Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Γύρισε και… φτιάχνεται ο ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο επέστρεψε ο ΟΦΗ μετά από δύο βδομάδες στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Γύρισε και… φτιάχνεται ο ΟΦΗ
Στη βάση του επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδία μετά από δύο εβδομάδες παραμονής.

Οι Κρητικοί μπαίνουν στην τελική ευθεία, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει καταλήξει ήδη στα πρώτα συμπεράσματα. Ο Ιταλός τεχνικός είδε κάποια πράγματα απ’ αυτά που ήθελε στα φιλικά που δόθηκαν επί ολλανδικού εδάφους, ενώ έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτά που πρέπει να διορθωθούν, όπως την παραγωγικότητα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι παίκτες της ομάδας έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου λίγο μετά τις 19.30 , αναχώωρησαν για το ΒΑΚ και από κει έμειναν ελεύθεροι. Ο Γκατούζο έχει δώσει στους παίκτες του ρεπό για την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ από Τετάρτη θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα δυο φιλικά που απομένουν για τους «ασπρόμαυρους» είναι στις 9 Αυγούστου, με άγχνοστο μέχρι στιγμής αντίπαλο και στις 16 Αυγούστου (19.15) κόντρα στον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: