Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι συνεργασίες Τσάκα και Μπόμπολα...!!

Το γήπεδο στο Βοτανικό και δουλειές στην Σαουδική Αραβία, ήταν τα βασικότερα θέματα συζήτησης του Βλάση Τσάκα με τον Φώτη Μπόμπολα.
Οι συνεργασίες Τσάκα και Μπόμπολα...
Σε δημοσίευμα της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" υπάρχει αναφορά στην συνάντηση του Βλάση Τσάκα με τον Φώτη Μπόμπολα, στην οποία εκτός από το γηπεδικό σημαντικό μερίδιο είχαν και οι δουλειές που μπορούν να γίνουν στην Σαουδική Αραβία.
Αναλυτικά ο Χρήστος Ξανθάκης τονίζει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: «Τη μισή μέρα συζητάνε για το κύμα απομακρύνσεων στον «Πήγασο» και την άλλη μισή για τον Βλάση Τσάκα! Ο Τσάκας προέκυψε ως μεγιστάνας, ως σανίδα σωτηρίας, ως φωτεινό μονοπάτι για το μέλλον του ομίλου (όπως θέλετε πείτε τον), αμέσως μετά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Η σχετική φημολογία τον θέλει να συζητάει με τον Φώτη Μπόμπολα μια σειρά καυτών θεμάτων, από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ώς την προώθηση έργων στη Σαουδική Αραβία.
Ειπώθηκε μάλιστα ότι ο ισχυρός ανήρ του «Πήγασου» τον ξεπροβόδισε κιόλας με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν ήμουν μπροστά για να το ξέρω, αλλά γνωρίζω ότι ο Φ. Μπόμπολας ταξίδεψε για το τριήμερο στο Λονδίνο και, όλως τυχαίως, εκεί βρέθηκε και ο Σταύρος Ψυχάρης. «Μην του βάλει τίποτε ιδέες, τέτοιες ώρες...», σχολίαζαν στους..διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου».
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: