Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Παραίτηση δύο μελών από Ερασιτέχνη!!

asaris
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, δυο αναπληρωματικά μέλη του Α.Σ. Άρη παραιτήθηκαν πριν από λίγη ώρα.
Πρόκειται για τους Βασίλη Δερμανόπουλο και Άρη Σαρηγιαννίδη, οι οποίοι  λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και μη ενημέρωσής τους πάνω σε θέματα του συλλόγου, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους.
Πηγή:arenafm.gr

Περιμένουν ειδοποίηση!!

kagioglou
Μέχρι αργά χθες (03/8) το βράδυ, οι εκπρόσωποι του Πάμπλο Γκαρσία δεν είχαν την παραμικρή “ενόχληση” από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την φημολογούμενη συνάντηση του Ουρουγουανού με τον Ζήση Βρύζα.
Κατ’επέκταση, το κρίσιμο όπως διαφαίνεται ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει στον αέρα, με το ότι οι δύο πλευρές εμφανίζονται διατεθειμένες να… ρίξουν νερό στο κρασί τους να μην σημαίνει απαραίτητα πως ο “Κανάριο” θα παραμείνει στον “Δικέφαλο”.
Πηγή:arenafm.gr

MLS: Στις καθυστερήσεις οι Ντάιναμο!! (videos)

Στο 90’+1’ δικαιώθηκε ο Ουίλ Μπρούιν μαζί με τους Χιούστον Ντάιναμο, που κέρδισαν με 1-0 την Ντι Σι Γιουνάιτεντ.
Οι Τεξανοί ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά ο 24χρονος Αμερικανός επιθετικός και οι συμπαίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες, μέχρι τις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο 24χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε φάση διαρκείας ενώπιον της αντίπαλης εστίας. Στο άλλο σημερινό (04/08) ματς του MLS, το Ντάλας πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σίβας ΗΠΑ χάρη σε τέρμα του Τέσο Ακνιντέλε στο 49’. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα…
Χιούστον Ντάιναμο - Ντι Σι Γιουνάιτεντ 1-0
Σίβας ΗΠΑ - Ντάλας 0-1
Οι βαθμολογίες
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
22
39
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
21
37
Τορόντο
20
29
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
22
28
Κολόμπους Κρου
22
27
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
22
26
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
22
24
Χιούστον Ντάιναμο
21
22
Σικάγο Φάιρ
21
22
Μόντρεαλ Ίμπακτ
21
14
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Σιάτλ Σάουντερς
20
38
Ρέαλ Σολτ Λέικ
22
36
Ντάλας
22
33
Λος Άντζελες Γκάλαξι
19
33
Κολοράντο Ράπιντς
22
30
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
21
29
Πόρτλαντ Τίμπερς
22
27
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
19
23
Σίβας ΗΠΑ
21
23
-Οι πρώτες πέντε ομάδες από κάθε περιφέρεια προκρίνονται στα πλέι οφ.





Πηγή: onsports.gr

Brasileiro: Σκαρφαλώνει η Ιντερνασιονάλ!! (videos)

Χάρη σε γκολ του 31χρονου Ραφαέλ Μούρα στο 57ο λεπτό η Ιντερνασιονάλ κατέβαλε με 1-0 τη Σάντος.
Έτσι, ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, αν και έμεινε με δέκα παίκτες από το 55’ εξαιτίας αποβολής του Παουλάο, ενώ στο 70’ αντίκρισε επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χιλιανός Εφχένιο Μένα. Σε άλλα σημερινά (04/08) ματς του Brasileiro η Παλμέιρας κυριάρχησε κόντρα στην Μπαΐα, αλλά παραχώρησε 1-1, αφού το γκολ του 24χρονου Ενρίκε στο 61’ ισοφαρίστηκε από τον Κιέζα στο 63’, ενώ η Φλουμινένσε ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος κερδίζοντας με 2-0 την Γκοΐας χάρη σε τέρμα του Σίσερο στο 10’ και αυτογκόλ του Ντέιβιντ στο 20’. Ακόμα, η Κορίνθιανς έμεινε με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό λόγω δεύτερης κίτρινης του Βάγκνερ και αρκέστηκε σε 0-0 στην έδρα της Κοριτίμπα.
Από την πλευρά της, η Φιγκουιρένσε ξέφυγε από την τελευταία θέση της κατάταξης με πειστικό 3-0 εναντίον της Σπορτ Ρεσίφε χάρη σε γκολ του Λεονάρντο Λισμπόα στο 42’, του Κλέιτον Ντα Σίλβα στο 76’ και του Μάρκος Αντόνιο στο 84’, η Σακεποένσε επιβλήθηκε της Φλαμένγκο με 1-0 με γκολ του Οντάιρ Σόουζα στο 7’ με εκτέλεση φάουλ και η Ατλέτικο Μινέιρο ευνοήθηκε από αυτογκόλ του Λεονάρντο στο 76’ και του Ντέιβιντ στο 87’, ώστε να επιβληθεί με 3-1 της Ατλέτικο Παραναένσε. Το σκορ είχε ανοίξει ο Λεονάρντο Σίλβα στο 34’, με το Λέο Περέιρα να ισοφαρίζει στο 54’. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα…
Σακεποένσε - Φλαμένγκο 1-0
Κοριτίμπα - Κορίνθιανς 0-0
Φιγκουιρένσε - Σπορτ Ρεσίφε 3-0
Παλμέιρας - Μπαΐα 1-1
Ατλέτικο Μινέιρο - Ατλέτικο Παραναένσε 3-1
Φλουμινένσε - Γκοΐας 2-0
Ιντερνασιονάλ - Σάντος 1-0
Η βαθμολογία
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Κρουζέιρο
13
29
Φλουμινένσε
13
25
Ιντερνασιονάλ
13
25
Κορίνθιανς
13
24
Σπορτ Ρεσίφε
13
21
Σάντος
13
20
Σάο Πάολο
13
20
Γκοΐας
13
20
Ατλέτικο Παραναένσε
13
19
Γκρέμιο
13
19
Ατλέτικο Μινέιρο
12
18
Σακεποένσε
12
14
Παλμέιρας
13
14
Βιτόρια
13
14
Μποταφόγκο
13
13
Κρισιούμα
13
12
Κοριτίμπα
13
11
Φιγκουιρένσε
13
10
Μπαΐα
13
10
Φλαμένγκο
13
10
-Στο Κόπα Λιμπερταδόρες προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες, ενώ οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.
















Πηγή: onsports.gr

Πάει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο!!

Στη Ρωσία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του Μπίμπρας Νάτχο, με την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη να δυσκολεύει πολύ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας… έκανε τη ζημιά δίνοντας του «γη και ύδωρ».

Πάει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο
Χάνεται κατά πως φαίνεται ο Μπίμπρας Νάτχο για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν πρώτα να δουν τις κινήσεις των άλλων ομάδων για την απόκτηση του παίκτη και στην περίπτωση που δεν ικανοποιούταν θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι.

Για την ώρα έντονο ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει οι Τούρκοι, με την Τράμπζονσπορ να είχε κάνει μάλιστα επίσημη πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Πλέον όμως τα χρήματα που του έδιναν οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την ώρα… ωχριούν μπροστά στα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, που του προσφέρει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να εξασφαλίσει την υπογραφή, όπως αναφέρει τουλάχιστον ιστοσελίδα από την πατρίδα του 26χρονου μέσου.

Πλέον η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει καθώς ο μέχρι πρότινος παίκτης των Θεσσαλονικέων ικανοποιείται απόλυτα από τη πρόταση των πρωταθλητών Ρωσίας, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Πολύ κοντά στο… Ντουμπάι ο Ρομπίνιο!!

Ο Ρομπίνιο έχει αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού υπενθυμίζει ιταλική ιστοσελίδα η οποία επισημαίνει ότι ο βραζιλιάνος πλησιάζει στο Ντουμπάι.

Πολύ κοντά στο… Ντουμπάι ο Ρομπίνιο
Στο Ντουμπάι –όπως φαίνεται- θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπίνιο.

Σύμφωνα με τις ιταλικές ιστοσελίδες η μάνατζερ του βραζιλιάνου έχει συζητήσεις με διοικητικά στελέχη δύο ή τριών ομάδων για την απόκτησή του.

Μία από τις προσφορές που του έχει γίνει αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται να ικανοποιεί τον παίκτη.

«Εφόσον για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή στη Βραζιλία, θέλει... μόνο Αραβικά Εμιράτα, αφού έχει απορρίψει οριστικά την ελληνική υπόθεση του Ολυμπιακού», αναφέρει ένα ιταλικό δημοσίευμα.
Πηγή: sport-fm.gr

Πάτησε Αθήνα η Σταντάρ!

Στην Ελλάδα έφτασε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Σταντάρ Λιέγης, εν όψει του αυριανού μεγάλου επαναληπτικού αγώνα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champion League.

Πάτησε Αθήνα η Σταντάρ
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης.

Οι Βέλγοι, που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν μαζί τους και το νέο τους μεταγραφικό τους απόκτημα τον επιθετικό, Τόνι Γουάτ.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από την αποστολή της Σταντάρ, καθώς την τελευταία στιγμή έμειναν εκτός 19άδας οι Μιλόσεβιτς και Γιασάρ.

Σήμερα στις 18:15, στο γήπεδο της Λεωφόρου, έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν από την σπουδαία αναμέτρηση. Πηγή: sport-fm.gr

Κανονικά στο Κύπελλο ο Άρης!!

Εξασφαλίστηκε η συμμετοχή του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το παράβολο των 5.000 ευρώ που απαιτούνταν πληρώθηκε.

Κανονικά στο Κύπελλο ο Άρης
Τέλος στα σενάρια περί μη συμμετοχής του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας την νέα σεζόν έβαλε η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέθεσαν στον λογαριασμό της ΕΠΟ το παράβολο των 5.000 ευρώ που απαιτούνταν και έτσι η ομάδα θα κληρωθεί κανονικά για να συμμετάσχει στη διοργάνωση.
Πηγή: sport-fm.gr

«Έπιασε» δουλειά ο Αγγελίδης!!

aggelidis-iakwvos-660x442
Στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας  βρίσκεται ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ πήγε από το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα και «έπιασε» δουλειά.
Ο Αγγελίδης θα ενημερώνεται αυτές τις ημέρες για  θέματα που αφορούν την ΠΑΕ από τους ιθύνοντες της και βέβαια από τον σημερινό πρόεδρο Ζήση Βρύζα, και θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα στις 14 Αυγούστου, μετά δηλαδή από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων όπου και θα επικυρωθεί και η πρόσληψη του.
Πηγή:arenafm.gr

Ενημέρωση για τα «πράσινα» διαρκείας!

Από την Θύρα 12 και όχι τη 10 της Λεωφόρου θα εισέρχονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν διαρκείας στην 11 στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τη Σταντάρ.

Ενημέρωση για τα «πράσινα» διαρκείας
Την πρώτη του επίσημη υποχρέωση δίνει αύριο, Τρίτη, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης και την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε ότι οι κάτοχοι διαρκείας για τη Θύρα 11 θα μπαίνουν στο γήπεδο από τη Θύρα 12 αντί για την 10 που γινόταν μέχρι πρότινος.

Η ανακοίνωση

Ενημερώνονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έχουν εισιτήρια καθώς και κάρτες διαρκείας για την Θύρα 11 ότι, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τη Σταντάρ Λιέγης αλλά και για όλη τη σεζόν, θα εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα 12 αντί για την 10.

Πάει Τζακάρτα με Γιουβέντους ο Βιντάλ! (pics)

Με την αποστολή της Γιουβέντους στην Τζακάρτα για φιλικά προετοιμασίας ταξιδεύει ο μεταγραφικός στόχος της Μαν. Γιουνάιτεντ, Αρτούρο Βιντάλ, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ.

Πάει Τζακάρτα με Γιουβέντους ο Βιντάλ (pics)
Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Γιουβέντους.

Μάλιστα, από το πρωί έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός ταξιδεύει με την αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας για την Τζακάρτα (όπου θα δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν).

Ο διεθνής άσος είναι μαζί με τους άλλους παίκτες της «Γηραιάς Κυρίας» και περιμένουν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ασία. Πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρξουν με την επιστροφή των Ιταλών, εφόσον εξακολουθεί να είναι σε ισχύ το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων».

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Πιέζει για Μπαρτσελόνα ο Κουαδράδο!

Πάνω του παίρνει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ο Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος θα ζητήσει από την Φιορεντίνα την αποχώρησή του για τον καταλονικό σύλλογο.

Πιέζει για Μπαρτσελόνα ο Κουαδράδο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, οι δύο ευρωπαϊκοί σύλλογοι «παλεύουν» για την απόκτηση του διεθνούς άσου της Φιορεντίνα, με τους Καταλανούς να δείχνουν πως έχουν το προβάδισμα.

Όπως γράφει σήμερα η Sport, ο 26χρονος παίκτης θα μεταβεί σήμερα στη Φλωρεντία με στόχο να πείσει τη Φιορεντίνα να συναινέσει στη μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Κουαδράδο παρουσιάζεται θετικός ακόμα και στο ενδεχόμενο να δεχθεί μείωση στις ετήσιες απολαβές του, ώστε από την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στο Καμπ Νου.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να διαθέσει ένα ποσό που φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ στον ιταλικό σύλλογο, μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων. Πηγή: sport-fm.gr

Το αφήνει ανοιχτό για ΠΑΟΚ ο Νάτχο!!

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο παρουσιάζεται ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος τόνισε ότι η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Το αφήνει ανοιχτό για ΠΑΟΚ ο Νάτχο
Ανοιχτά αφήνει ο Μπίμπρας Νάτχο όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του, αφού εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ισραηλινός μέσος τόνισε ότι εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά», τότε το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εκείνον και η υπόθεσή του θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 4-5 μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος χαφ στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Arena Press»

Μπίμπρας εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής σου στον ΠΑΟΚ;

«Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, προς το παρόν. Έχω κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό, τις εξετάζω και θα αποφασίσω τις επόμενες 4-5 μέρες οριστικά, γιατί πέρασε ο χρόνος και δεν έχω άλλα περιθώρια».

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα σ' αυτές που εξετάζεις;

«Ναι, αλλά, επαναλαμβάνω, ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα...».

Οι υπόλοιπες προτάσεις προέρχονται από ευρωπαϊκές ομάδες;

«Έχω μερικές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η απόφασή μου. Όπως και κάθε ποδοσφαιριστής, με ενδιαφέρουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Πότε μίλησε για τελευταία φορά ο μάνατζερ σου με τον ΠΑΟΚ;

«Ο μανατζέρ μου μιλάει καθημερινά με τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι άλλο».

Θέλεις να επιστρέψεις;
«Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ μου αρέσουν πολύ, το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να επιστρέψω».

Το οικονομικό είναι το πρόβλημα;

«Όχι, κατηγορηματικά, το λέω. Εάν αποφασίσω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό».

Τότε που εντοπίζονται οι δισταγμοί σου;

«Καμιά φορά επιβάλλουν οι περιστάσεις να αλλάξεις περιβάλλον και πρωτάθλημα. Nα παίξεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι και πολύ υψηλό, έχει κάποια προβλήματα...».

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν σε έχουν ξεχάσει... Το γνωρίζεις;

«Φυσικά το γνωρίζω. Τους αγαπώ πολύ. Εύχομαι, με, ή χωρίς, εμένα, ο ΠΑΟΚ να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Είτε επιστρέψω, είτε δεν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, θο παραμείνω οπαδός του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Γι' αυτό και στο πρόσφατο φιλικό στο οποίο τίμησες τη μνήμη του πατέρα σου φορούσες σορτσάκι του ΠΑΟΚ.

«Εννοείται, δέθηκα με τον ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω ότι ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της επιστροφής μου, θα παραμείνω οπαδός αυτής της ομάδας, όπου κι αν παίζω».

Με τον συμπατριώτη σου Εγιάλ Γκολάσα μιλάς;

«Μιλάμε κατά περιόδους. Τον ρωτάω εάν χρειάζεται βοήθεια οπουδήποτε για να κάνω ότι μπορώ. Μου λέει, πάντως, ότι απολαμβάνει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη και είναι χαρούμενος με την επιλογή που έκανε. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, θα πετύχει. Άλλωστε, εγώ ήμουν ο πρώτος που τον προέτρεψα να έρθει στην Τούμπα. Του περιέγραψα το πόσο καλά περνούσα εγώ στη Θεσσαλονίκη και αμέσως αποφάσισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα».

Διπλό πρόβλημα για Σταντάρ!

Χωρίς τους Μαρκέ και Μίλετς, που έχουν στομαχικές διαταραχές, θα «πετάξει» η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης για την Αθήνα, ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό.

Διπλό πρόβλημα για Σταντάρ
Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην Σταντάρ Λιέγης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Βέλγιο για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού (05/08, 21:00) επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Από το αεροπλάνο «βγήκαν» οι Φρανσουά Μαρκέ και Μάρτιν Μίλετς, οι οποίοι έχουν στομαχικές διαταραχές και ο προπονητής Γκάι Λουζόν αποφάσισε να τους αποκλείσει τελικά από την 19άδα. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90άλεπτο του πρώτου αγώνα, ενώ ο δεύτερος είχε μπει ως αλλαγή στο 88ο λεπτό. Τις θέσεις τους στην αποστολή πήραν οι Ντένι Μιλόσεβιτς και Αλί Γιασάρ.

Η αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα αποτελείται από τους: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μιλόσεβιτς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ'Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Καρσελά, Μπία, Μ'Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ'Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο. Πηγή: sport-fm.gr

Αποδεσμεύεται και υπογράφει ο Μαρκόφσκι!!

Προ των πυλών βρίσκεται η συμφωνία ανάμεσα στον Μάρκο Μαρκόφσκι και την Κέρκυρα.

Αποδεσμεύεται και υπογράφει ο Μαρκόφσκι
Την περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι εξετάζουν εδώ και αρκετές μέρες στην Κέρκυρα και, σύμφωνα με την SportDay, η ανακοίνωση δεν θα αργήσει να εκδοθεί από τους νησιώτες.

Οι «Φαίακες» περιμένουν τον 28χρονο στράικερ να αποδεσμευτεί από την Σέριφ Τίρασπολ, όπου και δεν υπολογίζεται, και τότε θα «τρέξουν» την υπόθεση για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ, με την περίπτωση του Σίματς της Γκαγκοντίνα να είναι πιο ψηλά, και ενός αριστερού μπακ, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Κανακούδης. Πηγή: sport-fm.gr

Καταλήγει σε Καρέλη!!

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς τον… βάζουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σταντάρ.

Καταλήγει σε Καρέλη
Δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ένιωσε ένα τράβηγμα στη γάμπα του δεξιού ποδιού και αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Η σημερινή ημέρα θεωρείται κρίσιμη για τον Κροάτη φορ, αφού θα φανεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Champions League.

Πάντως, εκείνο που έλεγε και ο έμπειρος άσος στους συμπαίκτες του είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει από έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε στη θέση του Πέτριτς τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη, αλλά ο πρώτος φαίνεται πως κερδίζει φανέλα βασικού για το ματς με τους Βέλγους. Έτσι ο Έλληνας επιθετικός θα είναι δίπλα στον Μπεργκ, με τον Ατζαγκούν να αγωνίζεται από πίσω τους.

Στην αμυντική γραμμή φυσικά δεν θα υπάρχουν αλλαγές και η σύνθεσή της θ' αποτελείται από τους Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, ενώ στο τέρμα θα είναι ο Κοτσόλης. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, στη θέση του Μέντες (εφόσον δεν παίξει) θα είναι ο Πράνιτς, με τον Λαγό σε ρόλο κόφτη και τον Ζέκα να είναι ο άλλος εσωτερικός χαφ. Πηγή: sport-fm.gr

Το παλεύουν για τρεις!

Εντός της εβδομάδας θέλουν στον Εργοτέλη να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές του Τσεσνάουσκις, του Μπαλά και του Λυκογιάννη.

Το παλεύουν για τρεις
Σε τρεις μεταγραφικούς στόχους έχει επικεντρώσει την προσοχή τους οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Σε πρώτο πλάνο για τους Κρητικούς είναι η επιστροφή του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, αλλά η υπόθεση δείχνει ότι κολλάει στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Οι Ηρακλειώτες ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά ο Λιθουανός άσος θα πει το «ναι» και θα ενισχύσουν σημαντικά τα άκρα της επιθετικούς τους γραμμής.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν εξελίξεις για άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Λυκογιάννη του Ολυμπιακού, τον οποίο στην κρητική ομάδα θεωρούν καλή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας (μαζί με Πίτσο και Κοιλιάρα), αλλά και τον μέσο Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος θεωρείται καλή επιλογή για τη θέση του αμυντικού μέσου. Πηγή: sport-fm.gr

Με την πλάτη στον τοίχο!

Αυξάνονται οι πιέσεις στο πρόσωπο του Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος καλείται να ανακοινώσει άμεσα χορηγίες στον Άρη. Σε διαφορετική περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με την πλάτη στον τοίχο
Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο διήμερο για τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης και αφόρητης πίεσης, ώστε να εμφανίσει άμεσα τουλάχιστον μια χορηγία που θα γεμίσει το ταμείο της ΠΑΕ. Διαφορετικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την παρουσία του προέδρου στη διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε συζητήσεις με συνεργάτες, αλλά και με τους φορείς του συλλόγου («ΚΜΑ» και ΑΣ), τους οποίους προσπαθεί να πείσει ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να υλοποιείται το χορηγικό πρόγραμμα που έχει υποσχεθεί.

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Στεφανίδης υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας. Εκείνο που του ζητήθηκε ήταν να ανακοινώσει τουλάχιστον μία συμφωνία, ώστε να ηρεμήσει ο κόσμος, να μπει χρήμα στα ταμεία και να κινηθεί η ομάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια και υποστηρίζει ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αφήσει «ακέφαλη» την ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Μάλιστα, χαρακτηρίζει προσωπικό «στοίχημα» τη παραπάνω υπόθεση, ώστε να μην θεωρηθεί αποτυχημένος κατά το πέρασμά του από τη διοίκηση του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, στον Άρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τη μία από τις δύο μεταγραφές άνω των 24 ετών και σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει ξεχωρίσει έναν Γάλλο επιθετικός με παρουσία στο Σαμπιονά και τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια ο παίκτης να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να μπορέσει να καλύψει ο Αρης το κόστος της απόκτησής του και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά το θέμα του στόπερ για την αντίστοιχη κατηγορία, οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει επαφές με ξένους, κυρίως από την Ευρώπη.Πηγή: sport-fm.gr

Και φορ και «εξάρι»

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός σέντερ φορ, όμως στο πρόσφατο φιλικό στην Ξάνθη φάνηκε ότι χρειάζεται και ένας αμυντικός χαφ. Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας οι εξελίξεις.
Και φορ και «εξάρι»
Ύστερα από τη μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα, στην ΑΕΚ συνεχίζεται η αναζήτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού που θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Τραϊανό Δέλλα τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή είναι ο Μπρέτσεβιτς είναι στα «πιτς», ο Αραβίδης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις της επίθεσης και ο Ντακόλ δεν δείχνει ότι δεν μπορεί να αποτελέσει την… κολόνα στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μόλις έκλεισε ο Πορτογάλος εξτρέμ, ξεκίνησε τις επαφές για να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, με τον τεχνικό διευθυντής της «Ένωσης» να έχει προκρίνει 2-3 περιπτώσεις από την ισπανική αγορά και ανάμεσά τους φαίνεται πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από την Primera Division.

Από εκεί και πέρα, στο προχθεσινό φιλικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια φάνηκε ότι ο «Δικέφαλος» χρειάζεται και έναν αμυντικό μέσο, αφού ο Ρόβας δεν δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League και ο Φαγέ (αν και ήταν εξαιρετικός) φανέρωσε ότι έχει περισσότερο επιθετικές αρετές.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί ένα «εξάρι», με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες ο Σέρβος είχε πάει στην Τρίπολη για να «τσεκάρει» από κοντά τον Κουρμπέλη του Αστέρα, ώστε να σχηματίσει και ο ίδιος άποψη για την αξία του. Πρόκειται για έναν παίκτη που θέλουν στην ΑΕΚ και ίσως το επόμενο διάστημα να έχουμε και σε αυτή την υπόθεση εξελίξεις.Πηγή: sport-fm.gr

Μακ: «Πιο ποιοτικοί με τους διεθνείς»

Την εκτίμηση ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος στο άμεσο μέλλον εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ξεχώρισε στο πρόσφατο φιλικό με τη Νάπολι.

Μακ: «Πιο ποιοτικοί με τους διεθνείς»
Ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό φιλικό με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» ήταν ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε όλο το 90λεπτο από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Σλοβάκος άσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στους Ιταλούς και όλοι περιμένουν πολλά στο μέλλον από εκείνο.

Εκτός από το φιλικό με τους «παρτενοπέι», ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πρόοδο της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακ στη SportDay

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο «Σαν Πάολο» απέναντι στη Νάπολι:

«Νομίζω ότι ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είναι αλήθεια ότι μπήκαμε λίγο φοβισμένοι και δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο δεύτερο μέρος. Σε εκείνο το διάστημα κρατήσαμε την μπάλα και ήμασταν σαφώς καλύτεροι στις πάσες. Τότε κάναμε και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόνο μία φάση. Καταλαβαίνουμε ότι αν σκοράραμε δύο φορές με τις ευκαιρίες που είχαμε, τότε θα μπορούσαμε είτε να νικήσουμε είτε να πάρουμε ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση παίζαμε με μία δυνατή ομάδα σαν τη Νάπολι και αυτή ήταν μία καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Για το αν αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του «Δικεφάλου» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας:

«Νομίζω, ναι. Παίξαμε κόντρα στη Νάπολι που είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάναμε ένα σημαντικό λάθος και αυτό μας κόστισε ένα γκολ. Αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ίσως και να μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μην ξεχνάμε ότι τώρα είμαστε σε φάση προετοιμασίας και παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αν δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας».

Για τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στο ρόστερ της ομάδας σε σχέση με την περσινή σεζόν:

«Κατ' αρχάς δεν έχουμε μαζί μας τρεις-τέσσερις Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ με την Ελλάδα. Αυτοί οι παίκτες πιστεύω ότι μπορούν να μας δώσουν ποιότητα στο παιχνίδι μας, αλλά και γενικά μέσα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας και ακόμη προπονούμαστε σκληρά. Εχουμε τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τη σεζόν ολόκληρη και γι' αυτή προετοιμαζόμαστε. Τώρα είμαστε σε φάση όπου παίζουμε με πολύ δυνατές ομάδες όπως η Νάπολι, η ΚΠΡ στο Λονδίνο και η Ιντερ και ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι τη σεζόν και αρχικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είμαστε σε φάση που χτίζουμε μία ομάδα, ενώ από την άλλη μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη τρεις εβδομάδες καιρό μέχρι τους επίσημους αγώνες. Με αυτούς τους παίκτες που θα έρθουν θα είμαστε καλύτεροι».

Για το «δέσιμο» των νέων παικτών με τους παλιούς:

«Προσπαθούμε να παίξουμε κάτι διαφορετικό στη διάρκεια της προετοιμασίας. Από την πλευρά μου προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το θέμα είναι η ομάδα να βελτιώνεται και να συνεργαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν είμαι αυτός που κρίνει έναν αγώνα. Ολα εξαρτώνται από την ομάδα και τη δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί».

Περνάει και… τα λένε!!

Κριτήριο για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού αποτελεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Εφόσον οι «πράσινοι» περάσουν προχωρούν για Αλφάρο και… Αμπέντ.

Περνάει και… τα λένε!
Σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό βρίσκεται η αυριανή ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εφόσον συμβεί αυτό θα προχωρήσει τις επαφές που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Νταμπίζας για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, αν οι «πράσινοι» πετύχουν τον στόχο τους, τότε θα προσπαθήσουν να πάρουν έναν μέσο Τύπου… Αμπέντ και έναν ακραίο φορ.

Για την υπόθεση του τελευταίου φαίνεται πως σε πρώτο πλάνο είναι ο Αλέχαντρο Αλφάρο, με τις εξελίξεις να σημειώνονται μετά το αυριανό – καθοριστικό παιχνίδι με τους Βέλγους.

Εφόσον τελικά ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλέι οφ του Champions League, τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα έρθει εκ νέου σε επαφή με τον Ισπανό εξτρέμ για να ρίξει τις απαιτήσεις του και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Άλλωστε, το δέλεαρ της συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης είναι μεγάλο, αφού ο 28χρονος άσος έχει προτάσεις από «μικρές» ομάδες της Ισπανίας (Βαγιαδολίδ και Ουέλβα).

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στα φιλικά της Νιούκαστλ δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο. Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κίνηση των «πρασίνων» για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αλγερινού μέσου. Πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει και… ενισχύεται κι άλλο!!

Δεν αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού, παρά την πολύ καλή παρουσία του στις ΗΠΑ. Πλησιάζει ο Άμραμπατ, με τους Ισπανούς να προμηνύουν εξελίξεις με Ζόνας. Ανοιχτό του Ρομπίνιο.

Επιστρέφει και… ενισχύεται κι άλλο
«Καυτός» προμηνύεται ο Αύγουστος όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία στο International Champions Cup, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, με τις εξελίξεις να σημειώνονται πιθανότατα και εντός της εβδομάδας.

Για τον ακραίο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το όνομα του Αμραμπατ (που αρέσει και στον Μίτσελ) είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ κόντα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντα στα υπ’ όψιν παραμένει ο Ρομπίνιο, ο οποίος πήγε στο Κατάρ για συζητήσεις και ο Βραζιλιάνος θα αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του. Η υπόθεσή του σίγουρα δεν είναι εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παραμένει ανοιχτή όλα μπορούν να συμβούν.

Παράλληλα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στη Βαλένθια και τους «ερυθρόλευκους» για τον Βραζιλιάνο Ζόνας. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να σημειώνονται άμεσα εξελίξεις και έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Για την ενίσχυση της επίθεσης πάντα «παίζει» η λύση του Βέλγου Βόσεν για τον οποίο φέρονται οι Πειραιώτες να έχουν έρθει σε επαφή με τη Γκενκ. Την ίδια ώρα, στο Νησί αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει σενάριο επιστροφής του Μήτρογλου που δεν θέλει να παίξει στην Championship με τη Φούλαμ την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τους Άγγλους, αν γίνει κάτι τέτοιο, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μην δώσουν τα υπόλοιπα χρήματα από τη μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη, που υπολογίζονται στα 8-9 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Φινάλε με δύο μετάλλια!

Με δύο μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης του Λιλιάνο η ελληνική αποστολή.

Φινάλε με δύο μετάλλια
Το πρώτο της τελευταίας ημέρας ήρθε από τη Σοφία Κτενά στα 50 μέτρα επιφάνεια, όπου κατετάγη τρίτη με χρόνο 18.48, μαζί με τη Ρωσίδα Ελιζαμπέτα Αντριένκο. Στην πρώτη θέση ήταν η Ρωσίδα Άννα Μπερ με 17.98, ενώ δεύτερη ήταν η Εσθονή Μπελομεστίνοβα με 18.21.

Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε από την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρα των ανδρών, με τους Κόκκινο, Καρετζόπουλο, Τσουρουνάκη και Χριστοφορίδη να τερματίζουν σε 2:24.17 και να κατακτούν την τρίτη θέση και το χάλκινο.

Στην πρώτη θέση ήταν οι Ρώσοι με χρόνο 2:18.08 και στη δεύτερη οι Ιταλοί με 2:19.69.
Πηγή: sport-fm.gr

«Έφαγε» τριάρα ο Μουρίνιο!! (video)

Προβληματική εικόνα παρουσίασε η Τσέλσι –με όλα της τα αστέρια- που ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 απ’ την Βέρντερ Βρέμης. Βασικός ο Κουρτουά, comeback με τα μπλε ο Ντρογκμπά.

«Έφαγε» τριάρα ο Μουρίνιο (video)

Ο Κουρτουά ξεκίνησε βασικός, ωστόσο αν και έκανε κάποιες επεμβάσεις, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, με τους Ελία (17’ πέναλτι) και Ομπρανιάκ (37’) να πετυχαίνουν γκολ για τους Γερμανούς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο φινάλε ο Κρόος (ο αδερφός του Τόνι, Φέλιξ) διαμόρφωσε το τελικό σκορ πάλι απ' την άσπρη βούλα.

Ο «special one» αν και φιλικό, είχε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία, με αφορμή τα δύο πέναλτι που καταλογίθηκαν εις βάρος της ομάδας του.

Η σύνθεση της Τσέλσι: Κουρτουά (46’ Τσεχ), Αθπιλικουέτα (69’ Μπογκά), Ζουμά (46’ Κέιχιλ), Τέρι (75’ Μπέικερ), Φελίπε Λουίς (46’ Ιβάνοβιτς), Φαν Γκίνχελ (46’ Τζον Όμπι Μίκελ), Μάτιτς, Σαλάχ (56’ Αζάρ), Φάμπρεγας, Τόρες (56’ Άκε), Ντιέγκο Κόστα (46’ Ντρογκμπά)




Πηγή: sport-fm.gr

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Άρη!!

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η σημερινή (3/8) ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με το μενού να έχει ασκήσεις ενδυνάμωσης, αλλά και ασκήσεις με την μπάλα. 
Το… κοντέρ των ποδοσφαιριστών του Άρη άρχισε να καταγράφει τα πρώτα χιλιόμετρα επί βουλγαρικού εδάφους. Το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του αναλώθηκε το πρωί σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, νευρομυϊκού συντονισμού και ταχύτητες.  Ενώ το απόγευμα είχε ασκήσεις με την μπάλα και ατομική άμυνα,. Ενώ το τέλος είχαμε και το πρώτο οικογενειακό διπλό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Οι Ηλίας Σταυρόπουλος και Μίλτος Λιόνης μπορεί στην πρωινή προπόνηση για προληπτικούς –καθαρά- λόγους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, το απόγευμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε με ικανοποίηση τους Σταυρόπουλο και Λιόνη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Το... άλμα του Αντριέν Ραμπιό!!

Ο Tim Simon γράφει για τον Αντριέν Ραμπιό, που αρνήθηκε να ανανεώσει με την Παρί και ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση.

Γεννήθηκε στο Σεν-Μορίς, ένα προάστια στα νότια του Παρισιού και η άνοδος στην πρώτη ομάδα της Παρί ήταν εντυπωσιακή. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα τσικό της Κρετέιγ και μετά από ένα σύντομο πέρασμα το 2008 από την Μάντσεστερ Σίτι, επέστρεψε γρήγορα στην πατρίδα του.
Γρήγορα τον ανακάλυψαν οι scouts της Παρί Σεν Ζερμέν και βρέθηκε στις ακαδημίες των πρωταθλητών Γαλλίας. Εκείνος που χάρηκε περισσότερο ήταν ο πατέρας του, φανατικός οπαδός των Παριζιάνων, ο οποίος δυστυχώς πάσχει από «Σύνδρομο Εγκλεισμού».
Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Ραμπιό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία να λάβει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του 2012 και έγινε ο πρώτος παίκτης από τις ακαδημίες, που του προσφέρθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο από τη στιγμή που ο Ελ Κελαϊφί βρέθηκε στην προεδρεία. Έχοντας παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας και μετά από τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Τουλούζ, ο Ραμπιό είναι «πλήρες» μέλος των Παριζιάνων.
Γιατί πρέπει να τον γνωρίζετε
Ο Ραμπιό είχε χαρακτηριστεί ως το μέλλον της Παρί. Τη στιγμή που η πολιτική των Παριζιάνων είναι γνωστή, κάνοντας πανάκριβες μεταγραφές,  19χρονος κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στις επιλογές του Λοράν Μπλαν. Έχοντας παίξει στο μεγαλύτερο μέρος της νεανικής του καριέρας σε πιο προωθημένο ρόλο στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να αντεπεξέλθει και με το παραπάνω στον ρόλο του deep-lying playmaker που του έδωσε ο προπονητής του.
Δυνατά σημεία
Το εκπληκτικό του κοντρόλ και η ψυχραιμία του συνδυάζονται άψογα με τις κινήσεις του χωρίς την μπάλα και την ατέλειωτη δουλειά του στο κλείσιμο των χώρων. Ο νεαρός Γάλλος είναι από τους παίκτες που ρυθμίζουν το τέμπο, έχοντας 90% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες. Οι κινήσεις του με την μπάλα είναι απρόβλεπτες.
Ο Ραμπιό μπορεί να κρατήσει τα πράγματα απλά με κοντινές πάσες ή να βγάλει εξαιρετικές μακρινές, ψάχνοντας τους γρήγορους Λαβέτσι και Μόουρα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Στο ξεκίνημα της καριέρας του η προσαρμοστικότητά του στο εκάστοτε σύστημα τον έκανε να ξεχωρίζει. Δεν είναι σκληρός παίκτης και το γεγονός ότι σπάνια θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά, έχει αρχίσει να βελτιώνει και αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού του.

Αδυναμίες
Θα περίμενε κανείς λόγω του ύψους του να είναι επιβλητική φιγούρα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει, όμως, ακόμα δρόμο μπροστά του για να το καταφέρει. Καμιά φορά χάνεται απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, καθώς δεν μπορεί να παίζει στο ίδιο τέμπο για ολόκληρο το ματς. Επίσης, για τον ρόλο του, ο Ραμπιό θα πρέπει να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από τις μόλις 10 που είχε την περασμένη σεζόν στη Γαλλία.
Είπαν
Παρά το γεγονός ότι η Παρί τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε τον Καμπάγ από τη Νιούκαστλ, ο Λοράν Μπλαν δήλωσε ότι ο Ραμπιό παραμένει στα πλάνα του και ότι απλά θα πρέπει να κάνει υπομονή. «Έχω μεγάλη πίστη σε αυτό το παιδί, που έχει τεράστιο ταλέντο. Στο πρώτο μισό της σεζόν απέδειξε ότι μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία του, όμως δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είναι μέλος μίας μεγάλης ομάδας και ότι στη ζωή θα πρέπει πάντα να κάνεις υπομονή. Ελπίζω να μείνει».
Ξέρατε ότι…
Σε ηλικία μόλις 13 ετών μετά από 6 δύσκολους μήνες στην Αγγλία, ο Ραμπιό άφησε την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς του έλειπε η πατρίδα του. Από τη στιγμή που δεν γνώριζε αγγλικά, μάλιστα, η επικοινωνία με τους συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο ήταν πολύ δύσκολη. Πέρασε πολύ δύσκολα, όπως δήλωσε ο ίδιος, και απέτυχε να κάνει εντύπωση στους πολίτες.
Τι ακολουθεί
Πιθανότατα το επόμενο βήμα στο εξωτερικό. Η Βερονίκ, η μητέρα και ατζέντης του, αποκάλυψε ότι ο Ραμπιό δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί, που φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2015. «Το μέλλον του γιου μου είναι σε αναμονή. Ο Αντριέν θέλει να παίζει και να είναι μέρος ενός πρότζεκτ, που θα τον συμπεριλαμβάνει άμεσα», σχολίασε η Βερονίκ στην Tuttosport, διαψεύδοντας τα σενάρια μεταγραφής του από τώρα, καθώς η Παρί θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της.
Οι φήμες τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Γιουβέντους, η οποία απλά θα πρέπει να αποφασίσει πότε θα τον κάνει δικό της. Είτε θα κάνει πρόταση από τώρα στην Παρί, με τους Γάλλους να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα γίνει αποδεκτή, ή θα τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε…

Πηγή: gazzetta.gr

Ξανά στο... κόλπο για Άμραμπατ!!

Ο Ολυμπιακός προχωράει και πάλι την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ σύμφωνα με τουρκικές πηγές ενώ οι Βέλγοι εμφανίζουν τον Γιέλε Βόσεν μεταξύ Αγγλίας και Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να βάλουν στο τελικό στάδιο την περίπτωση του Άμραμπατ. Πληροφορίες από την Τουρκία επισημαίνουν πως η υπόθεση αυτή για τον Ολυμπιακό έχει μπει ξανά σε καλό δρόμο, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως υπάρχει κάτι το οριστικό. Στο μεταξύ στο Βέλγιο υπάρχουν ξανά ρεπορτάζ για τον Γιέλε Βόσεν και τον πειραϊκό σύλλογο. Επισημαίνεται πως ο παίκτης εξακολουθεί να είναι ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Ελλάδα. Επίσης για τον Ντουβάν Ζαπάτα διέρρευσε πως ενδιαφέρεται και η Φέγενορντ. Στο Λιμάνι επιδιώκουν να προχωρήσουν όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά τους ζητήματα, ωστόσο στην παρούσα φάση το βάρος έχει πέσει κυρίως πάνω στον φορ και τον Άλαν Πουλίδο.
Πηγή: gazzetta.gr

Εξαιρετικός ο Βεζένκοφ!!

thumbnail
Η Βουλγαρία νίκησε τη Ρουμανία 78-65 στο Σαμοκόφ με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.
Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη σε 28:50 λεπτά είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, από δύο λάθη και ασίστ και ένα κλέψιμο.
Πηγή: arenafm.gr

Δύσκολα η Ιταλία τον Καναδά!

Η Ιταλία επικράτησε δύσκολα του Καναδά 74-71 για το τουρνουά της Τεργέστης. Κορυφαίος ο Ντατόμε.

Δύσκολα η Ιταλία τον Καναδά
Ανέτοιμη για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015 έδειξε η Ιταλία, που δυσκολεύτηκε πολύ να νικήσει με 74-71 του Καναδά για το τουρνουά της Τεργέστης.

Ο Λουίτζι Ντατόμε με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος των «ατζούρι», ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Πιέτρο Αραντόρι και 12 ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Τζόζεφ με 16 και Όλινικ με 13 ξεχώρισαν από τον Καναδά.Πηγή: sport-fm.gr

«Παλεύει» για Νάπολι ο Ρέινα!!

Προσπάθειες προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, καταβάλει ο Πέπε Ρέινα.

Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να συνεχίσει στη Νάπολι ο Πέπε Ρέινα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λύσει το συμβόλαιό του.

Αν το πετύχει... επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι οι «παρτενοπέι», στους οποίους αγωνίστηκε ως δανεικός την περσινή σεζόν αλλά στις επαφές με τους «Ρεντς» δεν κλείδωσε το deal για να παραμείνει στην Ιταλία.

Την περίπτωση του Ρέινα πάντως, φαίνεται πως εξετάζει και η Μίλαν γι’αυτό και η Λίβερπουλ προσπαθεί να «παγώσει» τις εξελίξεις περιμένοντας προτάσεις για τον Ισπανό.Πηγή: sport-fm.gr

Γύρισε και… φτιάχνεται ο ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο επέστρεψε ο ΟΦΗ μετά από δύο βδομάδες στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Γύρισε και… φτιάχνεται ο ΟΦΗ
Στη βάση του επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδία μετά από δύο εβδομάδες παραμονής.

Οι Κρητικοί μπαίνουν στην τελική ευθεία, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει καταλήξει ήδη στα πρώτα συμπεράσματα. Ο Ιταλός τεχνικός είδε κάποια πράγματα απ’ αυτά που ήθελε στα φιλικά που δόθηκαν επί ολλανδικού εδάφους, ενώ έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτά που πρέπει να διορθωθούν, όπως την παραγωγικότητα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι παίκτες της ομάδας έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου λίγο μετά τις 19.30 , αναχώωρησαν για το ΒΑΚ και από κει έμειναν ελεύθεροι. Ο Γκατούζο έχει δώσει στους παίκτες του ρεπό για την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ από Τετάρτη θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα δυο φιλικά που απομένουν για τους «ασπρόμαυρους» είναι στις 9 Αυγούστου, με άγχνοστο μέχρι στιγμής αντίπαλο και στις 16 Αυγούστου (19.15) κόντρα στον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ. Πηγή: sport-fm.gr

Τολιόπουλος: «Αξίζαμε μετάλλιο»

Ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του Ικονίου, αν και θεωρεί πως η ελληνική ομάδα άξιζε ένα μετάλλιο, δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Τολιόπουλος: «Αξίζαμε μετάλλιο»
Χαρούμενος μεν για την εν γένει παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ικονίου, αλλά με μια μικρή πικρία που αυτή δεν συνοδεύτηκε από μετάλλιο εμφανίστηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά το χαμένο μικρό τελικό απέναντι στην Κροατία.

«Ξέραμε πως στον μικρό τελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο δυνατή ομάδα της διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά παλέψαμε στα ίσα απέναντι στην Κροατία, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που φτάσαμε στη τετράδα, αν και πιστεύω αξίζαμε το μετάλλιο. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα ήμασταν ενωμένοι και δεν χωριστήκαμε ούτε για ένα λεπτό. Αυτό πιστεύω μας βοήθησε να φτάσουμε ως εδώ», δήλωσε ο 18χρονος γκαρντ του Ικάρου.

«Κολλιτσίδα» στην κορυφή!!

Δεν αφήνει μόνες τους στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος τις Αντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης η Κλαμπ Μπιρζ, που επικράτησε 1-0 της Λιρς για τη δεύτερη αγωνιστική.

«Κολλιτσίδα» στην κορυφή
Η Κλαμπ Μπιζ επικράτησε 1-0 της Λιρς στην έδρα της, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Jupiler League και με «2 στα 2» «έπιασε» στην κορυφή τους «αντερλεχτουά» και την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας πως θα γίνει μάχη για τον τίτλο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη νίκη της πρεμιέρας και στο γκρουπ των ομάδων με τρεις βαθμούς.

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1978 είχαν την πρωτοβουλία και νίκησαν δίκαια με το γκολ του Ραφαέλοφ στο 42, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Μπούισενς στο 88'. Αλλαγή στο 62' πέρασε ο Απόστολος Βέλλιος.

Η σύνθεση της Μπριζ: Ράιαν, Ντε Μποκ, Ντουάρτε, Μεσέλ, Μουνιέ, Λεστιέν (75' Σόποτα), Μενεγκάτσο, Ραφαέλοφ, Σίμονς, Βάσκεθ (71' Στορμ), Καστίγιο (83' Γιόργκενσεν)


Εξακολουθεί να απειλεί τις πρωτοπόρους η Γάνδη, η οποία νίκησε άνετα με 3-1 τη Μαλίν στην έδρα της και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, αφήνοντας τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1988 στο γκρουπ των τριών βαθμών.

Εκεί βρέθηκαν και οι Λόκερεν και Βάρεγκεμ, μετά τη νίκη της πρώτης επί της δεύτερης με 3-1 στην έδρα της.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:
Παρασκευή 1/8

Οστάνδη-Αντερλεχτ 0-2
(58’ Μίτροβιτς, 90+3’ Σουάρεζ)

Σάββατο 2/8

Κορτράικ-Σταντάρ Λιέγης 2-3
(14' Τομάσεβιτς, 69' ντε Μετς - 39’ Ατζάρεβιτς, 47’ Μπομπο, 89’ πεν. Μπία)

Σαρλερουά-Βέστερλο 2-3
(7' Φορέ, 28΄Κιταμπάλα - 36΄, 56' Ολάντ, 63' Γκουνόνγκμπε)

Γκενκ-Σερκλ Μπριζ 1-1
(42' Μπάφελ - 37' Μπάσελιτς)

Μουσκρόν-Μπέβερεν 1-0
(25' Ντιάμπι)

Κυριακή 3/8

Λόκερεν-Βάρεγκεμ 2-1

Κλαμπ Μπριζ-Λιρς 1-0

Γάνδη-Μαλίν 3-1


Η επόμενη αγωνιστική (τρίτη):


Παρασκευή 8/8

Γκενκ - Λόκερεν (21.30)

Σάββατο 9/8

Μαλίν - Κόρτραϊκ (19.00)

Σερκλ Μπριζ - Οστάνδη (21.00)

Λιρς - Μουσκρόν (21.00)

Μπέβερεν - Βέστερλο (21.00)

Κυριακή 10/8

Σταντάρ Λιέγης - Γάνδη (15.30)

Άντερλεχτ - Σαρλερουά (19.00)

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ (21.00) Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται ο Πάρα για Αστέρα!!

Κοντά στην πυροδότηση της μεταγραφικής βόμβας οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης. Ο Φακούντο Πάρα αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Έρχεται ο Πάρα για Αστέρα!
Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την απόκτηση του Φακούντο Πάρα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες τα βρήκαν με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως ουσιαστικά έχουν φτάσει σε συμφωνία και πλέον απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Ο 29χρονος επιθετικός μέχρι και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην πατρίδα του και στην Ιντεπεντιέντε μετρώντας 29 συμμετοχές και 9 τέρματα.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά αναμένεται να πάρει και την πρώτη του γεύση από τη νέα του ομάδα την Πέμπτη, όπου θα βρεθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό απέναντι στην Μάιντς. Πηγή: sport-fm.gr

Αγγλική σφυρίχτρα στη Λεωφόρο!!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγγλικής διαιτησίας, ο Μάικλ Όλιβερ, ορίστηκε απ’ την UEFA για να διευθύνει τον επαναληπτικό της Λεωφόρου ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και τον Παναθηναϊκό.

Αγγλική σφυρίχτρα στη Λεωφόρο
Νεαρός, αλλά πολύ ταλαντούχος είναι ο διαιτητής που ορίστηκε να σφυρίξει το επαναληπτικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σταντάρ Λιέγης.

Ο 29χρονος Μάικλ Όλιβερ από την Αγγλία θα διευθύνει το σημαντικό παιχνίδι για τους «πράσινους» με το βιογραφικό του να είναι γεμάτο επιτυχίες. Ο Όλιβερ είναι ο νεότερος διαιτητής ποδοσφαίρου που έχει διευθύνει παιχνίδι στο Γουέμπλει, ενώ προηγουμένως είχε γίνει ο νεότερος βοηθός διαιτησίας και διαιτητής στη Φούτμπολ Λιγκ , αλλά και ο νεότερος τέταρτος διαιτητής σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ.

Από το 2010 σφυρίζει παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ απ’ το 2012 είναι μπήκε στη λίστα της FIFA.

Βοηθοί του στη Λεωφόρο θα είναι οι Μάικλ Μαλέρκι, Στιούαρτ Μπάρτ, με τέταρτο τον Λι Μέισον. Πηγή: sport-fm.gr

Στην αντεπίθεση για Πουλίδο η Τίγκρες!!

Δεν καταθέτει τα όπλα στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο η Τίγκρες. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο νεαρός επιθετικός δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος.

Στην αντεπίθεση για Πουλίδο η Τίγκρες!
Καλά κρατεί η κόντρα του Άλαν Πουλίδο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της διοίκησης του συλλόγου, που έστειλε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα, σαφές μήνυμα στον νεαρό επιθετικό πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε όλα τα... επεισόδια της υπόθεσης «Πουλίδο» αλλά και στο γεγονός πως η μόνη ομάδα που είχε κινηθεί επίσημα για την περίπτωσή του ήταν η Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά:

«Οι οπαδοί της Τίγκρες δεν αξίζουν να βλέπουν ένα από τα είδωλά τους, όπως ατυχώς έκανε ο Άλαν Πουλίδο, να δείχνουν τέτοια στάση και για αυτό ο σύλλογος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

Η πολιτική της Τίγκρες στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Άλαν Πουλίδο χαρακτηρίζεται από την ηθική μεταχείριση των διαπραγματεύσεων και τον σεβασμό στο απόρρητο που απαιτούν οι συνομιλίες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από τη μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με την καταγγελία που έγινε γνωστό πως έκανε ο παίκτης, και εν ευθέτω χρόνω, το περιεχόμενο και η παρακολούθησή της θα λάβουν επίσης την ίδια μεταχείριση από πλευράς του συλλόγου, όπως αρμόζει σε αυτές τις διαδικασίες.

Όπως έχει κάνει γνωστό ο σύλλογος, ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο ως το 2016. Αν και ο παίκτης λαμβάνει έναν σημαντικό υψηλό μισθό, η ομάδα ήταν πρόθυμη να του βελτιώσει τις οικονομικές απολαβές. Αυτό δεν υλοποιήθηκε από παραλείψεις του ίδιου και του εκπροσώπου του. Ήταν ένας από τους λόγους που διαταράχθηκαν οι σχέσεις της Τίγκρες με τον Πουλίδο, καθώς μεσολάβησαν κι άλλοι άνθρωποι στις συζητήσεις τους.

Η Τίγκρες αναγνωρίζει πως ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά υποσχόμενη καριέρα και έχει λάμψει στο Μεξικό, δείχνοντας ότι μπορεί να καταφέρει πολλά στο εξωτερικό, και ελπίζει να διορθωθεί η κατάσταση και να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα στην οποία είναι ευπρόσδεκτος. Μια σειρά από γεγονότα υποστηρίζουν αυτή τη θέση, την οποία γνωρίζει ο Άλαν Πουλίδο, και το μόνο που ίσως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα είναι η πρόταση που έχει έρθει από βελγική ομάδα. Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί μια λύση.

Ωστόσο, υπήρξαν συγκεκριμένες καταστάσεις που οδήγησαν σε αυτό το σημείο:

Με την επιστροφή του Άλαν Πουλίδο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κλήθηκε να μείνει και να πάρει μέρος στις προπονήσεις για να παίξει στον τελικό του Σούπερ Καπ. Επέμεινε να κάνει διακοπές, του δόθηκε άδεια και επέστρεψε με μια ημέρα καθυστέρηση.

Για να ξεκαθαρίσει η θέση του, κλήθηκε να απαντήσει αν θέλει να συνεχίσει στην Τίγκρες. Επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία επιθυμία να φύγει. Ρωτήθηκε για τις οικονομικές του απαιτήσεις και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι δυο πλευρές έγινε γνωστό πως θα συνεχίσουνε μαζί. Η Τίγκρες στην ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως οι καλύτερες ημέρες του Πουλίδο στην ομάδα θα έρχονταν στο μέλλον και πως επιθυμία του συλλόγου ήταν να φύγει ο παίκτης με το κεφάλι ψηλά από την ομάδα.

Την επόμενη ημέρα, ο Άλαν δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση και δεν είχε επαφή με κανέναν. Ο παίκτης επικαλέστηκε στη συνέχεια προσωπικά προβλήματα, ενώ και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε και παρότι προσπάθησε ο σύλλογος να επικοινωνήσει μαζί του με όλα τα μέσα, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ακολούθησε μια απολογία του ποδοσφαιριστή, παρουσία της οικογένειάς του και των εκπροσώπων του. Το συμπέρασμα ήταν πως ο Πουλίδο θα συνεχίσει στην Τίγκρες.

Και πάλι, ο Άλα παρουσιάστηκε καθυστερημένα στην προπόνηση και είχε προκλητική στάση. Του ζητήθηκε να μιλήσει με τη διοίκηση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Είχε συμφωνήσει να πάει και δεν εμφανίστηκε. Η πρόθεση του συλλόγου ήταν να μάθει τι συνέβαινε ή ποια ήταν τα αίτια της συμπεριφοράς του.

Την επόμενη μέρα, στη διάρκεια της προπόνησης, αμφισβήτησε τις οδηγίες του προπονητή. Του ζητήθηκε ξανά να μιλήσει με τη διοίκηση και να εξηγήσει τη στάση του, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα κρούσματα απειθαρχίας, πληροφορήθηκε εγγράφως πως από τις 25 Ιουλίου θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την πρώτη ομάδα. Την επόμενη ημέρα, ο σύλλογος ενημερώθηκε από τον Τύπο πως ο Άλαν Πουλίδο είχε φύγει από το Μοντερέι.

Ο Πουλίδο γνωρίζει, όπως όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο Μεξικό, τους κανόνες και τις διαδικασίες στις συμφωνίες με τους συλλόγους. Με τις ενέργειές του, έχει δείξει πως του αξίζουν διάφορες κυρώσεις. Αν ο Άλαν Πουλίδο θέλει να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, θα πρέπει πρώτα να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς την Τίγκρες. Θα πρέπει να προπονείται και να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Κάθε συμφωνία αναχώρησης ή διαπραγμάτευση με ξένη ομάδα, πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση της Τίγκρες.

Μέχρι σήμερα, η μόνη επίσημη προσφορά που έχει φτάσει στα χέρια μας, είναι από έναν σύλλογο του Βελγίου, η οποία απορρίφθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Με αυτή την ανακοίνωση, η Τίγκρες θέλει να ενημερώσει τους οπαδούς της για την κατάσταση και εκτιμά το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

«Τον Νάστασιτς ή τον… Μανωλά»

Ο Τζιουζέπε Μαρότα επιβεβαίωσε –εμμέσως πλην σαφώς- το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά στην παρουσίαση του Ρομούλο!

«Τον Νάστασιτς ή τον… Μανωλά»
Τα ιταλικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά τα επιβεβαίωσε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Τζιουζέπε Μαρότα.

Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του Ρομούλο και όπως ήταν λογικό δέχθηκε ερωτήματα για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Μαρότα στις απαντήσεις που έδωσε, δέχθηκε για άλλη μια φορά ότι η Γιουβέντους θα πάρει κεντρικό αμυντικό και ανέφερε το όνομα του Νάστασιτς ενώ… εννόησε και εκείνου του Μανωλά.

«Ναι θα πάρουμε αμυντικό. Θα πάρουμε τον Νάστασιτς ή τον άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, αφήνοντας να εννοηθεί το όνομα του Μανωλά.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν συνεχώς σήμερα το όνομα του Μανωλά στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους εξηγώντας ότι οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού από τα 15 εκατομμύρια.

Φαίνεται ότι ο Νάστασιτς να αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και πιο εύκολη περίπτωση συγκριτικά με εκείνη του Μανωλά.
Πηγή: sport-fm.gr

Με τους... στάνταρ στην Λεωφόρο!!

Χωρίς εκπλήξεις και με δύο αλλαγές, εντός προγράμματος, θα ταξιδέψει η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης στην Αθήνα για τον επαναληπτικό απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τρίτη.

Με τους... στάνταρ στην Λεωφόρο
Χωρίς εκπλήξεις η 19άδα της Σταντάρ Λιέγης για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γκι Λουζόν, δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη και η αποστολή των Βέλγων είναι η αναμενόμενη. Μοναδικές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, είναι η απουσία του Εζέκιελ, που αποχώρησε από την ομάδα και η επιλογή τον Ούμπερ και Γουάτ.

Αναλυτικά: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μίλετς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ'Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Μαρκέ, Καρσελά, Μπία, Μ'Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ'Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο.Πηγή: sport-fm.gr

Στην καλύτερη πεντάδα ο Χαραλαμπόπουλος!!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων του Ικονίου.

Στην καλύτερη πεντάδα ο Χαραλαμπόπουλος
Με 18,3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ, 1,6 τάπες και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, δεν γινόταν διαφορετικά…

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων του Ικονίου.

Δίπλα στον 17χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο Φεντερίκο Μουσίνι (Ιταλία), Στέφαν Λαζάρεβιτς (Σερβία), Ντράγκαν Μπέντερ (Κροατία) και Εγκεμέν Γκιουβέν (Τουρκία), με τον τελευταίο να αναδεικνύεται και MVP της διοργάνωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Στην Τσβόλε το ολλανδικό Σούπερ Καπ!!

Η Τσβόλε είναι η κάτοχος του ολλανδικού Σούπερ Καπ, επικρατώντας του Αγιαξ στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή με 1-0 και, μάλιστα, μέσα στο "Αμστερνταμ Αρίνα".

Στην Τσβόλε το ολλανδικό Σούπερ Καπ
Η Τσβόλε νίκησε τον Αγιαξ 1-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας στο Αμστερνταμ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της στον θεσμό, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του περασμένου Μαΐου, όταν κατέκτησε το Κύπελλο στη «χώρα της τουλίπας», επικρατώντας του αποψινού της αντιπάλου και αφήνοντας τον «Αίαντα» μόνο με τον τίτλο του πρωταθλητή στην Eredivisie.

Το ματς, πάντως, ήταν μέτριο και δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με τους νικητές να σκοράρουν με τον Νίιλαντ στο 55’ και να διατηρούν σχετικά άνετα αυτό το προβάδισμα κόντρα στους προβληματικούς τετράκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Θανάσης Καραγκούνης πέρασε ως αλλαγή στο 62' και ο Νίκος Ιωαννίδης στο 68' για τους τυπικά γηπεδούχους.


ΤΣΒΟΛΕ: Μπόερ, Φαν Πόλεν, Μπρόερσε, Φαν Χίντουμ, Σένσμπερι, Ριέστρα, Νίιλαντ (68’ Ιωαννίδης), Μοκότιο, Σάιμακ, Τόμας (62’ Καραγκούνης), Ντροστ

ΑΓΙΑΞ: Φέρμεερ, Μοϊσάντερ, Φιέργκεφερ (39’ Σερένο), Λίγκεον, Μπόιλεσεν, Φαν Ντερ Χουμ, Σένε, Αντερσεν, Κλάεσεν, Μίλικ (82’ Σίγκπορσον), Κίσνα (59’ Ελ Γκαζί)
Πηγή: sport-fm.gr

Τα στιβαρά ελληνικά χέρια και η τουρκική απειλή!

Ο Χρήστος Ρομπόλης γράφει στο www.sport-fm.gr για την Εθνική Εφήβων που πιστοποιεί πως το άθλημα στην Ελλάδα θα παραμείνει σε καλά χέρια, παρά την απειλή… εξ Ανατολάς.

Τα στιβαρά ελληνικά χέρια και η τουρκική απειλή
Ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Ζήσης, ο Μπουρούσης και τα άλλα παιδιά, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το τέλος της καριέρας τους που αργά ή γρήγορα θα έρθει. Ούτε θα πρέπει να το κάνουν και οι Έλληνες φίλοι του μπάσκετ, αφού το άθλημα παραμένει σε καλά χέρια, όπως πιστοποιήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τις «μικρές» εθνικές ομάδες, με τους μεν Νέους κόντρα στα προβλήματα και τις απουσίες να τερματίζουν έκτοι, τους δε Εφήβους τέταρτοι.

Παίκτες όπως ο Παπαπέτρου, ο Μποχωρίδης, ο Αγραβάνης, ο Διαμαντάκος, ο Λιάπης, ο Καμπερίδης, ο Χριστοδούλου, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Σταμάτης, ο Παπαγιάννης, ο Μήτογλου, ο Κόνιαρης ή ο Αντετοκούνμπο (που ήδη «προήχθη» στους Άνδρες) εγγυώνται πως τα χρόνια που έρχονται δεν θα είναι πέτρινα, αλλά μπορούν να είναι χρυσά αν τα αυθεντικά ταλέντα που παράγονται αφειδώς προσέξουν και προσεχθούν, δουλέψουν και δουλευθούν. Κι αυτό μπορεί να συμβεί, αφού η κρίση επιβάλλει στις ομάδες να επενδύσουν στα εγχώρια «προϊόντα», ενώ οι Έλληνες προπονητές διαπρέπουν και δημιουργούν σχολή στην Ευρώπη. Συνεπώς υπάρχουν τα υλικά, υπάρχει η συνταγή, υπάρχουν και οι σεφ…

Ασφαλώς, όμως, δεν παίζουμε μπάσκετ μόνο εμείς. Υπάρχει και η… τουρκική κουζίνα. Υπάρχουν έθνη με πολλαπλάσιο πληθυσμό-και συνεπώς πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής παικτών-που παρουσιάζουν ραγδαία πρόοδο. Τρανό παράδειγμα η Τουρκία, που «σάρωσε» τα χρυσά σε Νέους και Εφήβους. Όχι απαραίτητα επειδή έχει τα μεγαλύτερα ταλέντα ή παίζει το πιο σωστό μπάσκετ, αλλά γιατί έχει αντιληφθεί πού βαδίζει το μπάσκετ και μπορεί να ανταποκριθεί… βιολογικά στις απαιτήσεις του. Ο τουρκικός λαός «παράγει» μεγάλα ύψη, πιο… μακρείς παίκτες, με τεράστια άκρα, θαρρείς και έχουν γεννηθεί για να παίζουν σύγχρονο μπάσκετ. Στον αντίποδα, η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων δεν έχει την ίδια πολυτέλεια μαζικής παραγωγής τέτοιων σωμάτων. Κι έτσι, μπορεί ο Δημήτρης Σταμάτης να έχει πολλαπλάσιο ταλέντο από τους περισσότερους συνομήλικούς του Τούρκους, αλλά κινδυνεύει να χαθεί σε ένα δάσος από χέρια όταν προσπαθεί να ξεδιπλώσει στο παρκέ την ποιότητά του.

Οι γείτονες έχουν πια τη γνώση να ξεχωρίζουν τους παίκτες από μικρούς λόγω σωματοδομής και να δουλεύουν πάνω τους στα βασικά, ακολουθώντας το μοντέλο της Κίνας που όταν ανέλαβε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 δημιούργησε ένα σύστημα «κατασκευής» αθλητών για κάθε σπορ και τελικά έκανε θραύση στα μετάλλια όταν ήρθε η ώρα της διοργάνωσης. Αυτό σε συνδυασμό με την έλευση σοφών προπονητών, όπως ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς, θα βελτιώσουν και την τεχνογνωσία των Τούρκων στο άθλημα δημιουργώντας-όπως όλα δείχνουν-μια νέα υπερδύναμη.

Το μπάσκετ δεν είναι υπόθεση λίγων λαών. Ασφαλώς δεν συγκρίνεται σε επίπεδο δημοφιλίας και ανταγωνισμού με το ποδόσφαιρο, αλλά ότι ασχολούνται με αυτό 4-5 λαοί σε όλο τον κόσμο είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Το γεγονός ότι η Ελλαδίτσα του μνημονίου παραμένει ψηλά στο άθλημα είναι επίτευγμα, ακόμη κι αν δεν συνοδεύει τις συμμετοχές της σε μεγάλες διοργανώσεις με μετάλλια στο ρυθμό που μας είχε καλομάθει τα προηγούμενα χρόνια. Πηγή: sport-fm.gr

Η επέλαση των Τούρκων!!

Μετά τους Νέους, η Τουρκία κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ και στους Εφήβους, μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, νικώντας άνετα στο Ικόνιο τη Σερβία.

Η επέλαση των Τούρκων
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Εφήβους είναι η Τουρκία. Μετά τον τίτλο που πανηγύρισαν προ δύο εβδομάδων στο Ηράκλειο οι Νέοι της χώρας, ήταν η σειρά τα U18 να πάρει το χρυσό μετάλλιο σε δικό της χώμα, νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης του Ικονίου τη Σερβία πολύ εύκολα με 85-68.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν ποτέ στην ουσία. Ο Τολγκά Γκετσίμ με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, που είχαν πάρει τον τίτλο και πέρσι στη Λετονία.

Δεκάλεπτα: 25-11, 36-28, 68-46, 85-68.

Τουρκία: Ουρουγκλού 5, Εζντεμίρογλου 5, Αρσλάν 3, Γκετσίμ 18, Κορκμάζ 15, Αράρ 6, Ολμάζ 6, Ουλουμπάι 15, Γκιουβέν 12.

Σερβία: Πένο 13, Σίμιτς 4, Τσάραπιτς 2, Όστοϊτς 5, Τζόκοβιτς 10, Μαρίνκοβιτς 3, Ντόκοβιτς 8, Λαζάρεβιτς 9, Πάβλοβιτς 2, Ραντοβάνοβιτς 6, Βούτσετιτς 6. Πηγή: sport-fm.gr

Οι 97ρηδες είναι η επόμενη μεγάλη μπασκετική φουρνιά…!!

Στις μικρές ηλικίες ακόμα και ένας χρόνος είναι σημαντική διαφορά.Και η Εθνική Εφήβων κατάφερε να μπει στην 4αδα του Ευρωμπάσκετ στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό όχι στους γεννημένους το 1996, αλλά το 1997

Οι 97ρηδες είναι η επόμενη μεγάλη μπασκετική φουρνιά…

Πηγή:Superbasket.gr

Δέκα μεταγραφές… αλλιώς φεύγει ο Χαλίλχοτζιτς!!

Άλλα του έταξαν κι’ άλλα βρήκε όταν πήγε. Ξεκάθαρος ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς πως αν δεν γίνουν δέκα μεταγραφές στην Τράμπζονσπορ θα αποχωρήσει.

Δέκα μεταγραφές… αλλιώς φεύγει ο Χαλίλχοτζιτς
Απειλές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στην διοίκηση της Τράμπζονσπορ. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αλγερίας, που ανέλαβε πριν από περίπου ένα μήνα τον τουρκικό σύλλογο, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τους χειρισμούς της διοίκησης και τόνισε πως αν δεν γίνουν άμεσα δέκα προσθήκες στο ρόστερ θα παραιτηθεί.

«Περιμένω σε λίγο καιρό 10 μεταγραφές. Αν κάτι δεν αλλάξει κάτι γρήγορα τότε θα φύγω από εδώ. Το λέω δυνατά και καθαρά. Ήρθα εδώ για να παίξουμε. Δεν είμαι μόνο δυσαρεστημένος αλλά και εκνευρισμένος. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Ήρθα στην Τράμπζονσπορ για να φτάσω στην πρώτη θέση. Η ομάδα που έχουμε τώρα δεν είναι ικανή γι'αυτό. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πρέπει να φύγουν. Χρειαζόμαστε ξένους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά», είπε μεταξύ άλλων.
Πηγή: sport-fm.gr