Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο Σαμαράς και οι άλλοι… free agent!!

Μπήκε ο Αύγουστος, ξεκίνησαν τα επίσημα ματς για κάποιες ομάδες, έρχονται και τα πρωταθλήματα. Ωστόσο υπάρχουν παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι. Ο δικός μας Σαμαράς κι ο Ετό είναι κάποιοι εξ’ αυτών.

Ο Σαμαράς και οι άλλοι… free agent!
Το ημερολόγιο γράφει 3 Αυγούστου. Τα ρόστερ σιγά-σιγά κλείνουν. Τι έμεινε άλλωστε; Αν φύγει ο Δεκαπενταύγουστος… πάει, μπήκαμε σε τροχιά νέας χρονιάς και επίσημα!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλοι οι παίκτες έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πολλοί είναι ακόμα στο ψάξιμο. Και η ισπανική ιστοσελίδα «Futbolprimera.es» συγκέντρωσε κάποιες απ’ τις περιπτώσεις, δίνοντας… ελληνικό χρώμα!

Ο Γιώργος Σαμαράς γεμίζει τις μπαταρίες του απ’ το πρόσφατο Μουντιάλ, αλλά ακόμα είναι χωρίς ομάδα. Αποχώρησε απ’ τη Σέλτικ, διάφορες ομάδες φέρονται να ‘χουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως για την ώρα είναι σε αναμονή!

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης, ο Ντιέγκο Λουγκάνο παραμένει… free agent. Η συνεργασία του με τη Γουέστ Μπρομ έχει ολοκληρωθεί και ήδη φέρεται να ‘χει προτάσεις από Βραζιλία, Αργεντινή και Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του, στα 33 του.

Μια ακόμα περίπτωση είναι αυτή του Κάρλος Κουεγιάρ. Ύστερα από έξι χρόνια στη Πρέμιερ Λιγκ (με Άστον Βίλα και Σάντερλαντ), θεωρείται ικανός στα 32 του να παίξει σε «δυνατή» ομάδα, ενός προηγμένου πρωταθλήματος.

Φάκελος… Βίκτορ Βαλντές. Ο Καταλανός τερματοφύλακας αποχώρησε απ’ την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε μια… ανάσα απ’ τη μεταγραφή του στη Μονακό, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πριν λίγους μήνες, οδήγησε σε ναυάγιο το εν λόγω deal και παραμένει στην αγορά ελεύθερος.

Ύστερα από 10 χρόνια στην Ίντερ, όπου κατέκτησε τα πάντα, ο Εστεμπάν Καμπιάσο αποχαιρέτησε την Ίντερ. Αν και στα 33 του, ο Αργεντινός δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Ήδη φημολογείται πως ο επαναπατρισμός του είναι πιο κοντά από ποτέ…

Στα χαρτιά είναι 33. Έχουν ακουστεί διάφορα για την ηλικία του. Όπως και να ‘χει ο Σαμουέλ Ετό παραμένει μια… σπέσιαλ περίπτωση. Γιατί ο Καμερουνέζος αποχώρησε απ’ την Τσέλσι (όχι και με τις καλύτερες αναμνήσεις) και έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο «εργοδότη» του.

Ο νεότερος της παρέας, όπως αναφέρονται στο δημοσίευμα, είναι ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο 26χρονος επιθετικός έφυγε απ’ την Άρσεναλ, αφού αν και έχει ταλέντο και αξία, το μυαλό του είναι… πάνω απ’ το κεφάλι. Δεν μπόρεσε να προσφέρει τα προσδοκώμενα στους «κανονιέρηδες» και περιμένει –ελπίζοντας πως έβαλε μυαλό- να βρει νέα ομάδα να τον… ανεχθεί! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: