Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Περιμένουν και άλλους στον Αστέρα!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στη ρεβάνς με την Μάιντς. Τρεις… επιστροφές για Βεργέτη, τρεις παραμένουν εκτός.

Περιμένουν και άλλους στον Αστέρα
Από σήμερα, Κυριακή, ξεκινάει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μάιντς, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της προκριματικής φάσης του Europa League.

Οι Αρκάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Στάικο Βεργέτη, ώστε να «φορτώσουν» τις μπαταρίες τους από το πρώτο ματς με τους Γερμανούς.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη να ακολουθούν αερόβιο πρόγραμμα με μπάλα στο κεντρικό γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων προκειμένου να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 2-0 τους «μπλε» με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ το ευχάριστο νέο είναι ότι αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερνάντο Ουσέρο.

Εν τω μεταξύ, ο Μπαντιμπανγκά (είχε νιώσει σφίξιμο που κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ματς) και ο Μπαράλες έκαναν θεραπεία, με τον Βέλγο να επιστρέφει τη Δευτέρα στις προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Τορμένα έκανε καθαρισμό στο μηνίσκο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έναν μήνα. Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης και Μπαντής που είχαν κάτι «θέματα».

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: