Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η Γιουβέντους το… παλεύει για Μανωλά!!

Αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Γιουβέντους προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά!

Η Γιουβέντους το… παλεύει για Μανωλά!
Τα δημοσιεύματα από ιστοσελίδες του εξωτερικού που αφορούν το μέλλον του Μανωλά δίνουν και παίρνουν.

Σήμερα πολλές ιστοσελίδες της Ιταλίας επαναφέρουν στο προσκήνιο τη Γιουβέντους η οποία θέλει να αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ωστόσο όπως επισημαίνουν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα χρήματα τα οποία θέλει να προσφέρει ή προσφέρει η «Μεγάλη Κυρία» με εκείνα που θέλουν οι ερυθρόλευκοι για να τον παραχωρήσουν.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ικανοποιείται με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να έχει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του, όπως επισημαίνουν οι ιταλικές ιστοσελίδες.

Από την Γιουβέντους όμως δεν έχουν παρατήσει τα… όπλα και προσπαθούν να ρίξουν τα «οικονομικά θέλω» της ελληνικής ομάδας για να τον αποκτήσει.

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πως το όνομα του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού «παίζει» σε ρεπορτάζ πολλών ομάδων από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και πως η στιγμή που ο δρόμος του Μανωλά θα «χωρίσει» από εκείνον των ερυθρολεύκων πλησιάζει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: