Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

«Δεν θα πουλήσω... ολυμπιακοφροσύνη»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το 2-2 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», μίλησε για τον Ολυμπιακό που έχει δυνατότητες, για την... ολυμπιακοφροσύνη που δεν θέλει να πουλάει και απάντησε στο αν θα πιει ρακί στην υγεία του Φράνκο Κοστάντσο.
«Δεν θα πουλήσω... ολυμπιακοφροσύνη»
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης από τον Ολυμπιακό: «Έχω περάσει και εγώ ως ποδοσφαιριστής αλλά όταν υπάρχει ένα πιο σημαντικό ματς από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι φυσικό και επόμενο μετά το 2-0 να χαλαρώνεις. Εμείς είμαστε μία ομάδα που δεν παραδίδουμε τα όπλα και πάμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός στο 2-0 χαλάρωσε και νόμιζε ότι τελείωσε το ματς. Έγινε γρήγορα το 2-1 και μετά είχαμε τη χαρά να ισοφαρίσουμε».

Για το αν… θα πιει ρακί στην υγειά του Φράνκο Κοστάντσο, ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν πίνω ρακί, πίνω κρασί... Τα λάθη είναι ανθρώπινα, λάθη δεν κάνουν, μόνο αυτοί που δεν δουλεύουν. Ήταν μία κακιά στιγμή. Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν, αν κάθεται τι λάθη να κάνει;».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Είμαι Ολυμπιακός είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να πουλήσω… ολυμπιακοφροσύνη. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο...»!

Για το ματς του Ολυμπιακού στη Γερμανία ο Νίκος Αναστόπουλος είπε: «Δεν χρειάζεται να πάρετε το σημερινό ματς ως κριτήριο, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Αν βρεθεί σε καλή ημέρα ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητες γιατί η Ντόρτμουντ δεν είναι αλώβητη».

Τέλος, σχετικά με την γενικότερη εικόνα των Πειραιωτών ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω απ' όλους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Έχει βάθος στο ρόστερ και φαίνεται γιατί βγήκε ο Μακούν και μπήκε ο Πάντελιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: