Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το «ψάχνει» στα χαφ ο Σάντος!

Σε ακόμη μία προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε ορισμένα πράγματα όσον αφορά τον σχηματισμό της μεσαίας γραμμής της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Το «ψάχνει» στα χαφ ο Σάντος
Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά, δεκαεπτά μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς προπονήθηκαν για μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά και το ευχάριστο είναι ότι κανένας εξ’ αυτών δεν έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις, παρότι οι περισσότεροι προέρχονται από τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τα πρωταθλήματα του εξωτερικού τελείωσαν πριν από μερικές μέρες.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε στην πρωινή προπόνηση δίτερμα, κάνοντας δύο αλλαγές στον σχηματισμό της μεσαία γραμμής της «γαλανόλευκης» στο σχήμα 4-3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ο Τζιόλης και ο Μανιάτης ήταν στα χαφ, με τον Κατσουράνη πιο μπροστά τους. Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ομοσπονδιακός τεχνικός διαφοροποίησε τον σχηματισμό στη μεσαία γραμμή, έχοντας ως αμυντικό χαφ τον Τζιόλη και εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη, Κατσουράνη.

Στην άλλη ομάδα έπαιξαν οι Καπίνο, Τζαβέλας, Βύντρα, Ταχτσίδης, Μόρας, Σάμαρης, Καραγκούνης (αριστερά), Κονέ (δεξί χαφ), Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική θα προπονηθεί και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή) στον Άγιο Κοσμά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: