Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Καταλήγει σε Καρέλη!!

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς τον… βάζουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σταντάρ.

Καταλήγει σε Καρέλη
Δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ένιωσε ένα τράβηγμα στη γάμπα του δεξιού ποδιού και αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Η σημερινή ημέρα θεωρείται κρίσιμη για τον Κροάτη φορ, αφού θα φανεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Champions League.

Πάντως, εκείνο που έλεγε και ο έμπειρος άσος στους συμπαίκτες του είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει από έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε στη θέση του Πέτριτς τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη, αλλά ο πρώτος φαίνεται πως κερδίζει φανέλα βασικού για το ματς με τους Βέλγους. Έτσι ο Έλληνας επιθετικός θα είναι δίπλα στον Μπεργκ, με τον Ατζαγκούν να αγωνίζεται από πίσω τους.

Στην αμυντική γραμμή φυσικά δεν θα υπάρχουν αλλαγές και η σύνθεσή της θ' αποτελείται από τους Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, ενώ στο τέρμα θα είναι ο Κοτσόλης. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, στη θέση του Μέντες (εφόσον δεν παίξει) θα είναι ο Πράνιτς, με τον Λαγό σε ρόλο κόφτη και τον Ζέκα να είναι ο άλλος εσωτερικός χαφ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: