Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Έχουμε προβλήματα, προς το παρόν αξεπέραστα"

Περήφανος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Νίκος Λινάρδος.
"Έχουμε προβλήματα, προς το παρόν αξεπέραστα"
"Στα πρώτα δύο παιχνίδια παίξαμε με δύο μεγάλες ομάδες που έχουν προπονητές, οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από την ΦΙΜΠΑ, έχουμε προβλήματα προς το παρόν αξεπέραστα. Με 4 επιπλέον παίκτες, δύο Αμερικανούς και δύο καλούς Έλληνες θα είμαστε διαφορετικοί. Ο Χαριτόπουλος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε απέναντι σε καλούς ψηλούς ότι μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία κοντά στο καλάθι", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:
"Τα τελευταία χρόνια το Μαρούσι έχει πολλά προβλήματα, από τότε που δεν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο η οικογένεια Βωβού. Η κατάσταση δεν είναι πρωτόγνωρη για μας. Προσπαθούμε με το διοικητικό συμβούλιο που υπάρχει, υπάρχει ο Δήμος και μας βοήθησε πρόσφατα και η οικογένεια Βωβού να καλύψουμε κάποιο χρέος".
Ο κορυφαίος του Αμαρουσίου ήταν ο Λευτέρης Ακεψιμαΐδης, που δήλωσε: "Για μας ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το γνωρίζαμε. Είμαστε εντελώς ανέτοιμοι και διαθέτουμε 6 επαγγελματίες παίκτες. Τα πήγαμε καλά ως ένα σημείο, αλλά μετά μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας και η διαφορά άνοιξε. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα με αφετηρία τον αγώνα με την Καβάλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: