Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

O Παναθηναϊκός, σπουδαία νίκη 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Αστεράτος ο Παναθηναϊκός, σπουδαία νίκη 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δύο γκολ από φάουλ (Κλέιτον, Λέτο), άλλο ένα από τον Κουίνσι, πρωτιά και ...χορογραφίες. Ναυάγιο ο ΠΑΟΚ.
Dancing with the stars Νο 1-3!
Ο Παναθηναϊκός, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, νίκησε κατά κράτος τον ΠΑΟΚ με 3-1 στην Τούμπα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο, έχοντας όμως και δυο ματς λιγότερα.
Οι πράσινοι με ποδόσφαιρο κατοχής και καλή κυκλοφορία προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο μέρος με το φάουλ του Κλέιτον και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν πλήρως και σημείωσαν άλλα δυο γκολ με τους Κουίνσι και Λέτο, ο οποίος σκόραρε επίσης με φάουλ. Ο ΠΑΟΚ είχε σε κακή μέρα όλες του τις γραμμές, με τον Σνάουτσνερ να είναι χειρότερος όλων και τον Βιεϊρίνια σχεδόν εξαφανισμένο. Ο Κουκουλάκης θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στο 0-0 στο χέρι του Μπουμσόνγκ, αλλα αντ` αυτού έδωσε τραβηγμένο πέναλτι για μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια, ο οποίος έγραψε έτσι το 1-3.
Καλό ματς
Παιχνίδι κέντρου είχαμε στο ξεκίνημα, με την κατοχή να είναι σχετικά μοιρασμένη για τις δύο ομάδες, αλλά με καλό ρυθμό. Το σουτ του Λέτο στο 11` πέρασε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο χέρι του Μπουμσόνγκ από την προσπάθεια του "Σάλπι". Ο Κουκουλάκης το θεώρησε ακούσιο κι είπε "παίζετε".
Ο ΠΑΟΚ απείλησε με αξιώσεις με το μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια στο 23`, αποκτώντας παράλληλα την πρωτοβουλία στο ματς, κινούμενος από δεξιά με Έτο και "Σάλπι".
Κλέιτον 0-1
Ο Κλέιτον με ωραίο φαλτσαριστό φάουλ από αριστερά νίκησε τον Χαλκιά, κάνοντας το 0-1 στο 33`, ενώ ο ΠΑΟΚ πήγε να απαντήσει δύο λεπτά μετά με τον Φωτάκη. Ο ΠΑΟΚ επέμενε από δεξιά και ανέβασε την πίεση του στο τέλος, δίχως όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Πλην του γκολ, προφανώς, δύο ήταν τα μεγάλα προβλήματα των γηπεδούχων: Ο Βιεϊρίνια από αριστερά είχε ταλαιπωρηθεί από τον Μαρίνο, ενώ αντίστοιχα στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν εύκολα τους Κουίνσι και Λέτο.
Άνετα ο ΠΑΟ
Ο Τσιρίλο μπήκε αντί του τραυματία Κοντρέρας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και το επιβεβαίωσαν στο 56`. Ο εκτός τόπου και χρόνου Σνάουτσνερ έχασε την μπάλα από τον Κατσουράνη που βρήκε τον Κουίνσι και αυτός με τη βοήθεια και της κόντρας του Τσιρίλο έκανε το 0-2.
Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν κυριαρχήσει κι έκαναν ευκαιρίες (63` και 65` Ζέκα), φτάνοντας στο 0-3 στο 70` με το ωραίο απευθείας φάουλ του Λέτο. Ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ είχε μόνο ένα καλό σουτ με τον Βιεϊρίνια.
Στο 84` ο Κουκουλάκης είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια και ο τελευταίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ-Άρης 3-0

Τα γυαλισμένα παπούτσια βοήθησαν την ΑΕΚ, που βρήκε το βήμα της και έκανε ...παρέλαση με νίκη 3-0 απέναντι στο φάντασμα του Άρη. Ο Κωστένογλου ανάσανε, ο Τσιώλης βαριανασαίνει...

Παρέλαση με τα ...λουστρίνια!
Την πρώτη νίκης της στο πρωτάθλημα με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο πραγματοποίησε η ΑΕΚ! Οι "κιτρινόμαυροι" επιβλήθηκαν 3-0 του Άρη, στον απόηχο του θέματος που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με το... λουστράρισμα των παπουτσιών. Η Ένωση σε γενικές γραμμές στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Λαζαρίδης με αυτογκό, στο 39' ο Λυμπερόπουλος έκανε το 2-0 και στο 78' ο Κάλα έγραψε το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η... διαδήλωση των οπαδών συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ, με τους Ενωσίτες να αναρτούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, για όσα περνάει ο ελληνικός λαός.
Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ανέλαβε την κυριαρχία του αγώνα με κύριο εκφραστή των προσπάθειών της τον Λεονάρντο! Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν... μεταμορφωμένοι σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ και με τον Βραζιλιάνο σε μεγάλα κέφια κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ από πολύ νωρίς! Ο... μικρός μάγος έκανε ό,τι ήθελε την πλευρά που κάλυπτε ο Καζναφέρης και στο 10' έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, με τον Λαζαρίδη να... καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.
Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο πίεσης εκ μέρους των φιλοξενούμενων χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι περισσότερο. Στο 22' ο Λεονάρντο της ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο Βελλίδης είπε όχι, πραγματοποιώντας καταπληκτική απόκρουση! Βέβαια, το 2-0 έγινε πράξη κάποια λεπτά αργότερα από τον Λυμπερόπουλο! Στο 39', ο Καφές έβγαλε την κάθετη μπαλιά μέσα από τέσσερις παίκτες, η μπάλα κατέληξε στον Λύμπε που απέφυγε τον Βελλίδη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πριν από το γκολ όμως, είχαν προηγηθεί σε διάστημα ενός λεπτού δύο δοκάρια, μοιρασμένα για την κάθε ομάδα. Στο 29' ο Κάλα σούταρε από τα δύο μέτρα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 30' τη σειρά πήρα ο Καζναφέρης.
Ο Άρης θα μπορούσε να είχε μειώσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως το Σουτ του Παπαστεριανού χτύπησε στο δοκάρι του Αραμπατζή και έτσι έμεινε το 2-0.
Στην επανάληψη ο Νίκος Κωστένογλου άλλαξε το 4-2-3-1 σε 4-1-4-1 με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει τον ρυθμό που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να πιέσει χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό! Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχαν ψυχραιμία στις προσπάθειές τους, έπαιξαν εντελώς άναρχα και δεν κατάφεραν να φτιάξουν ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία. Έπαιξε ρόλο, από τη μία το στήσιμο και το πάθος των αμυντικών της Ένωσης και από την άλλη η... ασυνεννοησία μεταξύ πάγκου και αγωνιστικού χώρου, αφού ο Τσιώλης φώναζε να βάλουν την μπάλα κάτω, αλλά μόνο αυτό δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.
Η ΑΕΚ είχε περιοριστεί, συνειδητά, σε παθητικό ρόλο αλλά μετά την αλλαγή του Λεονάρντο (πήρε τη θέση του ο Λαγός) άρχισε να παίρνει χώρο στο γήπεδο και να κάνει πιο συχνές επισκέψεις στα καρέ του Βελλίδη. Σε μία από αυτές στο 78', ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, ο Κάλα πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 3-0, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του!
Έτσι η Ένωση πήρε το πρώτο της τρίποντο με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και πλέον κοιτάζει το ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Ο νους της όμως θα είναι περισσότερο στραμμένος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Στην Τούμπα ο Τσάκας!!

Το `πε και το `κανε ο Βλάσης Τσάκας, καθώς πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας για να δει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.
Στην Τούμπα ο Τσάκας!

Κατοστάρης με την ΑΕΚ ο Λύμπε!!

Το 100ο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος!
Κατοστάρης με την ΑΕΚ ο Λύμπε!
Ο Λύμπε σκόραρε στο 39' της αναμέτρησης με τον Άρη φτάνοντας τα 100 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ συνολικά έχει πετύχει 158 στην Α' Εθνική.

Πολιτικά πανό και στην Κύπρο!!

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες με τα όσα βιώνουν καθημερινά έστειλαν οπαδοί στην Κύπρο με πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Πολιτικά πανό και στην Κύπρο!
Στο πανό που σηκώθηκε επισημάνθηκε πως «Λαμόγια πολιτικοί τι φταίνε οι οπαδοί» αλλά και «Έλληνες πολεμάτε, αδέρφια μην λυγάτε». Με αυτόν τον τρόπο οι Κύπριοι οπαδοί έδειξαν πως βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων και κατά των πολιτικών της χώρας μας. Όπως φαίνεται λοιπόν όλο και περισσότερα είναι τα πολιτικά πανό που αναρτούν οι οπαδοί στα γήπεδα...
Πηγή: gazzetta.gr

Οι συνεργασίες Τσάκα και Μπόμπολα...!!

Το γήπεδο στο Βοτανικό και δουλειές στην Σαουδική Αραβία, ήταν τα βασικότερα θέματα συζήτησης του Βλάση Τσάκα με τον Φώτη Μπόμπολα.
Οι συνεργασίες Τσάκα και Μπόμπολα...
Σε δημοσίευμα της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" υπάρχει αναφορά στην συνάντηση του Βλάση Τσάκα με τον Φώτη Μπόμπολα, στην οποία εκτός από το γηπεδικό σημαντικό μερίδιο είχαν και οι δουλειές που μπορούν να γίνουν στην Σαουδική Αραβία.
Αναλυτικά ο Χρήστος Ξανθάκης τονίζει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: «Τη μισή μέρα συζητάνε για το κύμα απομακρύνσεων στον «Πήγασο» και την άλλη μισή για τον Βλάση Τσάκα! Ο Τσάκας προέκυψε ως μεγιστάνας, ως σανίδα σωτηρίας, ως φωτεινό μονοπάτι για το μέλλον του ομίλου (όπως θέλετε πείτε τον), αμέσως μετά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Η σχετική φημολογία τον θέλει να συζητάει με τον Φώτη Μπόμπολα μια σειρά καυτών θεμάτων, από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ώς την προώθηση έργων στη Σαουδική Αραβία.
Ειπώθηκε μάλιστα ότι ο ισχυρός ανήρ του «Πήγασου» τον ξεπροβόδισε κιόλας με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν ήμουν μπροστά για να το ξέρω, αλλά γνωρίζω ότι ο Φ. Μπόμπολας ταξίδεψε για το τριήμερο στο Λονδίνο και, όλως τυχαίως, εκεί βρέθηκε και ο Σταύρος Ψυχάρης. «Μην του βάλει τίποτε ιδέες, τέτοιες ώρες...», σχολίαζαν στους..διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου».
Πηγή: gazzetta.gr
 

«Θα μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους!»

Μετά τη νίκη με 5-3 επί της Τσέλσι, η ψυχολογία στην Άρσεναλ είναι στα... ύψη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του Θίο Γουόλκοτ.
«Θα μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους!»
«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μας αρέσει να κάνουμε μακρόπνοα σχέδια. Δεν μπορούμε να πούμε πού ακριβώς θα τερματίσουμε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό θα μπορούμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο άσος των «κανονιέρηδων» και συνέχισε: «Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, έχουμε “τρέξει” ένα καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Όλοι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα».

Αν δεν είχαν και τον Ποντόλσκι...!!

Ο Λούκας Ποντόλσκι πήρε για μία ακόμη φορά την Κολωνία από το χέρι και την οδήγησε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Άουγκσμπουργκ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.
Αν δεν είχαν και τον Ποντόλσκι...
Στο 19’ άνοιξε το σκορ με όμορφη κούρσα από τα αριστερά και δυνατό σουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστιαν Κλέμενς από τον Χάιμε Χοσογκάι φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Σλάβομιρ Πέτσκο στο 56’ ολοκλήρωσε τη νίκη των «τράγων», που σκαρφάλωσαν στην ενδέκατη θέση με 16 βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι έμειναν στους 8 και παραμένουν προτελευταίοι. Μάλιστα ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 76’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τόρστεν Ερλ για σκληρό φάουλ στον Σάσα Ρίτχερ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 21/10
Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-1
(2’ Μπάλακ)
Σάββατο 22/10 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Νυρεμβέργη 4-0
(2’, 68’ Γκόμεζ, 19’ Σβαϊνστάιγκερ, 39’ Ριμπερί)
Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 1-1
(22’ Τάσι-45+1 Πιστσέκ)
Σάλκε-Χόφενχαϊμ 3-1
(28’ Ραούλ, 73’ πεν., 76’ Χούντελααρ-63’ Ιμπίσεβιτς)
Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 2-3
(31’ Μάντζουκιτς, 84’ Σάφερ-27’ Ράφαελ, 37’ πεν. Κομπιασβίλι, 85’ Λασόγκα)
Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 2-1
(21’, 51’ Ρόις-26’ Πόγκατετς)
Μάιντς-Βέρντερ Βρέμης 1-3
(23’ Μπούνγκερτ-29’ Πισάρο, 47’ Χαντ, 78’ Προντλ)
Κυριακή 23/10
Κολωνία-Άουγκσμπουργκ 3-0
(19’, 24’ πεν. Ποντόλσκι, 56’ Πέτσκο)
Αμβούργο-Καϊζερσλάουτερν (18:30)
Πηγή: sport-fm.gr
 

Με... υποψία οφσάιντ νικήθηκε ο Τζόρβας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ουντινέζε νίκησε 1-0 την Παλέρμο του Αλέξανδρου Τζόρβα, με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, από «ελεγχόμενη» όμως θέση.
Με... υποψία οφσάιντ νικήθηκε ο Τζόρβας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με το σημερινό τρίποντο η Ουντινέζε έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε και πάλι στην δεύτερη θέση, με έναν βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και έναν λιγότερο από την τρίτη Μίλαν.

Στα άλλα ματς του ιταλικού πρωταθλήματος που διεξάγονταν την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα νίκησε 1-0 την Τζένοα, η Πάρμα 2-0 την Τσεζένα, ενώ Λέτσε και Νοβάρα έμειναν στο 1-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Κατάνια - Νάπολι 2-1 (25' Μαρκέζε, 48' Μπεργκέσιο / 1' Καβάνι)
Ρόμα - Μίλαν 2-3 (28' Μπουρντίσο, 88' Μπόγιαν / 17' και 78' Ιμπραχίμοβιτς, 30' Νέστα)
Ίντερ - Γιουβέντους 1-2 (28' Μάικον / 12' Βούτσινιτς, 33' Μαρκίζιο)
Κυριακή
Σιένα - Κιέβο 4-1 (25' και 57' Ντέστρο, 61' Ντ'Αγκοστίνο, 94' Καλαϊό / 75' Μοσκαρντέλι)
Μπολόνια - Αταλάντα 3-1 (45'+3 πέν. Ντι Βάιο, 48' Γκαστόν Ραμίρες, 68' Λορία / 7' Ντένις)
Φιορεντίνα - Τζένοα 1-0 (41' Λατζάρι)
Λέτσε - Νοβάρα 1-1 (31' Στράσερ / 44' πέν. Ριγκόνι)
Πάρμα - Τσεζένα 2-0 (41' Παλέτα, 71' Αλεσάντρο Λουκαρέλι)
Ουντινέζε - Παλέρμο 1-0 (38' Ντι Νατάλε)
Κάλιαρι - Λάτσιο (21:45)
*η 1η  αγωνιστική έχει αναβληθεί
Η βαθμολογία
1. Γιουβέντους 19
2. Ουντινέζε 18
3. Μίλαν 17
4. Λάτσιο 15
5. Νάπολι 14
6. Κατάνια 14
7. Σιένα 13
8. Κάλιαρι 13
9. Παλέρμο 13
10. Φιορεντίνα 12
11. Τζένοα 12
12. Πάρμα 12
13. Ρόμα 11
14. Μπολόνια 10
15. Αταλάντα 9*
16. Κιέβο 9
17. Ίντερ 8
18. Νοβάρα 7
19. Λέτσε 5
20. Τσεζένα 3
*η Αταλάντα ξεκίνησε με -6

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Γι` αυτό ξέσπασε ο Ιβκοβιτς...

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για το ξέσπασμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ματς με το Μαρούσι στο ΣΕΦ αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους.
Γι` αυτό ξέσπασε ο Ιβκοβιτς...
Κάτι έπρεπε να γίνει για να ξυπνήσει όσους κοιμήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ. Και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να βάλει το ξυπνητήρι να κτυπήσει, αλλά έκρουσε με δύναμη το καμπανάκι του κινδύνου.
Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ντούντα δημιούργησε με έξυπνο τρόπο τεχνητή κρίση. Γιατί ούτε ρυθμό έχει βρει ο Ολυμπιακός, ούτε ικανοποιεί και κανέναν με την απόδοσή του. Οι 500 που βρέθηκαν στις εξέδρες γέμιζαν με το ζόρι το μισό Παπαστράτειο και δεν θα έκαναν αισθητή την παρουσία τους ούτε στον Κορυδαλλό. Ναι, φταίει και το χαμηλό επίπεδο της Α1, φταίει και το ότι το Μαρούσι κατέβηκε με το εφηβικό, συν κάτι άνδρες. Αλλά και με κανονική σύνθεση να κατέβαιναν οι αντίπαλοι, πόσοι θα έκαναν το κόπο να βρεθούν στο ΣΕΦ; Να ήταν 2000; Μπα... Εδώ με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, στο πρώτο εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκα, ήταν δεν ήταν 3000 οι οπαδοί του Ολυμπιακού που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους.
Θέλει δουλειά πολλή για να γυρίσει ο τροχός και σίγουρα με εμφάνιση σαν τη χθεσινή, δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ. Εντάξει, κίνητρο δεν υπήρχε λόγω αντιπάλου, αλλά έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεν δικαιούται να κάνει ποτέ αγγαρεία. Με εξαίρεση τον Σπανούλη, όλοι οι υπόλοιποι είχαν πολλά να δείξουν. Και οι περισσότεροι, πολλά να αποδείξουν. Τι έκαναν γι αυτό; Απολύτως τίποτα.
Γι αυτό και μπήκε στα αποδυτήρια ο Ιβκοβιτς και άρχισε να ωρύεται. Και δεν σταμάτησε στους παίκτες του. Τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο που έκανε ερώτηση για τον Κώστα Σλούκα.
Ο Ντούντα δεν θέλει απλά να ξυπνήσει τους παίκτες του για τα τρία εκτός έδρας ματς που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Κάχα Λαμποράλ, ΑΓΟΡ και Καντού καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός και η επαγρύπνηση δεν φτάνει. Γιατί δεν έχουν την ποιότητα να κερδίζουν οι ερυθρόλευκοι μόνο επειδή δεν κοιμούνται. Επί της ουσίας, ο Σέρβος θέλει να φέρει τους παίκτες του Ολυμπιακού προ των ευθυνών τους. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει ευκαιρίες και επί του παρόντος δεν δικαιολογούν την παρουσία τους σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιβκοβιτς έχει επιλέξει και έχει δημιουργήσει αυτό το σύνολο, άρα έχει και την ευθύνη. Έχει μπει μπροστά, αλλά αν δεν τον δικαιώσουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, δεν θα έχουν άλλες ευκαιρίες.
Μην πάει ο νους σας μόνο στον Χάουαρντ. Ο Αμερικανός έπαιξε 11 λεπτά, έκανε 5 φάουλ, δεν μπορούσε να σκοράρει. Τουλάχιστον το πάλεψε αυτός στο μέτρο του δυνατού. Ούτε ο Κέσελ τον απασχόλησε σήμερα, απ' αυτόν δεν περιμένει να σκοράρει με το Μαρούσι. Και να το έκανε, δεν θα μετρούσε για κανέναν.
Ομως είχε κάθε λόγο να είναι εκνευρισμένος με τον Κεϊλίν Λούκας, που ναι μεν έβαλε 14 πόντους και 2 τρίποντα στο τέλος, αλλά έπαιζε άμυνα με το μάτια. Ο Γκαγκαλούδης και ο Ακεψιμαϊδης έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντί του. Ο Αντιτς παίζει δίχως ενέργεια επί του παρόντος στη θέση "4" δεν δίνει καμία βοήθεια. Αλλος παίκτης ήταν στο Ευρωμπάσκετ, άλλος είναι στον Ολυμπιακό. Ο Σλούκας κοίταξε πρώτα να παίξει στην επίθεση και δεν πίεσε όσο ήθελε ο προπονητής του. Το ότι ο Ιβκοβιτς δεν δείχνει να πιστεύει στον 21χρονο γκαρντ είναι κάτι ξεχωριστό, σε σχέση με τη διάθεση που πρέπει να έχει ο ίδιος. Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και ο Σλούκας πρέπει να δείξει μέσα στο παιχνίδι ότι ο Ιβκοβιτς κάνει λάθος. Στο χέρι του είναι, γιατί το ταλέντο του ξεχειλίζει. Θέμα μυαλού είναι καθαρά.
Ολα αυτά, βέβαια, είναι το ένα σκέλος της συζήτησης και έχει να κάνει με τα περιθώρια βελτίωσης του υπάρχοντος υλικού. Ομως ό,τι και να γίνει, το ταβάνι του Ολυμπιακού θα παραμείνει χαμηλό. Ο Ιβκοβιτς έχει αντιληφθεί πως κάτι πρέπει να αλλάξει, έστω κι αν δεν συνηθίζει να κάνει μεταγραφές μεσούσης της περιόδου. Το ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί είναι δεδομένο. Απλά το ζητούμενο είναι το τάιμινγκ. Αν ο Ντούντα κρίνει ότι με την τωρινή σύνθεση οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν στους "16", είναι προτιμότερο να περιμένει το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Οταν θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά και σε ό,τι αφορά στο ΝΒΑ. Αλλιώς, πρέπει να κινηθεί άμεσα. Λογικά, ο Ιβκοβιτς θα περιμένει μέχρι να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλαγή για τα μάτια του κόσμου δεν θα γίνει. Μόνο για να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού.
Πηγή: sday.gr

"Είμαι προπονητής μεταβατικής φάσης"...

Αιφνιδίασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Εργοτέλη ο Οράσιο Γκονσάλβες, τονίζοντας ότι είναι προπονητής για ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να βρεθεί ο επόμενος για τον πάγκο των Αρκάδων.
"Είμαι προπονητής μεταβατικής φάσης"...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Όλα μπορούσαν να ξεκινήσουν με διαφορετικό τρόπο. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρέσκα και τον Ουσέρο ενώ δεν μας δόθηκε και πέναλτι. Μετά κάναμε δύο πολύ σημαντικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Εργοτέλης. Και έτσι μέσα σε 4 στημένα μας έκανε δύο γκολ ο Εργοτέλης.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αντίθετο άνεμο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα για να φέρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.Όταν μια ομάδα νικάει έχει δικαιοσύνη το αποτέλεσμα.
Όταν έχουμε ευκαιρίες και δε σκοράρουμε κάτι φταίει. Δεν είμαι ο πρώτος προπονητής. Είμαι ο προπονητής της μεταβατικής φάσης μέχρι να έρθει κάποιος άλλος. Βέβαια, δεν καθόμαστε να περιμένουμε κάποια μέρα μέχρι να έρθει κάποιος άλλος. Δουλεύουμε και δουλεύουμε σοβαρά".

Επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στην Τούμπα!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα ατόμων φέρεται να επιτέθηκε σε κλούβα των ΜΑΤ κι ακολούθησε πανικός! Επεσαν δακρυγόνα, υπήρξαν πυκνοί καπνοί από φωτιά, κροτίδες κρότου-λάμψης κι έντονη κινητικότητα με τα ΜΑΤ να βρίσκονται πλέον σε θέση μάχης!
Επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στην Τούμπα!
Το γήπεδο έχει αποκλειστεί και πιο συγκεκριμένα οι οδοί Κλεάνθους και Λαμπράκη και η κίνηση γύρω από το γήπεδο θα αποκατασταθεί, όταν φτάσουν οι αποστολές των ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα βρίσκονται 22 κλούβες των ΜΑΤ προκειμένου να ελέγξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Πηγή: sentra-goal.gr

Oι 19 του Γκουαρδιόλα!!

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου έγινε ο 19ος παίκτης που πραγματοποίησε ντεμπούτο στην Μπαρτσελόνα υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα, προερχόμενος από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.
Oι 19 του Γκουαρδιόλα!
Αρκετές συζητήσεις, αφιερώματα και διθύραμβοι γίνονται για τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, την περίφημη Μασία, η οποία μάλιστα φέτος... επεκτάθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, με περισσότερες ανέσεις και προοπτικές. Από το 2008, όταν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε το σύλλογο, συνολικά 19 ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου και κυρίως «προϊόντα» της Μασία έχουν κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, με τελευταίο τον Ντεουλοφέου, ο οποίος πήρε στη χθεσινή... πεντάρα με τη Μαγιόρκα τη θέση του Βίγια στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Μπάρτσα δείχνει το δρόμο και όπως δηλώνουν με περηφάνια οι άνθρωποι της ομάδας, η Μασία αποσκοπεί στη μαζική «παραγωγή» ποδοσφαιριστών, αλλά στη διαμόρφωση των παιδιών ως αθλητών και ως ανθρώπων. Έναν τόσο σημαντικό συνδυασμό, ο οποίος οδηγεί στο επιτυχές αποτέλεσμα που εξελίσσεται κάθε αγωνιστική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

«Μετά το κούρεμα, έρχεται η φάπα»

Οι φίλοι της ΑΕΚ με πανό και συνθήματα κατά των πολιτικών στην αναμέτρηση με τον Άρη, εκφράζουν και αυτοί την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην χώρα.
«Μετά το κούρεμα, έρχεται η φάπα»
Στο πέταλο οι οπαδοί της Ένωσης σήκωσαν το εξής πανό: «160 ΩΡΕΣ ΓΙΑ 592 ΕΥΡΩ. ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ». Ακόμη ένα γράφει: «ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΑΠΑ».
Μόλις εμφανίστηκαν τα δύο πανό, από τα μεγάφωνα υπήρξαν συστάσεις για να κατέβουν, ώστε να μην διακοπεί ο αγώνας. Ωστόσο, οι φίλοι της ΑΕΚ όχι μόνο δεν τους άκουσαν, αλλά σήκωσαν άλλο ένα που έγραφε: «Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ».

Παράλληλα, υπήρξαν και υβριστικά συνθήματα για την Βουλή, τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, τα οποία χειροκροτήθηκαν από τους υπόλοιπους φιλάθλους.
πηγή: sportdog.gr

«Σαν οικογένεια κοιτάζουμε ψηλότερα»

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε στην κάμερα της NOVA έπειτα από τη νίκη επί του Αστέρα, πως στον Εργοτέλη το οικογενειακό κλίμα είναι αυτό που τους δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζουν πιο ψηλά, παρά τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή.
«Σαν οικογένεια κοιτάζουμε ψηλότερα»
Χάιλαιτ των δηλώσεων του η ατάκα που ακούστηκε στον αέρα: "Κάνε πέρα ρε, μην κάνεις φασαρία!", την ώρα που μιλούσε στη NOVA!
"Μετά τα πολύ άτυχα αποτελέσματα, εκτός από ένα που το θεωρώ ότι ήταν κακό, ήταν απαραίτητο να πάρουμε τη νίκη για τη ψυχολογία των παικτών. Ήταν καθαρή η νίκη, αν και ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη σε μερικές φάσεις. Το οικογενειακό κλίμα μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζουμε ψηλότερα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, είτε παίζουμε με ομάδες ίδιας δυναμικής είτε με μεγαλύτερες», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Κρητικών.

Όλα ΟΚ με Τζιμπούρ!!

Το τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο που «κληρονόμησε» ο Ραφίκ Τζιμπούρ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποδείχθηκε επιπόλαιο και θα δώσει κανονικά το παρών στο «κομβικό» παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.
Όλα ΟΚ με Τζιμπούρ
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο «τρομοκράτης», ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο κομβικό παιχνίδι της Τρίτης με την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν».
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ραφίκ Τζιμπούρ υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εξέταση (υπερηχογράφημα) στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.».
Πηγή: katimagiko.gr

Έχασε η Παναχαϊκή, "ντου" ο Κούγιας!!

Καλό... ποδαρικό έκανε ο Αλέξης Κούγιας στη Football League, καθώς στο ματς με τον Πλατανιά στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου η Παναχαϊκή έχασε 1-0, ο γνωστός ποινικολόγος εισέβαλε στο γήπεδο στο 67`, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε τέρμα για τους γηπεδούχους υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ στον Φουρτάδο!
Έχασε η Παναχαϊκή, "ντου" ο Κούγιας!
Δύο λεπτά μετά ο κ. Κατσικογιάννης απέβαλε τον τεχνικό του Πλατανια, Τίμο Καβακά λόγω διαμαρτυριών, ενώ το ματς διεκόπη για τρία λεπτά! Οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν το ματς με 10 καθώς στο 88` αποβλήθηκε ο Ιωάννου...
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα των Χανίων πήρε τη νίκη με απευθείας φάουλ του Μιρτσέτα στο 10`.
Στη Βέροια η τοπική ομάδα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων με γκολ του Κάντι στο 40`, ενώ νωρίτερα στο 19` οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βεργώνη.
Τέλος, στη Φυλή ο Θρασύβουλος ηττήθηκε 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με γκολ-φάουλ του Μπέκα στο 36`, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 56` με τον Γιόνδη.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Παρασκευή (28/10)
Καλλιθέα-Διαγόρας 1-0
(78' Μαρουκάκης)
Κυριακή (30/10)
Παναχαϊκή-Πλατανιάς 0-1
(9' Μιρτσέτα)
Βέροια-Βύζας 1-0
(40' Κάντι)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
(36' Μπέκας)
Δευτέρα (31/10)
Πανθρακικός-Καλλονή (19:00)

Αντίδοτο για την 4αρα!!

Μετά τις τελευταίες "σφαλιάρες" ο Εργοτέλης κατάφερε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Αντίδοτο για την 4αρα!
Με αισιοδοξία και με καλύτερη ψυχολογία θα συνεχίσει σίγουρα στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης.
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχε σήμερα ένα σπουδαίο "τρίποντο" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να γευτή τη χαρά της νίκης πέντε αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό.
Οι "κιτρινόμαυροι" άφησαν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και επέστρεψαν στις επιτυχίες. Τα γκολ πέτυχαν οι Σασιασβίλι (8') και Κατσικοχέρης (37'), ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Ρομάνο και Λεάλ.
Αντίθετα, ο Αστέρας εξακολουθεί να αγνοεί την νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, πέρα από την φάση στο 81ο λεπτό, όταν ο Καβουσάκης απέκτουσε το πλασέ του Μπρέσκα.
Δείτε το φιλμ του αγώνα:
90'+4' Λήξη αγώνα
81' Ο Μπρέσκα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια, με τον Καβουσάκη να αποκρούει την μπάλα.
46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο
45'+3' Τέλος πρώτου ημιχρόνου
37' Γκολ για τον Εργοτέλη και 2-0! Ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο
8' Γκολ για τον Εργοτέλη και 1-0! Ο Σασιασβίλι με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, ύστερα από λάθος έξοδο του Χακόμπο
1' Έναρξη αγώνα
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μπέτο.
Στον πάγκο: Πίρσον, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Κυριακίδης, Χρυσοφάκης, Νταντόμο, Γιοβάνοβιτς.
Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Μπαρτόλινι, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος, Πιπίνης, Μπρέσκα, Περόνε
Στον πάγκο: Μπαντής, Έγκον, Κωστούλα, Ροζέριο, Ναβάρο, Χούλι, Ματούσιακ.

Συνάντηση Αδαμίδη με επενδυτές από Κίνα-Βραζιλία!!

Ούτε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόλαντ Ισάεφ, ούτε οι Ιταλοί της Petit Chateau, ούτε κανένας από όλους αυτούς που έχουν γραφτεί ή ακουστεί το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει την ΑΕΚ.
Συνάντηση Αδαμίδη με επενδυτές από Κίνα-Βραζιλία
Άλλοι είναι οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι και όχι αυτοί που έχουν "παρελάσει" από τα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες.
Ο σκύλος αποκαλύπτει σήμερα ότι ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με γκρουπ επενδυτών, το οποίο απαρτίζουν Κινέζοι και Βραζιλιάνοι -κατά κύριο λόγο- μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ την οποία βλέπουν ως ανενεργό... ηφαίστειο. Θέλουν να επενδύσουν στους κιτρινόμαυρους για να αποκομίσουν τα ανάλογα οφέλη από τον κόσμο της αλλά και μέσω επιπλέον επενδύσεων στην Ελλάδα, την οποία βλέπουν ως μια μεγάλη ευκαιρία.
Για εμάς είναι δύσκολα τα πράγματα αφού λεφτά δεν έχουμε, για τους ξένους όμως η δεδομένη χρονική περίοδος είναι "επενδυτικός παράδεισος". Από τη γη μέχρι και τα προϊόντα της χώρας μας, οι τιμές έχουν γνωρίσει κατακόρυφη κάθοδο.
Όπως έμαθε λοιπόν ο σκύλος, σήμερα στο ΟΑΚΑ θα γίνει συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και εκπροσώπων του γκρουπ των Κινέζων και των Βραζιλιάνων για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των κιτρινόμαυρων σε ξένα χέρια. Εκτός από τον αγώνα με τον Άρη, το αποψινό απόγευμα ίσως αποδειχθεί... ιστορικό για την ΑΕΚ.

πηγή: sportdog.gr

Η ΑΕΚ στο εδώλιο!!

Η ΑΕΚ και η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλεθι θα είναι στο εδώλιο της Δευτεριάτικης "Δίκης στον Σκάϊ" (00.30). Επίσης θα φιλοξενηθεί και ο υποψήφιος για το Δ. Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταύρος Δαϊλάκης.
Η ΑΕΚ στο εδώλιο
Στο studio θα βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Στρ. Γιδόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δ. Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος της Ενωσης 1924 Κ. Χήνας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τ. Καραγκιοζόπουλος και οι δημοσιογράφοι Δ. Κωνσταντινίδης-Χρ. Τριανταφυλλόπουλος.
Από το studio της Θεσσαλονίκης θα παρέμβει ο πρώην βουλεύτής Στ. Δαϊλάκης, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Βλ. Τσάκα να μετέχει στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Πηγή: gazzetta.gr

«Ιούδας ο Μπεναγιούν»

Ο Ισραηλινός μέσος της Άρσεναλ πανηγύρισε τη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι και αυτό δεν άρεσε στους φίλους των «μπλε».
Ο Γιόσι Μπεναγιούν μπορεί να είναι δανεικός από την Τσέλσι στην Άρσεναλ και στην σαββατιάτικη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να μην βρισκόταν ούτε στην αποστολή, όμως, αυτό δεν τον απέτρεψε απ’ το να πανηγυρίσει τη νίκη των «κανονιέρηδων».
«Τι σπουδαία νίκη σήμερα! Μπράβο παιδιά», έγραψε στο Twitter του ο Ισραηλινός μέσος και τα… αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Οι φίλοι της Τσέλσι αντέδρασαν, άλλοι με ήπιους χαρακτηρισμούς και άλλοι με πιο… επιθετικούς.
Ακολουθούν μερικοί εξ’ αυτών:
-«Ειλικρινά μου άρεσε ο Μπεναγιούν, άλλα πλέον όχι. Είναι Ιούδας και δεν μπορώ να χωνέψω τον τρόπο που πανηγύρισε εναντίον μας»
-«Ακόμα κι αν δεν θες να παίζεις στην Τσέλσι πλέον, τουλάχιστον δείξε σεβασμό».
-«Στην Τσέλσι σε αγαπούσαμε, σε υποστηρίξαμε και τώρα μας φτύνεις κατάμουτρα», πρόσθεσε ένας ακόμα φίλαθλος των «μπλε»
-«Νομίζω ότι ο Μπεναγιούν επιβεβαίωσε την οριστική μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Αντίτιμο: Ένα tweet»!


πηγή: onsports.gr

Έχασε το ντέρμπι, «χάνει» και τον Μαϊκόν!!

Αν ο Κλαούντιο Ρανιέρι νόμιζε ότι το μόνο άσχημο απ’ το ντέρμπι με την Γιουβέντους ήταν η ήττα της Ίντερ», γελάστηκε…
Πριν καλά-καλά περάσει μια μέρα, ο τεχνικός των «νερατζούρι» πληροφορήθηκε ότι θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Μαϊκόν για ένα μήνα.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ίντερ ένιωσε ενοχλήσεις αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι κι έτσι το πρωί της Κυριακής (30/10) υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα μόνο καλά δεν ήταν, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Μαϊκόν έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηριαίο κι έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ολόκληρο τον Νοέμβριο.


πηγή: onsports.gr