Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Τώρα ποιος μας πιάνει;"

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ στο Φάληρο, σχολιάζοντας πως σήμερα θα πατήσουν κορυφή για να ... μείνουν!
"Τώρα ποιος μας πιάνει;"
Οι πράσινοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και, όπως είναι φυσικό είδαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του κρητικού συλλόγου (το δεύτερο ημίχρονο που πρόλαβαν, δηλαδή) από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή. Μάλιστα όταν στο 77ο λεπτό ο Γεωργίου έκανε το 2-2, οι "πράσινοι" πανηγύρισαν με την ψυχή τους το γκολ του ΟΦΗ!
"Διπλό στην Τούμπα, κορυφή και μένουμε εκεί", έλεγαν μεταξύ άλλων σε "πηγαδάκια" που δημιούργησαν οι παίκτες μετά το τέλος του ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και όλοι συμφωνούσαν πως το χθεσινό αποτέλεσμα είναι έξτρα κίνητρο για νίκη επί του ΠΑΟΚ, σήμερα, στην Τούμπα.
Άλλωστε, στην κορυφή αυτή τη στιγμή βρίσκεται με 16 βαθμούς μόνος του ο Ατρόμητος και πιθανή νίκη του Παναθηναϊκού θα τον οδηγήσει στη... συγκατοίκηση με την ομάδα του Περιστερίου. Μένει να δούμε, όμως, αν όντως θα καταφέρουν να φύγουν χαμογελαστοί οι "πράσινοι" από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο ΠΑΟΚ θέλει τους τρεις βαθμούς για να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: