Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Καλάθης: «Είναι τιμή να παίζω για την Ελλάδα»

Τιμή χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στην Εθνική ο Νικ Καλάθης. «Ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη περισσότερο για τις διοργανώσεις που μας περιμένουν στο μέλλον», τόνισε.

Καλάθης: «Είναι τιμή να παίζω για την Ελλάδα»
Δεν έχει γεννηθεί, ούτε μεγαλώσει, ούτε καν μάθει το μπάσκετ στην Ελλάδα. Όμως ο Νικ Καλάθης θεωρεί τιμή να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο και μετά από απουσία ενός χρόνου επέστρεψε και ανυπομονεί όχι απλώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τις μελλοντικές διοργανώσεις με την Εθνική.

«Πέρυσι, ήταν δύσκολο για μένα να βρεθώ στην προετοιμασία και στην Εθνική. Είχε γεννηθεί ο γιος μου, δεν είχα καταφέρει να τον δω καλά-καλά, όντας στη Ρωσία και ήθελα να είμαι για λίγο κοντά του. Ήθελα να μείνω δίπλα του, να τον δω... Η οικογένεια πρέπει να έχει προτεραιότητα και πιστεύω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, το καταλαβαίνουν αυτό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

-Φέτος επιστρέφεις και δείχνεις έτοιμος να βοηθήσεις... «Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και το είχα ξεκαθαρίσει από νωρίς. Μην νομίζετε ότι και πάλι δεν μου λείπουν ο γιος μου, η οικογένειά μου. Σε όλους τους παίκτες λείπει η οικογένειά τους. Όμως ήθελα να είμαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω για την Ελλάδα, την πατρίδα από την οποία κατάγομαι και ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια, για τις διοργανώσεις που μας περιμένουν στο μέλλον με την Εθνική Ελλάδας. Είναι κάτι που ειλικρινά θεωρώ τιμή».

-Η Εθνική βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Τι εικόνα σου δίνει εσένα μέχρι τώρα; «Όλα δείχνουν πραγματικά καλά. Η ομάδα σταδιακά βρίσκει τη χημεία της. Υπάρχουν πολλά πραγματικά καλά παιδιά και πολύ ταλέντο και όσο κυλά ο χρόνος, όσες περισσότερες προπονήσεις γίνονται, όσο καλύτερα θα νιώθει παίζοντας ο ένας δίπλα στον άλλον. Η προετοιμασία προχωρά, μπαίνουν καινούρια στοιχεία καθημερινά σχεδόν στο παιχνίδι και το επόμενο διάστημα θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη, να δέσει ακόμη περισσότερο και να παρουσιάσουμε τελικά αυτό που θέλουμε. Προσωπικά, ανυπομονώ και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου επιζητώντας το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: