Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Ο Παπαδόπουλος προσθέτει φοβερή ποιότητα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρούντι Φέλερ για τον δανεισμό του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Λεβερκούζεν. «Ο ίδιος επέλεξε να έρθει» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών.

«Ο Παπαδόπουλος προσθέτει φοβερή ποιότητα»
Μέλι έσταξε ο Ρούντι Φέλερ για την προσθήκη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Λεβερκούζεν.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου τόνισε την ιδιαίτερη ποιότητα που δίνει ο Έλληνας αμυντικός στο ρόστερ της ομάδας τονίζοντας: «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προσθέτει τρομερή ποιότητα στην άμυνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε πλήρως εξοπλισμένοι και έτοιμοι για τις δοκιμασίες που θα έρθουν».

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, σχολίασε: «Πριν τους τραυματισμούς, ήταν βασικός στη Σάλκε και απέδειξε πως μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο βηματισμός του και η δύναμή του στο μαρκάρισμα και τον αέρα, σε συνδυασμό με την ισχυρή του θέληση να νικήσει, τον κάνει έναν πολύ ενδιαφέροντα παίκτη», ενώ για τα δεδομένα της μεταγραφής απάντησε:

«Ήταν η θέληση του Κυριάκου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του και γι’ αυτό συμφώνησε στο δανεισμό. Ελπίζουμε η ευχή του να πραγματοποιηθεί».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: