Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Στη Λεβερκούζεν ο Κυριάκος!!

Μένει Γερμανία, αλλάζει ομάδα (προσωρινά) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Στη Λεβερκούζεν ο Κυριάκος!
Παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι και επίσημα για τη νέα χρονιά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! Οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού για ένα χρόνο, με την μορφή δανεισμού απ’ τη Σάλκε.

Ο Έλληνας στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «βασιλικούς μπλε» ως το 2016, ωστόσο εδώ και λίγες μέρες είχε… κυκλοφορήσει πως θα αλλάξει ομάδα, προκειμένου να ξαναβρεί την χαμένη του αυτοπεποίθηση και κυρίως να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Άλλωστε το τελευταίο 1,5 χρόνο έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς με αποτέλεσμα πέρσι να αγωνιστεί μόλις 4 φορές στο πρωτάθλημα! Σήμερα πέρασε από ιατρικά, τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι «κομπλέ» και στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές, με τον διεθνή άσο να ελπίζει πως θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό και θα επανέλθει σε υψηλά στάνταρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η αλλαγή. Η Μπάγερ είναι σαν τη Σάλκε, μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Δυστυχώς ήμουν τραυματίας την περσινή σεζόν, αλλά τώρα πια είμαι έτοιμος και με υψηλό κίνητρο για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους, αλλά και της Λεβερκούζεν τη νέα χρονιά», είπε ο Κυριάκος στις πρώτες του δηλώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: