εμπιά
Εκτός μεσοεπιθετική γραμμή, στον Ολυμπιακού κοιτάζουν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντελβέν Εντινγκά, ο οποίος κατάφερε – ιδιαίτερα στο β’ μισό της σεζόν – να αποδείξει ότι μπορεί να φανεί «χρήσιμο» εργαλείο στα χέρια του Μίτσελ.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει μιλήσει με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αφρικανός στην ομάδα, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις που υπάρχουν στις επαφές με τη Μονακό.

Ο 51χρονος προπονητής παρουσιάζεται σίγουρος ότι ο Κονγκολέζος χαφ θα είναι καλύτερος του χρόνου, εφόσον κάνει την προετοιμασία που πρέπει το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας - πέρα από τον Ντιόπ – φέρονται να ασχολούνται και με τον Στεφάν Εμπιά. Ο Καμερουνέζος άσος μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και την υπόθεση φέρονται να έχουν αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Η συγκεκριμένη περίπτωση χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: