Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο!

Αυξάνονται οι πιέσεις στο πρόσωπο του Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος καλείται να ανακοινώσει άμεσα χορηγίες στον Άρη. Σε διαφορετική περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με την πλάτη στον τοίχο
Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο διήμερο για τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης και αφόρητης πίεσης, ώστε να εμφανίσει άμεσα τουλάχιστον μια χορηγία που θα γεμίσει το ταμείο της ΠΑΕ. Διαφορετικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την παρουσία του προέδρου στη διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε συζητήσεις με συνεργάτες, αλλά και με τους φορείς του συλλόγου («ΚΜΑ» και ΑΣ), τους οποίους προσπαθεί να πείσει ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να υλοποιείται το χορηγικό πρόγραμμα που έχει υποσχεθεί.

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Στεφανίδης υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας. Εκείνο που του ζητήθηκε ήταν να ανακοινώσει τουλάχιστον μία συμφωνία, ώστε να ηρεμήσει ο κόσμος, να μπει χρήμα στα ταμεία και να κινηθεί η ομάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια και υποστηρίζει ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αφήσει «ακέφαλη» την ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Μάλιστα, χαρακτηρίζει προσωπικό «στοίχημα» τη παραπάνω υπόθεση, ώστε να μην θεωρηθεί αποτυχημένος κατά το πέρασμά του από τη διοίκηση του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, στον Άρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τη μία από τις δύο μεταγραφές άνω των 24 ετών και σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει ξεχωρίσει έναν Γάλλο επιθετικός με παρουσία στο Σαμπιονά και τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια ο παίκτης να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να μπορέσει να καλύψει ο Αρης το κόστος της απόκτησής του και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά το θέμα του στόπερ για την αντίστοιχη κατηγορία, οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει επαφές με ξένους, κυρίως από την Ευρώπη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: