Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ρομπέρτο: «Αισθανόμαστε έτοιμοι για τα επίσημα»

Εμφανίσεις που έδειξαν ότι η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, έκανε ο Ολυμπιακός στην Αμερική σύμφωνα με τον Ρομπέρτο.

Ρομπέρτο: «Αισθανόμαστε έτοιμοι για τα επίσημα»
Ο Ρομπέρτο ήταν καθοριστικός στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Άλλη μια εμφάνιση που γέμισε με αυτοπεποίθηση την ομάδα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα ‘ναι απολύτως έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις σκέψεις του μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του Ολυμπιακού στο τουρνουά με θετικό πρόσημο: «Συμφωνώ ότι δείξαμε μία καλή εικόνα και πάνω απ' όλα αισθανόμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, που είναι και το πιο σημαντικό φέτος».

Για το αν θεωρεί ότι αυτή η εμπειρία θα είναι σημαντική και για τα νέα παιδιά που πήραν φέτος μεταγραφή στην ομάδα: «Σίγουρα! Είναι πολύ σημαντικό που είδαν πώς προετοιμάζεται αυτή η ομάδα για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γιατί αυτό θα πρέπει να κάνουμε και φέτος στο Champions League και πρέπει να δουν ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν είναι έτοιμος να… κατεβάσει και φέτος ρολά, όπως έκανε και κόντρα στη Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι: «Θα το προσπαθήσουμε. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μας, να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό και μακάρι αυτό να είναι οδηγός για το τι θα γίνει στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: