Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Και φορ και «εξάρι»

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός σέντερ φορ, όμως στο πρόσφατο φιλικό στην Ξάνθη φάνηκε ότι χρειάζεται και ένας αμυντικός χαφ. Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας οι εξελίξεις.
Και φορ και «εξάρι»
Ύστερα από τη μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα, στην ΑΕΚ συνεχίζεται η αναζήτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού που θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Τραϊανό Δέλλα τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή είναι ο Μπρέτσεβιτς είναι στα «πιτς», ο Αραβίδης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις της επίθεσης και ο Ντακόλ δεν δείχνει ότι δεν μπορεί να αποτελέσει την… κολόνα στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μόλις έκλεισε ο Πορτογάλος εξτρέμ, ξεκίνησε τις επαφές για να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, με τον τεχνικό διευθυντής της «Ένωσης» να έχει προκρίνει 2-3 περιπτώσεις από την ισπανική αγορά και ανάμεσά τους φαίνεται πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από την Primera Division.

Από εκεί και πέρα, στο προχθεσινό φιλικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια φάνηκε ότι ο «Δικέφαλος» χρειάζεται και έναν αμυντικό μέσο, αφού ο Ρόβας δεν δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League και ο Φαγέ (αν και ήταν εξαιρετικός) φανέρωσε ότι έχει περισσότερο επιθετικές αρετές.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί ένα «εξάρι», με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες ο Σέρβος είχε πάει στην Τρίπολη για να «τσεκάρει» από κοντά τον Κουρμπέλη του Αστέρα, ώστε να σχηματίσει και ο ίδιος άποψη για την αξία του. Πρόκειται για έναν παίκτη που θέλουν στην ΑΕΚ και ίσως το επόμενο διάστημα να έχουμε και σε αυτή την υπόθεση εξελίξεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: