Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πάει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο!!

Στη Ρωσία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του Μπίμπρας Νάτχο, με την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη να δυσκολεύει πολύ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας… έκανε τη ζημιά δίνοντας του «γη και ύδωρ».

Πάει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο
Χάνεται κατά πως φαίνεται ο Μπίμπρας Νάτχο για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν πρώτα να δουν τις κινήσεις των άλλων ομάδων για την απόκτηση του παίκτη και στην περίπτωση που δεν ικανοποιούταν θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι.

Για την ώρα έντονο ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει οι Τούρκοι, με την Τράμπζονσπορ να είχε κάνει μάλιστα επίσημη πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Πλέον όμως τα χρήματα που του έδιναν οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την ώρα… ωχριούν μπροστά στα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, που του προσφέρει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να εξασφαλίσει την υπογραφή, όπως αναφέρει τουλάχιστον ιστοσελίδα από την πατρίδα του 26χρονου μέσου.

Πλέον η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει καθώς ο μέχρι πρότινος παίκτης των Θεσσαλονικέων ικανοποιείται απόλυτα από τη πρόταση των πρωταθλητών Ρωσίας, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: