Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Αδαμίδη με επενδυτές από Κίνα-Βραζιλία!!

Ούτε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόλαντ Ισάεφ, ούτε οι Ιταλοί της Petit Chateau, ούτε κανένας από όλους αυτούς που έχουν γραφτεί ή ακουστεί το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει την ΑΕΚ.
Συνάντηση Αδαμίδη με επενδυτές από Κίνα-Βραζιλία
Άλλοι είναι οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι και όχι αυτοί που έχουν "παρελάσει" από τα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες.
Ο σκύλος αποκαλύπτει σήμερα ότι ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με γκρουπ επενδυτών, το οποίο απαρτίζουν Κινέζοι και Βραζιλιάνοι -κατά κύριο λόγο- μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ την οποία βλέπουν ως ανενεργό... ηφαίστειο. Θέλουν να επενδύσουν στους κιτρινόμαυρους για να αποκομίσουν τα ανάλογα οφέλη από τον κόσμο της αλλά και μέσω επιπλέον επενδύσεων στην Ελλάδα, την οποία βλέπουν ως μια μεγάλη ευκαιρία.
Για εμάς είναι δύσκολα τα πράγματα αφού λεφτά δεν έχουμε, για τους ξένους όμως η δεδομένη χρονική περίοδος είναι "επενδυτικός παράδεισος". Από τη γη μέχρι και τα προϊόντα της χώρας μας, οι τιμές έχουν γνωρίσει κατακόρυφη κάθοδο.
Όπως έμαθε λοιπόν ο σκύλος, σήμερα στο ΟΑΚΑ θα γίνει συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και εκπροσώπων του γκρουπ των Κινέζων και των Βραζιλιάνων για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των κιτρινόμαυρων σε ξένα χέρια. Εκτός από τον αγώνα με τον Άρη, το αποψινό απόγευμα ίσως αποδειχθεί... ιστορικό για την ΑΕΚ.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: