Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τολιόπουλος: «Αξίζαμε μετάλλιο»

Ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του Ικονίου, αν και θεωρεί πως η ελληνική ομάδα άξιζε ένα μετάλλιο, δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Τολιόπουλος: «Αξίζαμε μετάλλιο»
Χαρούμενος μεν για την εν γένει παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ικονίου, αλλά με μια μικρή πικρία που αυτή δεν συνοδεύτηκε από μετάλλιο εμφανίστηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά το χαμένο μικρό τελικό απέναντι στην Κροατία.

«Ξέραμε πως στον μικρό τελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο δυνατή ομάδα της διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά παλέψαμε στα ίσα απέναντι στην Κροατία, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που φτάσαμε στη τετράδα, αν και πιστεύω αξίζαμε το μετάλλιο. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα ήμασταν ενωμένοι και δεν χωριστήκαμε ούτε για ένα λεπτό. Αυτό πιστεύω μας βοήθησε να φτάσουμε ως εδώ», δήλωσε ο 18χρονος γκαρντ του Ικάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: