Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Θύρα 13: «Προστατεύστε την έδρα.... φόβητρο»

Η «Θύρα 13» με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο να περιφρουρήσει την Λεωφόρο και να στηρίξει όλα τα τμήματα του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Καμπανάκι... κινδύνου χτύπησε με ανακοίνωση της η «Θύρα 13» για την Λεωφόρο. Το δυναμικότερο κομμάτι των οπαδών του Παναθηναϊκού, αφού ξεκαθάρισε πως και φέτος θα είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να περιφρουρίσει την Λεωφόρο που αποτελεί φόβητρο για όλους τους αντιπάλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση...
Την Τρίτη η Λεωφόρος ανοίγει επίσημα τις πόρτες της ξεκινώντας τη νέα χρονιά για το Σύλλογο, με το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σταντάρ στην ιστορική μας έδρα. Καταρχάς θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα που είμαστε σίγουροι ότι θα εμφανιστεί πολύ καλύτερο φέτος.
Εμείς σαν Θύρα 13, όπως και πέρσι θα είμαστε στις θέσεις μας για να στηρίξουμε την ομάδα του ποδοσφαίρου που κάνει μία τεράστια προσπάθεια αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου που τόσο πολύ έχουν την ανάγκη μας και που έχουμε αποδείξει επανειλημμένως πόσο κοντά είμαστε σε αυτά.
Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη μας να αποδείξουν την αγάπη και τη στήριξη τους έμπρακτα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την εγγραφή στους συνδέσμους, δυναμώνοντας έτσι και την ομάδα μας αλλά και τη Θύρα 13, την καρδιά και την ψυχή του Συλλόγου από το 1966. Όπως και στο φιλικό με τον Ατρόμητο, έτσι και με την Σταντάρ κανείς δεν θα μπαίνει χωρίς εισιτήριο και τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο αυστηρά στον έλεγχο στις πόρτες, όλη τη χρονιά φέτος.
Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους ότι θα πρέπει να μην ”τσιμπάνε” στις προκλήσεις, να λειτουργούν έξυπνα και με μυαλό, ώστε να αποφεύγεται η τιμωρία της έδρας, μίας έδρας που τόσο πολύ φοβούνται όλοι και πέρσι ειδικά φάνηκε η δύναμη της. Γι′αυτό και φέτος θα προσπαθήσουν περισσότερο να πλήξουν την ομάδα μας.
 Ειδικά, την Τρίτη που είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι μην φέρετε καπνογόνα κλπ γιατί η τιμωρία μπορεί να είναι τεράστια. Ότι είναι να γίνει από θέμα κερκίδας, θα γίνει οργανωμένα και με προσοχή από τους συντονιστές της εξέδρας και των χορογραφιών. Καλή δύναμη σε όλους…
Υ.Γ. Για τους ”έξυπνους” που θα περιμένουν να μπουν μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο πέταλο, ας μην περιμένουν καθόλου. Οι πόρτες θα ανοίξουν προς το τέλος του παιχνιδιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: