Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Για... ύπνο τους έβαλε ο Μαχλάς!!

Πολλή κουβέντα έγινε για τις… φιλοολυμπιακές δηλώσεις Μαχλά λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στο Καραϊσκάκη. Σε κάποιους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά. Με το 2-2, όμως, και την γενικότερη αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, νομίζουμε ότι κανείς δεν έχει πια αμφιβολία ότι οι Κρητικοί μπήκανε να παίξουνε στα ίσια και αντρίκεια το ματς.
Για... ύπνο τους έβαλε ο Μαχλάς!
Κι όπως την πάτησαν κάποιοι τώρα που νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο λόγω των καλών σχέσεων με τον ΟΦΗ, έτσι την είχαν πατήσει κατά καιρούς και άλλοι, τότε που οι Κρητικοί τα είχαν καλά με τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ έχει κόψει μέχρι και πρωτάθλημα από τους πράσινους, ενώ τους έχει υποχρεώσει κατά το παρελθόν και σε αρκετές γκέλες.
Το ότι, λοιπόν, δυο σύλλογοι έχουν μια άλφα σχέση δεν πάει να πει ότι μέσα στο γήπεδο θα κάθεται ο ένας να χάνει και ο άλλος θα κερδίζει περπατώντας, ούτε ότι πρέπει να κυριαρχεί η καχυποψία σε ό,τι γίνεται. Μπορεί να έχουν δει πολλά τα μάτια μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ο ΟΦΗ, λοιπόν, παλικαρίσια μπήκε στο Καραϊσκάκη και με την μαγκιά του πήρε το «Χ». Ακόμα ένα πεντακάθαρο αποτέλεσμα από τους Κρητικούς που κάνουν εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα.
Όσοι, λοιπόν, νομίζανε ότι θα είναι εύκολη λεία ο ΟΦΗ και βάζανε με το μυαλό τους διάφορα σενάρια, τώρα τρέχουνε και δεν φτάνουνε…
Κι εμείς αναρωτιόμαστε. Μήπως ο Μαχλάς είπε ό,τι είπε για τον Ολυμπιακό παραμονή του αγώνα για να τους κοιμίσει στο λιμάνι και να κάνει, τελικά, τη ζημιά ο ΟΦΗ; Ποιος ξέρει…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: