Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Στην Τσβόλε το ολλανδικό Σούπερ Καπ!!

Η Τσβόλε είναι η κάτοχος του ολλανδικού Σούπερ Καπ, επικρατώντας του Αγιαξ στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή με 1-0 και, μάλιστα, μέσα στο "Αμστερνταμ Αρίνα".

Στην Τσβόλε το ολλανδικό Σούπερ Καπ
Η Τσβόλε νίκησε τον Αγιαξ 1-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας στο Αμστερνταμ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της στον θεσμό, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του περασμένου Μαΐου, όταν κατέκτησε το Κύπελλο στη «χώρα της τουλίπας», επικρατώντας του αποψινού της αντιπάλου και αφήνοντας τον «Αίαντα» μόνο με τον τίτλο του πρωταθλητή στην Eredivisie.

Το ματς, πάντως, ήταν μέτριο και δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με τους νικητές να σκοράρουν με τον Νίιλαντ στο 55’ και να διατηρούν σχετικά άνετα αυτό το προβάδισμα κόντρα στους προβληματικούς τετράκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Θανάσης Καραγκούνης πέρασε ως αλλαγή στο 62' και ο Νίκος Ιωαννίδης στο 68' για τους τυπικά γηπεδούχους.


ΤΣΒΟΛΕ: Μπόερ, Φαν Πόλεν, Μπρόερσε, Φαν Χίντουμ, Σένσμπερι, Ριέστρα, Νίιλαντ (68’ Ιωαννίδης), Μοκότιο, Σάιμακ, Τόμας (62’ Καραγκούνης), Ντροστ

ΑΓΙΑΞ: Φέρμεερ, Μοϊσάντερ, Φιέργκεφερ (39’ Σερένο), Λίγκεον, Μπόιλεσεν, Φαν Ντερ Χουμ, Σένε, Αντερσεν, Κλάεσεν, Μίλικ (82’ Σίγκπορσον), Κίσνα (59’ Ελ Γκαζί)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: