Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το χειρότερο ξεκίνημα επί Βαλβέρδε!!

Την χειρότερη αμυντική επίδοση στο ξεκίνημα της σεζόν από τις τρεις με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του έχει πραγματοποιήσει φέτος ο Ολυμπιακός και αν δεν ήταν οι εξαιρετική επιθετική παρουσία, τα πράγματα θα ήταν ήδη πολύ δύσκολα...
Το χειρότερο ξεκίνημα επί Βαλβέρδε
Η περσινή εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού φαίνεται πως φέτος έχει πάει περίπατο. Πέρα από το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Θρύλος έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα υπόλοιπα φετινά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι οι «αλχημείες» του Βαλβέρδε στην άμυνα για να «χωρέσει» ο Μαρκάνο, κάτι οι αναγκαστικές διαφοροποιήσεις στο σχήμα λόγω τραυματισμών, δεν έχουν βοηθήσει στο να βρεθεί η απαραίτητη «χημεία». Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να δεχθεί γκολ σε κάθε φάση που γίνεται μπροστά στα καρέ του, αφού μέχρι στιγμής ο Φράνκο Κοστάντσο μετρά περισσότερες «γκάφες» από ότι θετικές ενέργειες.
Ο φετινός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι ένα παθητικό των επτά γκολ σε έξι αγώνες. Πλην του Πανιωνίου, κόντρα στην ερυθρόλευκη άμυνα στο πρωτάθλημα έχουν σκοράρει κατά σειρά Ξάνθη, Εργοτέλης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ. Αν βεβαίως δεν υπήρχε η ταυτόχρονη εξαιρετική απόδοση της ομάδας στον επιθετικό τομέα, τα προβλήματα θα ήταν ήδη πολύ περισσότερα. Παρ' όλα αυτά, το γεγονός παραμένει: ο φετινός Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει το μακράν χειρότερο ξεκίνημά της στον αμυντικό τομέα από τις τρεις σεζόν που στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: