Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Απάντησε η ΕΠΟ στον Σάντος!!

Μία ημέρα μετά τις σαφείς αιχμές του Φερνάντο Σάντος, η ΕΠΟ απάντησε διευκρινίζοντας ότι τον ενημέρωσε εγκαίρως και του πρότεινε να τον υποστηρίξει εάν εκείνος ήθελε να εφεσιβάλει.

Απάντησε η ΕΠΟ στον Σάντος
Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγκαίρως τον Φερνάντο Σάντος για την τιμωρία που του επέβαλε η FIFA και μάλιστα πρότεινε να τον υποστηρίξει στην περίπτωση που θέλει εκείνος να καταθέσει έφεση.

Αυτό έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το σχετικό ρεπορτάζ ενώ επισημαίνει ότι δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού.

«Η ΕΠΟ δεν έλαβε απάντηση. Εξυπακούεται λοιπόν ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», αναφέρει –μεταξύ άλλων- η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ», αναφέρει.

Η απάντηση αυτή της ΕΠΟ έρχεται μια ημέρα μετά τις… κατηγορίες του Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική A BOLA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: