Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Άλλος άνθρωπος ο Μήτρογλου!!

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δείχνει ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Άλλος άνθρωπος ο Μήτρογλου!
Ένα από τα θέματα που απασχολούσε το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, πόσω μάλλον τον Φερνάντο Σάντος, ήταν η κατάσταση στην οποία θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου πως παρακολούθησε από κοντά τον διεθνή επιθετικό στο τελευταίο παιχνίδι της Φούλαμ, έχοντας αποκλειστικά σε εκείνον την προσοχή του για να «τσεκάρει» αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τη SportDay, εκείνο που προκύπτει από τις πρώτες μέρες που συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς στον Άγιο Κοσμά είναι ότι ο 25χρονος επιθετικός έχει αλλάξει αρκετά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει σωματικά, δείχνει πιο ελαφρύς και πιο ευέλικτος από ποτέ. Μάλιστα, άνθρωποι που είναι κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναφέρουν ότι ο Μήτρογλου «φαίνεται ότι είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε ποτέ»!

Όσον αφορά τις μετρήσεις που υποβλήθηκε, η λιπομέτρηση έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ ανάλογα είναι τα τεστ που αφορούν τη σωματική/οργανική κατάσταση.

Εκείνο που έχει πλέον σημασία για τον «πιστολέρο» είναι να βρει την αυτοπεποίθησή του, για αυτό θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά τα φιλικά με Πορτογαλία , Νιγηρία και Βολιβία. «Μόλις βάλει το πρώτο, θα… ξεμπουκώσει», λένε οι συμπαίκτες του στην Εθνική.

Οι διεθνείς ήταν ελεύθεροι από το μεσημέρι του Σαββάτου και επέστρεψαν Κυριακή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση το πρωί στις 10:00 (ανοιχτή για το κοινό και τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή) στον Άγιο Κοσμά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: