Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Blackjack στις γκέλες του «Καραϊσκάκη»

Η 21η γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα σε ελληνική ομάδα από το 2004 όταν και μπήκε στο νέο του γήπεδο ήταν αυτή κόντρα στον ΟΦΗ.
Blackjack στις γκέλες του «Καραϊσκάκη»
Τον Σεπτέμβριο του 2004 μπήκε για πρώτη φορά στο νέο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός (νικώντας στο πρώτο παιχνίδι της Καλλιθέα με 2-1) και από την επόμενη χρονιά κάθε έτος φέρνει τουλάχιστον ένα αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στο «κάστρο» του είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για Κύπελλο.
Μάλιστα, συνολικά σε αριθμό αυτά τα επτά χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 21 γκέλες στην έδρα τους από τις οποίες οι 16 είναι ισοπαλίες και οι 5 ήττες. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί ποτέ περισσότερα από δύο γκολ στην έδρα του από ελληνική ομάδα στο νέο του γήπεδο, ενώ και τις δύο φορές που έχει φέρει 2-2 ήταν κόντρα στον Αναστόπουλο!
Τα 2-2 του Αναστόπουλου
Αναλυτικά, το 2005 είχε ηττηθεί με 1-2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2010 είχε χάσει με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ. Την ίδια χρονιά έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννενα του Αναστόπουλου, αποτέλεσμα που ήταν το μοναδικό ισόπαλο με δύο γκολ με τον Έλληνα τεχνικό να το επαναλαμβάνει τώρα με τον ΟΦΗ, στο τέταρτο ματς που οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται δύο γκολ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: