Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Πρώτα το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος για τους στόχους της Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν παρουσιάστηκε ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις. «Έχουμε καλό ρόστερ», είπε ο έμπειρος γκολκίπερ.

«Πρώτα το πρωτάθλημα»
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί τον βασικό στόχο της Ρόμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, τόνισε πως οι «ροσονέρι» θα παρουσιάσουν καλή εικόνα και πως έχουν περιθώρια μεγαλύτερης βελτίωσης.

«Θα επιστρέψω σύντομα στην διάθεση του προπονητή μου. Έχουμε ένα καλό ρόστερ που συνδυάζει την εμπειρία με την εκρηκτικότητα των νέων. Αυτό διακρίνεται σε όλες τις θέσεις, από το τέρμα μέχρι την επίθεση», είπε αρχικά κι εν συνεχεία αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν τόνισε:

«Όλη αυτή η απαισιοδοξία προέρχεται από την εξαιρετική δουλειά που κάναμε πέρσι, η οποία όμως συνεχίστηκε και το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να δουλέψουμε σκληρά και με αφοσίωση. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος. Πρέπει να βελτιωθούμε και να μαζέψουμε περισσότερους από 85 πόντους, έτσι θα τα καταφέρουμε. Το Champions League και το Κύπελλο είναι επίσης σημαντικά, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά πρέπει να δούμε και ποιους θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: