Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Η είσοδος στην πεντάδα δεν είναι ακατόρθωτη!"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης ξεκαθάρισε πως πλέον ο Ατρόμητος δεν θα "παλεύει" για την παραμονή, καθώς έχει δυνατότητες να διεκδικήσει υψηλότερη θέση, που θα τον βγάλει στην Ευρώπη...
"Η είσοδος στην πεντάδα δεν είναι ακατόρθωτη!"
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
Για τη νίκη επί του Πανιωνίου:
«Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης από τον πάγκο, ο Ηλίας Αναστασάκος, μπήκε και γύρισε το ματς ουσιαστικά μόνος του, ενώ μετά από τόσες αγωνιστικές είμαστε αήττητοι. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει ρυθμό στο παιχνίδι της και καλούς ποδοσφαιριστές που μας δυσκόλεψαν πολύ παρά τις απουσίες».
Για τη φετινή πορεία του Ατρομήτου:
«Τη φετινή χρονιά πιστεύω πως παρουσιάζουμε μία πολύ συγκροτημένη ομάδα, με ποιότητα και υψηλούς στόχους. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαζόμαστε σε κάθε ματς έτοιμοι να διεκδικούμε τη νίκη. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε και αυτό φαίνεται στη βαθμολογία. Ελπίζω να συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο».
Για το αν ανησυχεί για ενδεχόμενη αγωνιστική «κοιλιά» της ομάδας:
«Υπάρχει βάθος πάγκου, υπάρχουν παίκτες έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν και ο Ατρόμητος έχει το ρόστερ για να παραμείνει στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».
Για τους στόχους του Ατρομήτου:
«Με αυτό το ξεκίνημα είναι ανούσιο να λέμε ότι πηγαίνουμε για τη σωτηρία. Όμως όλα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια. Πρέπει σε κάθε ματς να διεκδικούμε τη νίκη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο για να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θα λέγαμε όχι στην είσοδο στην πεντάδα. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο».
Για το χθεσινό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ:
«Είναι φυσιολογικό μία μεγάλη ομάδα να έχει στραβοπατήματα. Είδα ότι ο ΟΦΗ προσπάθησε να παίξει στα ίσα τον Ολυμπιακό και να διεκδικεί βαθμό ή βαθμούς. Όλες οι ομάδες φέτος παλεύουν τα ματς, χωρίς να κοιτούν ποιος είναι ο αντίπαλός τους. Αυτό κλείνει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των υπολοίπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: