Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο... loser Κριστιάνο έβαλε... μόνο 17 γκολ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης διαφωνεί με την κριτική που ασκείται στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αποθεώνει για την εξαιρετική σεζόν που είχε.
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του 10ου κυπέλλου πρωταθλητριών –σημερινού Τσάμπιονς Λιγκ- από την Ρεάλ και βλέπω, ότι συνεχίζονται οι κουβέντες για τον Ρονάλντο, το πέναλτι που κέρδισε, το γκολ, που έβαλε , τον τρόπο που το πανηγύρισε και το γεγονός, ότι πέταξε την φανέλα και έδειξε τους κοιλιακούς του. Μιλάμε για συζήτηση και σχόλια... επιπέδου. Κανονικά δεν θα έπρεπε ο Ρονάλντο να προσπαθήσει να μπει στην περιοχή και να απειλήσει την αντίπαλη εστία -με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι- ούτε έπρεπε να πετύχει το τελευταίο γκολ από τα τέσσερα. Επίσης ο Ρονάλντο δεν έπρεπε να... πανηγυρίσει το γκολ με τον τρόπο που το πανηγύρισε. Έπρεπε να πάει στην  σέντρα χωρίς να πανηγυρίσει, όπως θα έκαναν... όλοι οι παίκτες στην θέση του αν έκαναν το 4-1 με το οποίο η ομάδα τους θα κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ.
Και φυσικά ο Ρονάλντο για άλλη μία χρονιά έδειξε ότι είναι... loser, όπως τον κατηγορούν πολλοί. Τι έκανε μωρέ το γατάκι; Μόλις 17 γκολ σε μία χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε κάνοντας ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ποιος είπε ότι τα άλλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραρε ήταν σοβαρά παιχνίδια; Σοβαρό παιχνίδι ήταν μόνο ο τελικός και αυτό το... γατάκι θυμήθηκε να βάλει το τέταρτο γκολ με πέναλτι.
Μιλάμε, ότι ακούμε απίστευτα πράγματα, για έναν παίκτη, που κάθε χρόνος που περνάει κάνει και ένα βήμα παραπάνω κι αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Στον τελικό όντως δεν ήταν καλός. Φυσικά κανείς δεν υπολογίζει, ότι έπαιζε με ρίσκο να πάθει υποτροπή στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες. Είπαμε, ο Κριστιάνο είναι υποχρεωμένος να βάζει σε κάθε ματς δύο και τρία γκολ, για να δείχνει, ότι δεν είναι... loser. Και αντί για 17 σε μία χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ να έβαζε 27 και 37 γκολ, για να τον παραδεχθούν κάποιοι, ότι είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
Ακούμε τρελά πράγματα, που δεν έχουν καμία λογική. Το γήπεδο, όμως, είναι καθρέπτης και η προπόνηση. Και όποιος δεν ξέρει ας ρωτήσει να μάθει τι προπόνηση κάνει κάθε μέρα ο Ρονάλντο, για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Το τι κάνει σε προσωπικό επίπεδο, λίγο με νοιάζει. Ούτε αν δείχνει τους κοιλιακούς του με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια τον απολαμβάνω όταν παίρνει την μπάλα στα πόδια του, όταν σπριντάρει, όταν ντριμπλάρει, όταν σουτάρει, όταν εκτελεί φάουλ.
ΥΓ: Ο Σέρχιο Ράμος και με το γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις του τελικού και πήγε το παιχνίδι στην παράταση και με τα γκολ κόντρα στην Μπάγερν έδειξε πόσο καθοριστικός ήταν και αυτός για την φετινή κούπα. Και στον τελικό εξαιρετικός ήταν και ο Ντι Μαρία, αλλά και ο Μαρσέλο που μπήκε αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να ανακτήσει την χαμένη κατοχή και να απειλήσει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: