Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Προς Μονακό ο Ντιέγκο Λόπεθ!!

Έτοιμος να αποχωρήσει απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει στη Μονακό παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Λόπεθ. Τι θα προβλέπει η συμφωνία του με τους Μονεγάσκους και το «αγκάθι» που πρέπει να ξεπεραστεί.

Προς Μονακό ο Ντιέγκο Λόπεθ
Όλο και απομακρύνεται απ' την Μαδρίτη και... προσγειώνεται προς Πριγκιπάτο ο Ντιέγκο Λόπεθ!

Ο Ισπανός πορτιέρο δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ρεάλ κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό, που του 'χει κάνει την καλύτερη πρόταση, όπως αναφέρει η Marca.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον 32χρονο τερματοφύλακα, με τις ετήσιες απολαβές του να... αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ, αφού σκοπεύουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει να βρεθεί και η... φόρμουλα με τη «βασίλισσα». Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι το 2017 κι έχει λαμβάνειν μέχρι τότε συνολικά 12 εκατ. ευρώ. κι όπως φαίνεται δεν προτίθεται να τα αφήσει, αλλά να ζητήσει και μια αποζημίωση, κάτι που σε πρώτη φάση δεν φέρεται να θέλουν στη Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται πως οι μερένχες έχουν κλείσει για την εστία τους τον Κέιλορ Νάβας, ενώ μάλλον θα μείνει και ο Κασίγιας, την ώρα που η Μονακό ψάχνει τον... αντί-Βαλντές, μετά το «ναυάγιο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: