Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Διπλό πρόβλημα για Σταντάρ!

Χωρίς τους Μαρκέ και Μίλετς, που έχουν στομαχικές διαταραχές, θα «πετάξει» η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης για την Αθήνα, ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό.

Διπλό πρόβλημα για Σταντάρ
Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην Σταντάρ Λιέγης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Βέλγιο για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού (05/08, 21:00) επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Από το αεροπλάνο «βγήκαν» οι Φρανσουά Μαρκέ και Μάρτιν Μίλετς, οι οποίοι έχουν στομαχικές διαταραχές και ο προπονητής Γκάι Λουζόν αποφάσισε να τους αποκλείσει τελικά από την 19άδα. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90άλεπτο του πρώτου αγώνα, ενώ ο δεύτερος είχε μπει ως αλλαγή στο 88ο λεπτό. Τις θέσεις τους στην αποστολή πήραν οι Ντένι Μιλόσεβιτς και Αλί Γιασάρ.

Η αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα αποτελείται από τους: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μιλόσεβιτς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ'Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Καρσελά, Μπία, Μ'Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ'Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: