Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Τεράστιο κλαμπ ο Παναθηναϊκός»

Στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, ως βοηθός του Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Χοσέπ Μαρία Μπεροκάλ. «Νιώθω τυχερός, ζητάει πάντα το μάξιμουμ ο Ντούσκο», πρόσθεσε.

«Τεράστιο κλαμπ ο Παναθηναϊκός»
Πανευτυχής για το νέο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, με την πρόσληψή του στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Χοσέπ Μαρία Μπεροκάλ. Το... δεξί χέρι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην «μετακόμισή» του στην Ελλάδα, αλλά και στη συνεργασία του με τον Μαυροβούνιο κόουτς των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεροκάλ:

Για τον Παναθηναϊκό και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Φυσικά! Είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζω έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ σε όλους τους τομείς. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα πριν από 12 χρόνια σε ομάδα τοπ επιπέδου, την Μπαρτσελόνα. Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω πολύ τυχερός που μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να είμαι ξανά μέλος μιας σπουδαίας ομάδας με ιστορία».

Για το αν επηρέασε την απόφασή του o Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Απλώς, μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό λόγω του Ντούσκο. Με ήξερε από την κοινή θητεία μας στην Μπαρτσελόνα, έψαχνε κάποιον με το δικό μου προπονητικό προφίλ κι επομένως ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό».

Για το πως χαρακτηρίζει τον Ιβάνοβιτς: «Νομίζω ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζητάει πάντα το μάξιμουμ. Όχι μόνο από τους παίκτες του, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό! Πλην του Ντούσκο, είχα εξαιρετική συνεργασία με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός άνθρωπος και προπονητής. Όσον αφορά τον Τσάβι Πασκουάλ, έμαθα πολλά στο πλευρό του. Ελέγχει τα πάντα και δίνει τρομερή σημασία στη λεπτομέρεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: