Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία"!

Ο Σάκης Τσιώλης, αμέσως μετά το φιλικό του Αστέρα με τον Παναρκαδικό, μίλησε για το ραντεβού της Δευτέρας (30/04) με τη διοίκηση και το συμβόλαιο του.
"Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία"!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη στο arcadia-sports
Για το ραντεβού με τη διοίκηση για το συμβόλαιο του: "Αύριο (30/04) έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση. Βρισκόμαστε κοντά. Ελπίζω να τελειώσει το θέμα θετικά. Όπως και να έχει όμως, είτε με μένα είτε χωρίς, ο Αστέρας πρέπει να έχει γρήγορα προπονητή. Ο σχεδιασμός μιας ομάδας δεν μπορεί να περιμένει."
Για τη βράβευση από τον Παναρκαδικό: "Νοιώθω πολύ ευτυχισμένος που μια ομάδα όπως ο Παναρκαδικός με βραβεύει. Αυτό δείχνει πως στην Αρκαδία αναγνωρίζουν όσα έχω προσφέρει στο αρκαδικό ποδόσφαιρο, έστω κι αν βρίσκομαι λίγο διάστημα εδώ. Έχω αγωνιστεί σε αυτή την ιστορική έδρα όταν ακόμα το γήπεδο ήταν ξερό. Είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω εδώ. Ο Παναρκαδικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την άνοδο στη Δ' Εθνική. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους."

Απίστευτη φάρσα με... Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη φάρσα σκάρωσε βραζιλιάνικος τηλεοπτικός σταθμός σε συμπολίτες τους μεταδίδοντας μια ψεύτικη είδηση η οποία ήταν ικανή να τους βγάλει από τα ρούχα τους. Τι τους έκαναν; Διαβάστε το κείμενο...
Απίστευτη φάρσα με... Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο βραζιλιάνικος τηλεοπτικός σταθμός που λέτε σκέφτηκε μια πρωτότυπη φάρσα. Έπαιξε μετέδωσε σε πελάτες ταξί μέσω ηχογραφημένου μηνύματος την είδηση πως ο Μαραντόνα συμφώνησε με τη "σελεσάο" και σε μια μεριά υπήρχε κρυφή κάμερα που κατέγραφε τις αντιδράσεις τους! Όπως καταλαβαίνετε οι ανυποψίαστοι πελάτες βγήκαν από τα ρούχα τους!
Και φυσικά δεν μπορούσαν να μην μιλήσουν ελεύθερα κατεβάζοντας ότι βρισιά τους ερχόταν αυθόρμητα στο κεφάλι.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:



Aπίστευτη φάρσα με Μαραντόνα από texniti


πηγή: sportdog.gr

Βατσινάς εναντίον όλων!!

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, με μια επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ του Ηρακλείου επιτίθεται σφοδρά στους Γιάννη Κουράκη, Βασίλη Ξημέρη, Νίκο Μαχλά ενώ αποκαλύπτει ότι θα κινηθεί νομικά εις βάρος του προέδρου του Ερασιτέχνη ζητώντας 500.000 ευρώ και τα οποία θα δώσει στην ΠΑΕ, όπως λέει ο ίδιος.
Βατσινάς εναντίον όλων!
Στην επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ κάνει τον απολογισμό της παρουσίας του στον σύλλογο (2005 – 2009) ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται στους Κουράκη, Ξημέρη, Μαχλά όπου κατηγορεί τον τελευταίο για “κακοδιαχείριση” της ΠΑΕ ενώ λέει χαρακτηριστικά “δεν ντράπηκε που κοροίδεψε τον κόσμο”.
Αναλυτικά η επιστολή του Φανούρη Βατσινά
Δυστυχώς οι καταστάσεις που βιώνει αυτή τη στιγμή, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, τον οποίο υπηρέτησα κι’ εγώ, με αναγκάζουν να δημοσιοποιήσω πράγματα και να πάρω θέση, ώστε να μάθει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπό μου. Τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει. Μου χρέωναν τα πάντα και νόμιζαν πως η σιωπή μου ήταν αδυναμία. Ήρθε η ώρα, ο κόσμος να μάθει την πραγματική αλήθεια σε ότι αφορά εμένα και τις πράξεις μου.
Αγαπούσα την ομάδα όπως και οι περισσότεροι στην Κρήτη. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο και ταυτίστηκα με τον ΟΦΗ, την εποχή που ήμουν στη διοίκηση του ερασιτέχνη, από το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Όταν έφτασε η στιγμή που ο σύλλογος έπρεπε να βρει έναν επενδυτή, εγώ κι’ αδερφός μου, αποφασίσαμε, μετά από ώριμη σκέψη να ασχοληθούμε διοικητικά, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς τους ιδιοκτήτες, το οποίο και έγινε αποδεκτό.
Το χρέος της ομάδας που παρέλαβα (Προς το δημόσιο και τρίτους) ήταν πάνω από 7.000.000 €! Κατορθώσαμε πάρα πολλοί άνθρωποι, μαζί και τους ευχαριστώ γι αυτό, να την εντάξουμε στο άρθρο 44 πληρώνοντας τότε το 10% (700.000€). Αξίζει να σημειωθεί, πως ομάδα εκείνη την περίοδο, βάσει βαθμολογίας είχε υποβιβασθεί στην Β’ Εθνική. Παρέμεινε λόγω των επεισοδίων που είχαν κάνει οι οπαδοί του Άρη την τελευταία αγωνιστική, τιμωρήθηκε και τη θέση του στην Α’ Εθνική, την πήρε ο ΟΦΗ.
Το όραμα μου ήταν ο ΟΦΗ να γίνει και πάλι ένας μεγάλος σύλλογος, έτσι όπως μας τον άφησε ο μεγάλος ηγέτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Πρώτο μου μέλημα, ήταν να δώσω «βάρος» στις υποδομές. Σας αναφέρω το εξής: Από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σε συνεχή επαγρύπνηση. Είχα επικεντρωθεί στις εγκαταστάσεις για την βελτίωση του ΒΑΚ, το οποίο στη μετά Θόδωρα εποχή είχε αφεθεί τελείως, όπως και τα ποδοσφαιρικά τμήματα με τις διοικητικές υπηρεσίες.
Η προσπάθεια μου για τον ΟΦΗ απέτυχε και σ’ αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Οφείλω να ομολογήσω πως είχε να κάνει και με δικά μου λάθη. Τα περισσότερα όμως λάθη, έγιναν από κάποιους που απώτερο σκοπό είχαν να βλάψουν εμένα χωρίς να υπολογίζουν, ότι βλάπτοντας εμένα έκαναν κακό και στον ΟΦΗ. Θυμάμαι όταν ανακοινώθηκε πως η οικογένεια Βατσινά πήρε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τους μεγαλομετόχους, εάν εξαιρέσουμε το στενό κύκλο της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου, όλοι οι άλλοι, (Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, εξάλλου είναι σε όλους σας γνωστά), ξεκίνησαν ένα αδυσώπητο πόλεμο εις βάρος μου.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι κάποιοι είχαν σχέδιο να εξοντώσουν εμένα με δόλιους τρόπους, χρησιμοποιώντας την αγάπη των αγνών φιλάθλων, που κατάφεραν, και με την βοήθεια των ΜΜΕ, να τους στρέψουν εναντίων μου. Θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Στην συγκέντρωση του κόσμου, στην πλατεία Ελευθερίας, να μοιράζονται εκατοντάδες τυπωμένα μαύρα μπλουζάκια, γράφοντας απάνω «Λευτεριά στον ΟΦΗ». Κύριοι ομιλητές, ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης. Δυστυχώς όμως, για τους δύο παραπάνω κυρίους, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Αναρωτιέμαι ακόμα και σήμερα «τι τους έκανε τότε τους κυρίους αυτούς να παρακινούν τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας προς αυτήν την κατεύθυνση;»
Η αντίστροφη μέτρηση για μένα στην ομάδα άρχισε όταν αποφάσισα να σταματήσω τη συνεργασία με τον Μαχλά. Οι λόγοι που το έκανα ήταν καθαρά προς το συμφέρον του ΟΦΗ. Αυτή μου η απόφαση, έδωσε περισσότερα όπλα σε όσους είχαν σχέδιο εξόντωσης μου. Τα αποτελέσματα του σχεδίου φάνηκαν την τελευταία χρονιά της θητείας μου, όταν έπεσε και η ομάδα στην Β’ Εθνική. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα έκτροπα στις Γενικές Συνελεύσεις και μάλιστα με την ανοχή όλων των παλιών παραγόντων που πολλοί από αυτούς, είτε κρυφά είτε φανερά ήθελαν την απομάκρυνση μου από την ομάδα. Από εισβολές οπαδών στο Βαρδινογιάνειο να διακόπτουν τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι πλιάτσικο οπαδών, να κλέβουν φόρμες και παπούτσια των παικτών. Έφτασαν στο σημείο να γρονθοκοπήσουν τον προπονητή, τον κ. Παράσχο, να θέλουν να καταστρέψουν τις επιχειρήσεις μου, να απειλούν την οικογένειά μου, να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν κέρδιζαν! Και σας ερωτώ, με όλα αυτά που συνέβησαν την τελευταία χρονιά, υπήρχε περίπτωση η ομάδα να μην πέσει κατηγορία;
Οι δικές μου ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση, έχουν να κάνουν με τη κακή νοοτροπία που υπήρχε στα σπλάχνα της ομάδας. Πολλές φορές διαπίστωσα από τους συνεργάτες μου, να λένε άλλα μπροστά μου και άλλα πίσω μου. Αυτό με έκανε να είμαι δύσπιστος προς αυτούς με αποτέλεσμα να τα έχω όλα πάνω μου και να γίνουν λάθη από την πλευρά μου. Αλλά δεν νομίζω αυτά τα λάθη από μόνα τους, είτε λέγεται περίπτωση Εντόι είτε Ματζουράκης με τους παίχτες που έφερε την τελευταία σεζόν, είτε η εν γένει παρουσία μου, (παραδέχομαι πως κάποιες φορές λειτουργούσε εγωιστικά) ήταν ικανά να υποβιβάσουν την ομάδα στη Β’ Εθνική. Για ‘μένα η ομάδα έπεσε από τους κυρίους που κατέστρωναν σχέδια εξόντωσής μου. Αν τότε ο κόσμος ήταν μαζί μου η ομάδα θα έπεφτε στη Β’ Εθνική; Στα τρία χρόνια Πολυμετοχικότητας έχουν γίνει τόσα και τόσα, είδατε εσείς να γίνει τίποτα προς τους διοικούντες; Σε ‘μένα γιατί έγιναν, δεν σας κάνει εντύπωση;
Παρ’ ‘όλες αυτές τις καταστάσεις παρέμενα στην ομάδα, δεν υπέκυπτα στις πολλές πιέσεις που μου έκαναν διότι δεν έβλεπα την αντικατάσταση μου με κάτι καλύτερο που θα έφερνε τον ΟΦΗ υψηλότερα.Να είστε σίγουροι πως εάν υπήρχε πρόταση που θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ομάδας, θα έφευγα από την πρώτη στιγμή χωρίς να αξιώσω ούτε 1€. Αλλά βλέπετε, είχα καταλάβει άριστα το σχέδιο των αντιπάλων μου και δυστυχώς για την ομάδα και τον κόσμο που πονάει γι αυτήν δικαιώθηκα μετά από τρία χρόνια (αφού με ανάγκασαν να τους την παραδώσω!!!!!!!!).
Για τα ΜΜΕ έχω να πω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κοίταξαν να πουλήσουν καλό προϊόν και αυτό ήταν «Ο ΚΑΚΟΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ και όλοι οι άλλοι οι καλοί οι σωτήρες της ομάδας». Έτσι, όλοι οι σωτήρες κέρδιζαν τις εντυπώσεις και όχι μόνο, είχαν προσωπικά οφέλη, υπόσχοντας προσδοκίες στους αγνούς φιλάθλους.
Θεώρησα σωστή την απόφαση να παίξουμε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Βέβαια με όσα γινόντουσαν κατά καιρούς από τους οργανωμένους απέτρεψαν την προσέλευση περισσότερου κόσμου στα παιχνίδια αν και ο μέσος όρος εισιτηρίων ανά αγώνα πήγε πάρα πολύ καλά. Επίσης, στις χορηγίες και τις 4 χρονιές δουλέψαμε αρκετά και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Αγοράσαμε το λεωφορείο της ομάδας το οποίο μας πρόσθετε έσοδα από τις χορηγίες. Έδωσα μεγάλο βάρος στις υποδομές (είχαμε επιλέξει για την Κ17 και Κ20, πενήντα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με ετήσιο μπάτζετ 250.000 € ενώ αξίζει να πω, ότι υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά, που φέραμε από εκτός Κρήτης, παρέχοντάς τους σπίτια, φαγητό, διατροφολόγους όπως και πολλά άλλα. Κατορθώσαμε να έχουμε άριστες σχέσεις με όλες τις άλλες ομάδες και επίσης φροντίζαμε το ποδοσφαιρικό μπάτζετ, να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, φέρνοντας αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Από ένα σημείο και μετά, δεν αιτιολόγησαν την αξία τους στους αγωνιστικούς χώρους και η αιτία κατά τη γνώμη μου είχε να κάνει με το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε για τους γνωστούς λόγους. Έκανα την ανακαίνιση στο ΒΑΚ, α) αγορά νέων σύγχρονων μηχανημάτων για το γυμναστήριο των υποδομών, β) αγορά νέων πλυντηρίων και κατασκευή χώρων ιματισμού, γ) πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων δ) κατασκευή Εκκλησίας και πολλά άλλα. Επίσης, πρώτο μέλημα μας ήταν να έχουμε έγκαιρα καταθέσεις στις αρμόδιες αρχές, σωστούς φακέλους αδειοδότησης και γι’ αυτό, ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με αυτό το θέμα.
Την εποχή που πύκνωσαν τα συλλαλητήρια άρχιζε και η μεγάλη εφαρμογή του σχεδίου πώς να με κάνουν να αποχωρήσω και να παραδώσω την ομάδα. Σας θυμίζω τις εκλύσεις του κυρίου Ξημέρη προς τον κύριο Παπακαλιάτη: «Έλα Παπακαλιάτη να πάρεις την ομάδα να διώξουμε το Βατσινά». Τις στημένες συγκεντρώσεις στη Λότζια των οπαδών της ομάδας να παρακαλούν τον Κουράκη να πάρει την ΠΑΕ και το Ηράκλειο βαμμένο όλο με συνθήματα στους τοίχους «Βατσινά φύγε, Μαχλά Θεέ έλα πάρε την ΠΑΕ». Με την υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική, οι καταστάσεις από τις διαδηλώσεις των οπαδών ήταν πλέον ανεξέλεγκτες και αποφασίσαμε με τον αδερφό μου μετά από πολλές διαβουλεύσεις να δώσουμε την ομάδα μας στους κυρίους Κουράκη, Παπακαλιάτη, Λεμπιδάκη, Ξημέρη, Καλουτσάκη, Μαχλά και στους υπόλοιπους που ακολουθούσαν αυτούς. Έχω να αναφέρω ότι υπήρχε πρόταση επενδυτή στην ομάδα, όμως με αυτές τις καταστάσεις, πως να τολμούσα να τους το ανακοινώσω;
Η συμφωνία προέκυψε έπειτα από τρεις ελέγχους ορκωτών λογιστών και μετά από αποδοχή και των δυο πλευρών. Όπως θα δείτε στη συμφωνία που σας παραθέτω ο κ. Κουράκης έχει εξουσιοδότηση να διαχειριστεί, να πουλήσει τις μετοχές τις δικές μου και του αδερφού μου οι οποίες, η αξία τους ήταν 2.400.000€. Τα χρέη προς το δημόσιο ήταν 1.100.000€ ρυθμισμένα για 10 χρόνια, οι οφειλές προς προσφυγές και σε τρίτους ήταν 1.240.000€. Άρα, βάσει της συμφωνίας, εγώ και ο αδερφός μου θα παίρναμε 1.500.000€. Μετά όμως από πολλές πιέσεις, χαρίσαμε 750.000€ και αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε δεύτερο συμφωνητικό.
Μιλώντας με αριθμούς. Η αξία των μετοχών που πήρε ο κ. Κουράκης ήταν 2.400.000€. Από αυτά, βάσει το συμφωνητικού, έπρεπε να πληρώσει τις προσφυγές και τα χρέη προς τρίτους, 1. 240.000 ευρώ και του έμενε το ποσό των 1.160.000 ευρώ περίπου για την χρονιά που η ομάδα θα αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική. Όλα αυτά, καταγράφονται στις συμφωνίες και ότι άλλο διατυμπάνιζαν και διατυμπανίζουν, ήταν και είναι διά του πονηρού. Τους προκαλώ να μου αποδείξουν το αντίθετο.
Πάντα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είχα και έχω άριστες σχέσεις. Το μόνο που έχω να σχολιάσω για την οικογένεια Βαρδινογιαννη είναι ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον ΟΦΗ και ειδικά την Κρήτη. Εκεί διακρίνω αχαριστία και ελπίζω κάποια στιγμή οι φίλαθλοι της Κρήτης να επανορθώσουν. Αν έβλεπε ο συγχωρεμένος ο Θόδωρας, τι έχει ακουστεί για την οικογένεια του, είμαι βέβαιος πως θα τρίζουν τα κόκαλά του.
Όσον αφορά για την παρούσα κατάσταση. Οι κύριοι Κουράκης, Παπακαλιάτης, Λεμπιδάκης, Ξημέρης, Καλουτσάκης, Μαχλάς και οι υπόλοιποι κύριοι έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Πολυμετοχικότητα δεν είχε καμία τύχη με τα οικονομικά δεδομένα του Ηρακλείου και ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ελληνικό δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Αντιθέτως ξεσήκωσαν τους οπαδούς της ομάδας, τους έκαναν να πιστέψουν για καλύτερες μέρες, ότι θα τη κάνουν μεγάλη, όμως βάσει αποτελέσματος, το εγχείρημα απέτυχε. Δεν ήταν τυχαίο ότι στα δυόμιση χρόνια αποχωρούσαν ένας – ένας Κουράκης, Παπακαλιάτης τον πρώτο χρόνο, Καλουτσάκης τον δεύτερο και πολλοί άλλοι που ήταν στα συμβούλια κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις με πολλά υπονοούμενα. Και φτάσαμε, σήμερα με Διοικούσα Επιτροπή τον κύριο Μιχαλόπουλο. Με λυπεί πάρα πολύ να εκλιπαρούν τους παίχτες από τα ΜΜΕ να υποχωρήσουν στα δικαιώματα τους. Είναι θλιβερό για το Διοικητικό Προσωπικό να είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Να υποχρεώνουν τον κόσμο να παίρνουν μετοχές από τα Σούπερ Μάρκετ και από τις καντίνες. Έτσι ονειρευτήκαν κάποιοι κύριοι τον ΟΦΗ. Ζητούσαν συνέχεια χρήματα από τον απλό κόσμο και από επιχειρηματίες της πόλης. Έχουν καταντήσει την ομάδα τον μεγαλύτερο ζητιάνο του νησιού. Σ’ όλη την Ελλάδα μας κοροϊδεύουν για την κατάντια μας. Μέχρι που δανειστήκαμε 10.000€ από κάθε ομάδα της Super league. Δεν καταλαβαίνουν ότι ένας επιχειρηματίας για να μας βοηθάει συνέχεια πρέπει να βλέπει ότι τα χρήματα του πιάνουν τόπο. Δυστυχώς κατάντησαν την ομάδα σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Και το κακό είναι πως κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν τους παράγοντες στο όνομα της Πολυμετοχικότητας.
Στον ΟΦΗ παίχτηκαν πολιτικά παιχνίδια και όχι μόνο. Δυστυχώς, οι πολιτικοί πρώτα κοιτάζουν το προσωπικό συμφέρον και μετά το γενικό. Είδαμε τον κύριο Κουράκη όσον αφόρα τον ΟΦΗ, να παραιτείται από την ομάδα και να δηλώνει στα ΜΜΕ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 «Ας αναλάβει η διοίκηση της υποχρεώσεις της, πλήρωσα με το παραπάνω. Έχασα χρήματα που δεν θα πάρω πίσω, έδωσα και την ψυχή μου γι’ αυτήν ομάδα. τέρμα πια. Το ανέκδοτο με τον ΟΦΗ πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα». Μετά από καιρό, εμφανίζεται, να βάζει δικούς του ανθρώπους στη διοίκηση, και να λειτουργεί όχι στο ΦΩΣ όπως έλεγε όταν παρέλαβε την ομάδα αλλά, στο ΣΚΟΤΟΣ. Αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν ασέβεια προς τον πρόεδρο και την Διοίκηση της ΠΑΕ, αφού χωρίς να τους ενημερώσει, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τον Βασίλη Ξημέρη. Πάντα ήταν σε επίπεδο προέδρων. Για μένα ο Βασίλης Ξημέρης πρέπει να παραδώσει τον ερασιτέχνη ΟΦΗ σε νέα πρόσωπα. Τώρα και αρκετά χρόνια εκλέγεται πρόεδρος με 45-50 ψήφους, έχει κάνει ένα κλαμπ δικό του, απομακρύνοντας πάρα πολλούς ομιλίτες και λειτουργεί σαν να είναι μαγαζί δικό του. Ίσως η παρουσία του εκεί ήταν μέρος του σχεδίου που σας είπα παραπάνω. Έχω να πω πολλά για τον κύριο Ξημέρη. Θα σταθώ προς το παρών στα εξής: Επί θητείας μου στον ΟΦΗ συνεργάτης μου στην ΠΑΕ του έκανε πρόταση να αναλάβει την κατασκευή του Λίντο, για να γίνει πρότυπο αθλητικό κέντρο και να στεγαστεί η ακαδημία. Το ποσό επένδυσης ήταν στα 400.000€ και ο ερασιτέχνης θα εισέπραττε ετήσιο μίσθωμα 25.000€. Σε αυτή την πρόταση ουδέποτε απάντησε. Αντιθέτως, προσπάθησε να βρει άλλους επενδυτές με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει γίνει τίποτα. Σας γνωρίζω ότι στο αθλητικό κέντρο τα δικαιώματα εκμετάλλευσης και χρήσης είναι στην ΠΑΕ. Σας γνωρίζω επίσης ότι τα έσοδα διαφημίσεων στο αθλητικό κέντρο τα δικαιούται η ΠΑΕ και από εκεί ο ερασιτέχνης παίρνει το 15%. Εγώ θα αξιώσω νομικά από τον κύριο Ξημέρη τα απολεσθέντα έσοδα 4 χρόνων που ήμουν στην ομάδα, τα οποία ξεπερνούν τις 500.000€ και θα τα εκχωρήσω στην ΠΑΕ σε όποια διοίκηση και αν έχει. Ο ρόλος του ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι να ασχολείται ερασιτεχνικά με τις υποδομές ποδοσφαίρου, μπάσκετ και με τα άλλα αθλήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί ο κύριος Ξημέρης διατηρεί επαγγελματική ομάδα μπάσκετ; Την ομάδα αυτή θα έπρεπε να την είχαν επενδυτές. Θέλω να μου δώσει τον προϋπολογισμό της ομάδας και να μου απαντήσει από πού προέρχονται τα χρήματα.
Για το Νίκο Μαχλά. Υπήρξε ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς όμως, αποδείχτηκε ότι ήταν ένας πάρα πολύ κακός παράγοντας. Ο Μαχλάς χρωστάει στον ΟΦΗ πολλά. Από ένα βαθμό και μετά, τον παρέσυραν και τον χρησιμοποίησαν κάποιοι χωρίς να το καταλάβει. Το ότι έφερε την ομάδα στη Super league με απλήρωτους ποδοσφαιριστές, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Για να σας εξηγήσω, χρέωσε την ομάδα πάρα πολλά εκατομμύρια χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Super league. Αυτό φαίνεται από την τραγική κατάσταση που περνά σήμερα ο σύλλογος. Δεν θα ξεχάσω, όταν μου ζητούμε την ομάδα, λέγοντάς μου ότι έχει Ολλανδούς επενδυτές. Ακόμη περιμένω να τους δω. Και καλά που κορόιδεψε εμένα, τον κόσμο δεν τον ντράπηκε;
Στην συνάντηση των προέδρων, σε γνωστό ξενοδοχείο, έκανα πρόταση να γίνει έλεγχος με ορκωτούς λογιστές, να καταμεριστούν τα ανοίγματα του κάθε προέδρου( Βατσινάς, Κουράκης, Μαχλάς, Ξημέρης) και να αναλάβει ο καθένας τα χρέη και τις ευθύνες του. Να πω δε, ότι τα χρέη έχουν φτάσει σε διψήφιο νούμερο όπως τόνισε και ο κύριος Μιχαλόπουλος. Επιβάλλεται για το καλό του ΟΦΗ οι κύριοι Κουράκης, Μαχλάς και Ξημέρης, να δώσουν το παρόν στη Γενική Συνέλευση στις 2 Μάη, να απολογηθούν για το έργο τους, να δώσουν καθαρές απαντήσεις σε όσα ερωτηθούν (Όλα στο φως έλεγε κάποτε).Να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα χρόνια που διοίκησαν και μετά να εκλέξουν όλοι μαζί, νέα Διοίκηση που να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Διαφορετικά, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον κόσμο και στην δικαιοσύνη.
ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ

«Φωτιά» για το Τσάμπιονς Λιγκ!!

«Φωτιά» για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σε μάχη σώμα με σώμα για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου επιδίδονται Μάλαγα και Βαλένθια! Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι νίκησε 1-0 τις «νυχτερίδες» στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 36η αγωνιστική και τις έπιασε στην 3η θέση!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος απέδειξε ακόμη μία φορά ότι έχει τον χαρακτήρα να ανταπεξέλθει στην πίεση, πανηγυρίζοντας μπροστά στο κοινό της το υπερπολύτιμο τρίποντο χάρη στο τέρμα του Καμάτσο στο 27’! Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 61’ όταν αποβλήθηκε ο Φεγκουλί!

Νωρίτερα, η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ προκάλεσε ακόμη μία φορά… ζημιές, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να μείνει στην κατηγορία, επικρατώντας της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0.

Αρχικά ο Οριόλ στο 28’ και στη συνέχεια ο Απόνο στο 51’ έκοψαν τη φόρα των Βάσκων, που πλέον κινδυνεύουν να μείνουν μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, σε περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήσει εκτός έδρας τη Μπέτις.

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/04

Χετάφε-Μαγιόρκα 1-3
(90’+2’ Αλέξις - 30’ Κασαντεσούς, 68’ Αλφάρο, 78’ Εμέντ)

Λεβάντε-Γρανάδα 3-1
(46’ Κονέ, 74’ Τόρες, 84’ Βάλντο - 67’ Ιγκαλό)

Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-3
(48’ Κολούνγκα, 70’ Τρέχο, 80’ Μπίλιτς)

Σοσιεδάδ-Σανταντέρ 3-0
(47’, 70’ Γκρίεζμαν, 83’ Αγκιρέτσε)

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 1-1
(44' Μπρούνο-72' Γκαρσία)

Κυριακή, 29/04

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-0
(19’ Ρονάλντο, 48’, 52’ Μπενζεμά)

Σαραγόσα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0 (28’ Οριόλ, 51’ Απόνο)

Μάλαγα-Βαλένθια 1-0 (27’ Καμάτσο)

Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:45)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα (22:30)

Η επόμενη (37η) αγωνιστική

Τρίτη, 1/5

Χετάφε-Σανταντέρ (13:00)
Γρανάδα-Εσπανιόλ (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ (21:00)

Τετάρτη, 2/5 (21:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ (19:00)
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα
Μαγιόρκα-Ράγιο Βαγιεκάνο
Σεβίλλη-Μπέτις
Σαραγόσα-Λεβάντε
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)
Βαλένθια-Οσασούνα (23:00)

πηγή: sportfm.gr

«Ιταλικό θέμα το αστέρι της Γιουβέντους»

«Ιταλικό θέμα το αστέρι της Γιουβέντους»
Μεγάλη κουβέντα έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία η δημοσιοποίηση της πρόθεσης της Γιουβέντους να ράψει και τρίτο αστέρι στην φανέλα της σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 30ο της ιστορίας της. Με δεδομένο, όμως, ότι της έχουν αφαιρεθεί δυο πρωταθλήματα, η «γηραιά κυρία» θα έχει 28 τίτλους. Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί.

«Είναι κάτι που αφορά μόνο τους Ιταλούς. Δεν είναι ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί η ΟΥΕΦΑ», ήταν τα λόγια του Γάλλου προέδρου αναφορικά με την επιθυμία της ομάδας του Τορίνο.

Παράλληλα ο Πλατινί πρόσθεσε ότι γνωρίζει ελάχιστα για το συγκεκριμένο θέμα και δεν σκοπεύει ως πρόεδρος να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.

Ο Γάλλος έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νοβάρα με την Γιουβέντους, ένα παιχνίδι που παρακολούθησε από κοντά, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν βρέθηκε εκεί σαν φίλαθλος των «μπιανκονέρι».

«Ήρθα για να δω τη Νοβάρα και το κατά πόσο πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες που είναι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις», ανέφερε σχετικά με τον λόγο παρουσίας του στις εξέδρες του γηπέδου.

πηγή: sportfm.gr

«Μονόδρομος η απόφαση Μαρινάκη»

«Μονόδρομος η απόφαση Μαρινάκη»
Την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αφήσει την προεδρία (και μόνο αυτή) του Ολυμπιακού αιτιολόγησε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας αναφέρθηκε επίσης στο θέμα προπονητή, το οποίο επανέλαβε ότι «θα κλείσει στις αρχές Ιουνίου», στο πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ προανήγγειλε εκπλήξεις στην φιέστα (9 Μαΐου) για την κατάκτηση του νταμπλ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash»:

«Ο πρόεδρος δημοσιοποίησε τις σκέψεις του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. Έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο μονόδρομος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, η σκέψη που θα γίνει ενέργεια μόλις ο ίδιος το πράξει και επίσημα. Προς το παρόν είναι στο επίπεδο της σκέψης.

Είναι μονόδρομος γιατί αυτός ο νόμος Γερουλάνου, όπως ξεκαθάρισαν όλοι, όχι δηλαδή μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και οι Superleague, στο σημείο που περιγράφει τη σχέση των ΠΑΕ με τις λέσχες των οπαδών θα οδηγήσει προφανώς σε διάφορα ζητήματα που θα βρούμε μπροστά μας, με διώξεις και προβλήματα για ανθρώπους που είναι και νοικοκύρηδες και, εν πάση περιπτώσει, έχουν τα μαγαζιά τους καλοπληρωμένα και πεντακάθαρα από όλες τις απόψεις.

Αυτοί θα βρεθούν λοιπόν να τρέχουν με διάφορα πράγματα, όπως είναι οι διώξεις επειδή πχ. 2 ανόητοι κάνουν έξω από τη Λιβαδειά επεισόδια με την αστυνομία. Στη Ελλάδα βέβαια έχουμε δει και άλλα παράδοξα, όπως το γεγονός ότι ασκούνται διώξεις επειδή κάποιος είπε σε κάποιον άλλο για κάποιον άλλον στο τηλέφωνο! Αυτά μόνο εδώ μπορούν να συμβούν και επειδή στην Ελλάδα ζούμε όλοι, καλό είναι να παίρνεις τα μέτρα σου, παρά να ασχολείσαι αργότερα, όταν το πράγμα φτάσει στην πόρτα σου. Φαντάζομαι ότι αυτό έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια θα δούμε πως θα υλοποιήσει τη σκέψη του και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος και από ‘κει και πέρα να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι, αυτή του η κίνηση δε σημαίνει ότι κάνει ούτε μισό πόντο πίσω αναφορικά με την ενασχόλησή του με την ομάδα. Νομίζω ότι φωτογραφίζεται από αυτή του την ενέργεια το αντίθετο, ότι θέλει δηλαδή να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Άλλωστε, αυτοί που ξέρουν καλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ξέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του το εξαντλεί για τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα κάνει και τώρα και μάλιστα με ακόμα περισσότερη ένταση και διάθεση. Είναι ένας ελιγμός στο πεδίο της μάχης για να παραμείνει ο αρχηγός στην πρώτη γραμμή. Το λέω αυτό, γιατί ορισμένοι κακόβουλοι ίσως προσπαθήσουν να δημιουργήσουν άλλες σκέψεις, να το πάνε παραπέρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος τέτοιος».


Για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε: «Στις αρχές Ιουνίου θα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή στην ομάδα. Θα δουλέψει για να ετοιμάσει τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου. Δε θα είναι από την Ελλάδα, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, ενώ δεν θα είναι και αποκλειστικά από την Ισπανία».

Για τα ανοιχτά ζητήματα όσον αφορά στον ρόστερ και τις μεταγραφικές κινήσεις: «Υπάρχουν και οι δανεικοί που επιστρέφουν και τα συμβόλαια που λήγουν. Το πλάνο είναι σταθερό και συγκεκριμένο. Το πλάνο θέλει την ενίσχυση εκεί που "πονάει ο Ολυμπιακός, και δεν είναι πολλές οι θέσεις αυτές και το μπόλιασμα με Έλληνες παίκτες και βεβαίως με την επιστροφή κάποιων δανεικών που "έβγαλαν μάτια" στο πρωτάθλημα. Ο Τάτος με τον Μήτρογλου έστειλαν τον Ατρόμητο στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στο Champions League, ο Σουμπίνιο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Λεβαδειακού. Ε, δεν πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσουν και να προσφέρουν στην ομάδα στην οποία ανήκουν;»

Για την προγραμματισμένη για τις 9 Μαΐου φιέστα: «Θα αγωνιστούμε απέναντι στον «Ερυθρό Αστέρα στη φιέστα αυτή και θα ξεκινήσουμε από τις 17.00 με διάφορες εκδηλώσεις και, μέχρι τις 22.00 που θα γίνει η απονομή, θα είναι ένα 5ωρο πανηγυρικό, ο κόσμος θα το καταευχαριστηθεί. Θα υπάρχουν από το πρωί εκδηλώσεις στον Πειραιά και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις που δε θα τις αποκαλύψουμε ακόμα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βγάλουμε μια αναλυτική ανακοίνωση με λεπτομέρειες».

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» στην Πορτογαλία!!

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» στην Πορτογαλία!
Μπροστά στη σωτηρία της, η Φεϊρένσε δεν λυπήθηκε ούτε στιγμή την Λεϊρία που κατέβηκε με μόλις οκτώ παίκτες (!) στο γήπεδο λόγω των προβλημάτων που την ταλανίζουν!

Της έδωσε την χαριστική βολή επικρατώντας με σκορ 4-0 και έτσι, με το τρίποντο που κατέκτησε, συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στην πρώτη κατηγορία.


Αναλυτικά, η 28η αγωνιστική:

Παρασκευή 27/4/12

Μπράγκα-Ολιανένσε 1-2
(19΄Κοέλιο-57΄Καουέ, 74΄Ντάντι)

Σάββατο 28/4

Ζιλ Βιθέντε-Γκιμαράες 3-1
(15’, 61’ Βιλέλα, 28’ αυτ. Ρίτσαρντ-54’ Γκάλο)

Μαρίτιμο-Πόρτο 0-2
(15’, 89’ πεν. Χουλκ)

Κυριακή 29/4 18:00

Μπέιρα Μαρ-Πάσος Φερέιρα 2-0
(10’ πεν. Αρτούρ, 58’ Μπαλμπόα)

Λεϊρία-Φεϊρένσε 0-4
(45’, 58’ Πέντρο, 51’ Κουέιρος, 89’ Μπουβάλ)

Σετούμπαλ-Νασιονάλ 0-3
(5’ Μπαρσέλος, 22’, 34’ Ροντόν)

21:15 Ρίο Αβε-Μπενφίκα

Δευτέρα 30/4

22:15 Σπόρτινγκ-Ακαντέμικα

Η επόμενη (29η) αγωνιστική:

Φεϊρένσε-Γκιμαράες
Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε
Μπενφίκα-Λεϊρία
Ακαντέμικα-Σετούμπαλ
Πάσος Φερέιρα-Ρίο Αβε
Πόρτο-Σπόρτινγκ
Ολιανένσε-Μαρίτιμο
Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ

πηγή: sportfm.gr

"Καλό καλοκαίρι..."

Κάτι παραπάνω από ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό της Α1 βόλεϊ ο Φοίνικας Σύρου...
"Καλό καλοκαίρι..."
Οι νησιώτες αντιδρούν στο γεγονός πως το παιχνίδι το οποίο αναβλήθηκε, ορίστηκε για μετά τις εκλογές, όταν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντόκιτς, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας.
Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Σύρου τονίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί υπό ανάλογες συνθήκες προσθέτει πως δεν έχει θέση σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με αυτούς τους όρους.
Η ανακοίνωση κλείνει μάλιστα με τη φράση «καλό καλοκαίρι», γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια περί αποχώρησης της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…
Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…».
Πηγή: sport-fm.gr

"Δεν έχουν βάση τα σενάρια"...!!

Άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ηρακλειώτικης ομάδας και του χρόνου παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν για την παραμονή του, διαψεύδοντας τις φήμες περί Ολυμπιακού.
"Δεν έχουν βάση τα σενάρια"...
«Δεν θεωρούμε πως οι πληροφορίες αυτές έχουν βάση», σχολίαζε σχετικά άνθρωπος της διοίκησης του ηρακλειώτικου σωματείου.
«Δική μας εκτίμηση και ελπίδα είναι ότι ο Μάντζιος θα μείνει στην ομάδα. Είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί και εξαιρετικός επαγγελματίας που σέβεται απόλυτα τον ΟΦΗ», συμπλήρωνε ο ίδιος. Ο παίκτης πάντως προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος έχοντας αποφύγει να πάρει θέση για το ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρά τις συνεχείς προσπάθειες των δημοσιογράφων να του αποσπάσουν ένα σχόλιο.
Πηγή: gazzetta.gr

Πωπω, μπαλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showboat του SkySports μάζεψε τις πιο... μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές και αυτή την εβδομάδα! Απολαύστε ντρίπλες, γκολάρες, τακουνάκια και γκολάρες!
Πωπω, μπαλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 
 πηγή: sportdog.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαμένος, αλλά με την... κούπα!!

Η "μικρούλα" Κεβιγί, η ερασιτεχνική ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, μπορεί να έχασε το τρόπαιο, χάνοντας 1-0 από τη Λιόν, αλλά ο αρχηγός των "λιονέ", Κρις, κάλεσε τον αρχηγό της Κεβιγί, Γκρεγκορί Μπογκράρ και σήκωσαν μαζί την κούπα!!
Χαμένος, αλλά με την... κούπα!

Παιχταρά, τι έβαλες;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σαντιάγο Σίλβα μπορεί να μην "έπιασε" στη Φιορεντίνα, αλλά στην Μπόκα Τζούνιορς "κολλάει"... γκολάρες, όπως αυτή που έβαλε στο ματς με την Κολόν!!
Παιχταρά, τι έβαλες;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισε Μάντζιο ο Ολυμπιακός;

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες που αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!
Έκλεισε Μάντζιο ο Ολυμπιακός;
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Έλληνας επιθετικός έχει κλείσει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 200.000 ευρώ!

πηγή: sportdog.gr

Βόμβα στο EURO!!

Βόμβα εξερράγη στην Ουκρανία και το EURO σε …κίνδυνο. Ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος στέκεται στα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας που φυτρώνουν το ένα μετά το άλλο!
Βόμβα στο EURO!
Το EURO πλησιάζει όμως τα όνειρα των Ουκρανών έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη και πλέον δεν υπάρχει ανυπομονησία για τη σέντρα της διοργάνωσης, αλλά αγωνία και έντονος προβληματισμός για το αν θα καταφέρουν να φτάσουν στην 9η Ιουνίου.
Η πρώην σοβιετική χώρα των 48 εκατ. πολιτών έχει ως βασικό στόχο να χρησιμοποιήσει το ποδόσφαιρο ως μια λαμπερή βιτρίνα για να εντυπωσιάσει και να προσελκύσει σε πρώτη φάση Ευρωπαίους οπαδούς και αργότερα επενδυτές.
Αυτή ήταν άλλωστε και είναι η πιο σημαντική βιτρίνα στη νεότερη ιστορία της, για το λόγο αυτό δαπανήθηκαν δεκάδες εκατομμύρια για την κατασκευή σταδίων και χώρων υποδομής, ώστε να γοητεύσουν τους επισκέπτες.
Φαίνεται όμως πως η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει επικίνδυνα και δυστυχώς μετά το «Κλέφτες, απατεώνες» του Μισέλ Πλατινί, αναδύθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της η Ουκρανία. Ο ξυλοδαρμός στη φυλακή της πρώην πολιτικής ηγέτιδας της χώρας, Γιούλι Τιμοσένκο και η απεργία πείνας είχαν ως συνέπεια πρωτοφανείς βομβιστικές επιθέσεις στη γενέτειρά της, Ντνιπροπέτροφσκ, περιοχή κοντά στο Ντόνετσκ! 
 
Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως οι τρομοκράτες είχαν σκοπό να στείλουν απειλητικό μήνυμα, να φοβίσουν και όχι να σκοτώσουν, γι’ αυτό και δεν έβαλαν στους εκρηκτικούς μηχανισμούς καρφιά ή άλλα αντικείμενα που θα προκαλούσαν όλεθρο. Ωστόσο, οι 27 τραυματίες, αλλά και η εύθραυστη κατάσταση μόνο πανικό σκόρπισαν στην Ευρώπη και μπορεί ο Μισέλ Πλατινί να εξέφρασε την στήριξή του στην Κυβέρνηση και τα μέτρα που θα πάρουν, ωστόσο η ανησυχία γιγαντώνεται. Ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ ζήτησε αυστηρά να λάβουν υπόψη με τη μέγιστη σοβαρότητα αυτές τις επιθέσεις.
 
Δυστυχώς, λίγες εβδομάδες πριν τη σέντρα η μπάλα πέρασε σε… τελευταία μοίρα, με την Δύση, αλλά και τους υποστηρικτές να πιέζουν για την απελευθέρωση της Τιμοσένκο προβάλλοντας ως ισχυρό ατού την ασφάλεια του EURO 2012! Οι Αρχές ανησυχούν, κάθε… κάδος και κάθε γωνιά κοντά στα μεγάλα σημεία ενδιαφέροντος μπορεί να κρύβουν μια δυσάρεστη έκπληξη και ποτέ ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς δεν είχε ανάλογη πίεση! 
 
Το EURO 2012 είναι η μεγάλη του ευκαιρία να βγάλει τη χώρα από τη σκιά του παρελθόντος και να ανοίξει νέους δεσμούς με τη Δύση και δεν αποκλείεται να υποκύψει! «Το Euro 2012 είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Κυβέρνηση, μεγαλύτερο και από τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου!  Η Κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να το θυσιάσει για την Τιμοσένκο» τόνισε κορυφαίος πολιτικός αναλυτής!
 
Η Ουκρανία μοιάζει ευάλωτη λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της διοργάνωσης και το νέο χτύπημα ήρθε από την… Αγγλία, όταν ο Τύπος της χώρας αποκάλυψε ομάδες «Ναζί» που εκπαιδεύουν χούλιγκανς ενόψει EURO. Οι «Πατριώτες της Ουκρανίας» είναι αντίθετοι στη διεξαγωγή και στο στόχαστρό τους θα μπουν έγχρωμοι παίκτες, αλλά και η αστυνομία. Μάλιστα, γι’ αυτό η… εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει μάχες σώμα με σώμα, αλλά και με μαχαίρια και όπλα, με τους ίδιους να τονίζουν πως με ένα… τηλεφώνημα μπορεί να αρχίσει «πόλεμος». 
 
Τα εμπόδια λοιπόν είναι πολλά και ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, με την Κυβέρνηση να προσπαθεί να βρει λύσεις σε μια μάχη… άνιση με τον χρόνο. Η Ουκρανία ακροβατεί σε σχοινί έτοιμο να σπάσει, η UEFA παρακολουθεί στενά και αν αισθανθεί πως η ασφάλεια επισκεπτών, ομάδων και αποστολών απειληθεί τότε θα προβεί σε δραστικές κινήσεις!

πηγή: gazzetta.gr

Αμοιβή 1 εκ. σε όποια αποδείξει ότι έκανε σεξ με παρθένο αθλητή!!

Ένας σουπερστάρ Αμερικανός αθλητής δηλώνει ότι θα μείνει "αγνός" μέχρι το γάμο του κι ένα σάιτ γνωριμιών δίνει αμοιβή σε όποια φέρει αποδείξεις για το αντίθετο.
Αμοιβή 1 εκ. σε όποια αποδείξει ότι έκανε σεξ με παρθένο αθλητή!
Ο Tim Tebow είναι σούπερσταρ αθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστής με την ομάδα των New York Jets.
Πέρα από καλός ποδοσφαιριστής έχει γίνει γνωστός γιατί είναι πιστός χριστιανός σε μια αμαρτωλή πόλη όπως η Νέα Υόρκη και για δυο ακόμη βαρεμένες συνήθειες.
Στη σκιά που βάζουν κάτω από τα μάτια τους αυτός βάζει την αρίθμηση από εδάφια της Αγίας Γραφής και γονατίζει κάθε φορά σε στάση προσευχής, μια συνήθεια που έχει γίνει ήδη meme και παρωδία στο αμερικάνικο διαδίκτυο. Σε μία συνέντευξή δήλωσε περήφανος ότι λόγω των χριστιανικών του αρχών παραμένει «αγνός» και περιμένει την πρώτη νύχτα του γάμου με τη γυναίκα που θα αγαπήσει και θα δεθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού κι ανθρώπων. Αμέσως, το σάιτ γνωριμιών ashleymadison.com προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια αμοιβή σε όποια (ή όποιο;) φέρει ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχει κάνει σεξ με τον Τιμ Τέμποου.

πηγή: kamarinia.gr

Σέξι φωνή, αδύναμο σπέρμα!!

Στο συμπέρασμα ότι οι άντρες με ελκυστική μπάσα φωνή δε διαθέτουν καλής ποιότητας σπέρμα κατέληξε έρευνα επιστημόνων.
Σέξι φωνή, αδύναμο σπέρμα!
Οι ερευνητές ζήτησαν από 30 γυναίκες να αξιολογήσουν την φωνή 54 εθελοντών αντρών, βαθμολογώντας την ως προς την ανδροπρέπεια και την ελκυστικότητά της.
Οι γυναίκες βρήκαν τις μπάσες φωνές πιο ελκυστικές, αλλά οι άνδρες με τέτοιες μειονεκτούσαν στη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων κατά την εκσπερμάτωση.
Το ίδιο έχει παρατηρηθεί και στους άνδρες με καλοσχηματισμένους μυς, και μπορεί να εξηγηθεί από τις διακυμάνσεις της ορμόνης του ανδρικού φύλου, της τεστοστερόνης.
Πηγή: radar

Οι "ξεκλειδωτές", τα γατάκια κι ο Σκόνδρας!!

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει τον τελικό με τον δικό του τρόπο. Τι λέει για Σκόνδρα, Μήτρογλου, Ιτάνζ, Μαρτίνεθ, τους …ξεκλειδωτές, τα γατάκια και τον χάφαρο.
Οι "ξεκλειδωτές", τα γατάκια κι ο Σκόνδρας
Καταρχήν, μία εισήγηση. Όπως είναι ο Σκόνδρας, όπως είναι, πας και τον παίρνεις και δουλεύεις μαζί του για να τον βελτιώσεις. Καλός μπακ και σε καλή ηλικία. Πολύ γρήγορος, πολύ γερό παιδί, με τσαγανό, άσε ρε Σάντος στην Εθνική Βύντρες και τέτοια. Έχει φόντα αυτό το παιδί για μεταγραφή.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο 30λεπτο μου άρεσε. Πολύ καλός, είχε όρεξη, είχε κέφι, αλλάζανε θέσεις, μπήκανε για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Κέρδισε και το πέναλτι ο Ολυμπιακός αλλά το έχασε ο Χολέβας- ο οποίος δεν ήταν καλός γενικώς χθες- έκανε το γκολ ο Τζιμπούρ, πατάγαμε περιοχή καλύτερα, περίμενα στο β’ ημίχρονο να βάλουμε κι άλλο γκολ.
Μπαίνοντας όμως ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Πάλι τα ίδια. Τόσες φορές ο Ολυμπιακός στα β’ ημίχρονα πέφτει. Προβληματικός ήταν, σαν ξεθυμασμένος.
Μπράβο  στον Ατρόμητο, ήταν πολύ καλός για τα κυβικά του, είναι μεγάλη υπόθεση να πηγαίνει τον Ολυμπιακό στα πέναλτι παρά ένα λεπτό. Έτρεχαν, μάρκαραν σωστά, ειδικά ο σέντερ μπακ ο Τόμας μου άρεσε πολύ και ο Σκόνδρας για τον οποίο ξεκίνησα να μιλάω. Και ο Ιτάνζ μου αρέσει, είναι καλός τερματοφύλακας.
• Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα ήθελα τον Ιτάνζ να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μας, του είχε πει και ο Μήτρογλου τρομερά λόγια για τον Ιτάνζ σε ανύποπτο χρόνο. Ναι, θα τον ήθελα τον Ιτάνζ να συμπληρώσει Κάρολ και Μέγερι, να έχεις πολύ δυνατή τριάδα.
Ο Μήτρογλου μπορεί να μην έκανε εντύπωση σε πολλούς, εμένα όμως σε αυτό το ματς μου άρεσε. Και δεν λέω συχνά καλά λόγια για τον Μήτρογλου, είμαι αυστηρός μαζί του. Όμως κάθε ματς έχει ιδιαιτερότητες, με τον Ολυμπιακό αντίπαλο έπαιζε, Τελικό Κυπέλλου έπαιζε, μου άρεσε που ξεκινούσε από πίσω, δύο παίκτες του Ολυμπιακού πήγαιναν πάνω του για να τον σταματήσουν. Και δεν είχε έναν γρήγορο να απελευθερωθεί, αν είχε λόγου χάρη ο Μήτρογλου τον Ναπολεόνι του Λεβαδειακού μαζί του, θα έκανε περισσότερα πράγματα.
Και ο Μήτρογλου πρέπει να είναι στην Εθνική ομάδα, σκάνδαλο να παίρνει ο Σάντος τα φιλαράκια του τους Λυμπερόπουλους, την παρέα του Φύσσα.
Ο Δώνης πήγε πολύ καλά φέτος, και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο, μπράβο του. Ήταν πιο πονηρός, πρόσεξε και την άμυνα φέτος, όχι όπως πέρσι που κατέβηκε επιθετικά με την ΑΕΚ στον τελικό και έφαγε 3 γκολ, είχα βγει στη στήλη τότε με τίτλο «πού πας ρε Δώνη»! Και στο πρωτάθλημα πέρσι ήταν πάσα- πάσα- πάσα και τον πιάνανε κορόιδο τον Ατρόμητο.
Ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να βρει έναν παικταρά γρήγορο διεμβολιστή και κουμανταδόρο, να καλύπτει το κενό του Ιμπαγάσα. Σε αντιμετώπιζε ο Τομάς και οι άλλοι του Ατρόμητου πίσω για πλάκα. Θέλει «ξεκλειδωτές» ο Ολυμπιακός στον  άξονά του, χάφαρο θέλει, όχι γατάκια… Δύο ματς είχα δει όλα κι όλα τον Μακούν στον Ολυμπιακό και αμέσως είπα στη στήλη «αυτός είναι ο σκύλος; Λυπάμαι… Κρίμα… Την πατήσανε πάλι». Τόσα λεφτά πεταμένα για τον Μακούν.
• Εδώ μπαίνει ο Φουστέρ και φαίνεται πολύ πιο χρήσιμος από τον Μακούν παρ’ ότι δεν ξέρει μπάλα. Δεν ξέρει μπάλα ο Φουστέρ αλλά έχει ένα καλό, χώνεται στο γκολ, πατάει περιοχή και σκοράρει. Χθες έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Βαλβέρδε ο Φουστέρ που τον έφερε στον Ολυμπιακό και που τον στήριξε.
Εγώ θέλω για τον Ολυμπιακό χαφ που να ντριμπλάρουν και κανένα αντίπαλο, να μπουκάρουν, να σπάνε τις άμυνες, να δημιουργούν υπεραριθμία, να φέρνουν πανικό στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός εκεί πρέπει να ενισχυθεί.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός, όπως και ο κόσμος του Ατρόμητου, και αυτό οφείλεται σε Μαρινάκη και Σπανό που έκαναν με τις ενέργειές τους τον Τελικό γιορτή. Ήταν ένας καθαρός τελικός, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, θύμισε Αγγλία.
• Και μια που είπα για Αγγλία, θέλω να πω εδώ κάτι. Βλέπω τη Γουίγκαν στα τελευταία της ματς, κάθομαι και τη βλέπω για τον προπονητή Μαρτίνεθ που τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτόν ο Ολυμπιακός. Έχω εντυπωσιαστεί. Πολύ καλός προπονητής! Τρομερή η Γουίγκαν στα τελευταία ματς που τη βλέπω, διέλυσαν τη Νιούκαστλ τώρα με 4 γκολ, είχα δει και τη ματσάρα που έκανε με την Μάντσεστερ και με την Άρσεναλ, ενώ δεν πήγαινε καλά, τον τελευταίο καιρό κάνει τρομερά παιχνίδια. Βλέπω σταθερά τα τελευταία  παιχνίδια της και έχω άποψη:  Έξυπνος προπονητής, κλείνει χώρους πίσω με ένα ωραίο 5-3-2, βγαίνει ωραία μπροστά, και είναι ζωηρός, φωνάζει, παρεμβαίνει, μου αρέσει αυτός ο προπονητής.

πηγή: katimagiko.gr

Το ΚΚΕ είναι Μπάγερν, ο ΣΥΡΙΖΑ ...Μπάρτσα!!

Τη φράση της Αλέκας Παπαρήγα, ότι το ΚΚΕ ακολουθεί την τακτική της Μπάγερν Μονάχου, σχολίασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν η ...Μπαρτσελόνα.
Το ΚΚΕ είναι Μπάγερν, ο ΣΥΡΙΖΑ ...Μπάρτσα!
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στο Ζάππειο ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν τα πηγαίνει καλά με τις γερμανικές ομάδες διότι "δεν έχουν φαντασία".
Αν ήταν να επιλέξει, θα έλεγε Μπαρτσελόνα,"αν και δεν με συμφέρει γιατί αποκλείστηκε, ενώ η Μπάγερν προκρίθηκε στον τελικό" είπε γελώντας ο κ. Τσίπρας.
Μπάλα στο γήπεδο της Αριστεράς...
Πηγή: newpost.gr

Μαγνητική την Δευτέρα για τον Τάτο!!

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Δευτέρα ο Ανδρέας Τάτος προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Μαγνητική την Δευτέρα για τον Τάτο
Ο Ανδρέας Τάτος που έπαθε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στον τελικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο θα κάνει την Δευτέρα μαγνητική τομογραφία. Έτσι θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του και το πόσο θα λείψει από τα γήπεδα.

Από εκεί και έπειτα με νωπή την υπερπροσπάθεια από το παιχνίδι του Σαββάτου οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία για τους αγώνες των πλέι οφ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελικό έκαναν μασάζ, υδρομασάζ και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης, Σωτήρη Κακαργιά. Ο Ατρόμητος θα προπονηθεί την Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο του.
Πηγή: Gazzetta.gr

Ποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ κοιτάζουν στο Λιμάνι;

Ένας νέος, ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Σας πάει κάπου το μυαλό;
Ποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ κοιτάζουν στο Λιμάνι;
Το όνομά του δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε. Αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης γυάλισε για τα καλά φέτος το μάτι στους Πειραιώτες. Από το δεύτερο μισό της περιόδου και μετά…
Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αγωνίζεται, άλλωστε, σε μία θέση που δεν αποκλείεται στον Ολυμπιακό να ψάξουν το καλοκαίρι για ενίσχυση, αφού αναμένεται να υπάρξει αποχώρηση παίκτη που την κάλυψε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν.
Η είδηση είναι ότι στο Λιμάνι γλυκοκοιτάζουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Ίσως κρατήσουν στάση αναμονής και "χτυπήσουν" αν βρουν πρόσφορο έδαφος.
Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Τούμπα - Πειραιά. Όχι μόνο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον.
Γιατί πολύ απλά θα ξεσηκωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Και ο Ζήσης Βρύζας ούτε που θέλει να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Ακόμα κι αν "σκάσει" πρόταση που θα είναι άκρως δελεαστική…

πηγή: sportdog.gr

Έριξε "πόρτα" ο Άρης για Φατί!!

Ομάδα από τη Γαλλία "ενόχλησε" τον Άρη για τον 25χρονο χαφ, αλλά η αρχική της προσφορά (500-600 χιλιάρικα) κρίθηκε μικρή από τους "κίτρινους".
Έριξε "πόρτα" ο Άρης για Φατί
Ο Ρικάρντο Φατί είναι από τους παίκτες που εκδήλωσαν τάσεις φυγής το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com, ο 25χρονος μέσος "ψάχνεται" το τελευταίο διάστημα για να βρει ομάδα στην Γαλλία προκειμένου να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι που είναι πιθανό να συμβεί τελικά…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Φατί βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα β’ κατηγορίας στη Γαλλία και η οποία μάλιστα έχει "χτυπήσει" ανεπίσημα -μέσω τρίτου- την πόρτα του Άρη. Η προσφορά της στους "κίτρινους" φέρεται να αγγίζει τις 500-600 χιλιάδες ευρώ, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.
"Δεν το συζητάμε για τέτοια νούμερα…", ήταν η θέση της πλευράς του Άρη, που θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μόνο αν υπάρξει επίσημη πρόταση και σαφώς πιο βελτιωμένη από αυτήν του γαλλικού συλλόγου.
Πηγή: allaboutaris.com

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ!!

Η ΟΥΕΦΑ θα κάνει γνωστή την απόφαση της για τον Παναθηναϊκό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και αναμένεται να πετάξει το ...μπαλάκι στην ΕΠΟ.
Το μπαλάκι στην ΕΠΟ
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφασίζει για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και φαίνεται να δίνει την ...απόφαση στην ελληνική ομοσπονδία.
Πάντως, το "τριφύλλι" θα πρέπει και άμεσα μάλιστα να βάλει στα ταμεία του 7 εκατομμύρια ευρώ για τις οφειλές που έχει.
Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τελικά η "χρυσή τομή" και η ομάδα θα συμμετάσχει στα Κύπελλα Ευρώπης.
Πηγή: leoforos.gr
 

Προ-Αγγελος παραμονής!!

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το πρώτο ραντεβού του Χριστοβασίλη - Αναστασιάδη μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το πιο θετικό βήμα για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Προ-Αγγελος παραμονής
Αλλωστε ο Μακεδόνας τεχνικός -και λόγω ιδιοσυγκρασίας- αρέσκεται σε λίγα και ξεκάθαρα λόγια, σε σταράτες κουβέντες.
Σε αυτές που έκανε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ το Παρασκευή το βράδυ, δίνοντας την υπόσχεσή του πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση.
"Πρόεδρε, δώσε μου δυο τρεις μέρες προθεσμία. Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφω την Τετάρτη και ως την Παρασκευή θα έχεις την απάντησή μου για να ξέρεις και εσύ τι θα κάνεις", είπε ο Αγγελος στον Χριστοβασίλη.
Τι άκουσε ο Αγγελος από τον Χριστοβασίλη; Σύμφωνα με πληροφορίες, μια εξαιρετικά καλή οικονομική πρόταση γι' αυτόν και τους συνεργάτες του, που πλησιάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις του (300.000 ευρώ ζητά ο Αγγελος, 250.000 του προσφέρονται) και της οποίας η διαφορά μπορεί να καλυφθεί με μπόνους για την κατάκτηση υψηλής βαθμολογικής θέσης.
Επίσης, εγγυήσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας (εγκαταστάσεις) και όρους που θα αφορά την εν λευκώ παράδοση των αποδυτηρίων.
Ο Αναστασιάδης, από την πλευρά του, συμφώνησε στην επιθυμία του Χριστοβασίλη για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ και για την περαιτέρω τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ.
"Αν το είχε πάρει απόφαση, θα έφευγε..."
Ανθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Αναστασιάδη αναφέρουν πως "αν ο Αγγελος είχε πάρει απόφαση να φύγει, τότε θα το ανακοίνωνε αμέσως" και συμπληρώνουν:
"Από τον Χριστοβασίλη ζήτησε ένα, δυο, τρία πράγματα. Από τη στιγμή που θα του τα κάνει, δεν υπάρχει λόγος να μη μείνει".
Χθες μάλιστα, πριν αναχωρήσει ο Αγγελος για τη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε την αναμέτρηση της U-20 με τον ΟΦΗ, δίνοντας ακόμη και εντολές, ειδικά στους παίκτες (Γιάκος, Οικονόμου, Ιωάννου) που ανήκουν στο ρόστερ των μεγάλων και στους οποίους ποντάρει πολλά τη νέα περίοδο.
Πηγή: Goal

Τελικός με τα όλα του…!!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Κύπελλο, ως διοργάνωση, είναι ένας ξεπερασμένος θεσμός. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Τελικός με τα όλα του…
Κατ’ αρχήν δεν είναι εμπορικός. Μπορεί να αποκλειστούν νωρίς τα φαβορί και το κανάλι που έχει πληρώσει ένα… σκασμό λεφτά να… μυρίσει τον κρίνο. Έπειτα μπορεί να σου κάτσει ένας τελικός με σαφή διαχωρισμό των ομάδων. Η μία ισχυρή, όσο πιο ισχυρή γίνεται κι η άλλη αδύναμη.

Ε, λοιπόν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που έληξε πριν λίγη ώρα ήρθε να διαψεύσει όλες αυτές τις εικασίες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως για να σηκώσει τη κούπα χρειάστηκε όχι μόνο να πάει στη παράταση, αλλά και να περάσει δια πυρός και σιδήρου! Γκολ στο τέλος της παράτασης όταν όλοι άρχισαν να κάνουν υπολογισμούς για τα πέναλτι.

Είχαμε χθες τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί, να φτάνει σε ασύλληπτα ποσοστά κατοχής της μπάλας, ευκαιριών κι όλα τα άλλα που θα μπορούσαν να δώσουν τη νίκη σε μια ομάδα. Κι από την άλλη τον Ατρόμητο που έκανε καλά αυτό που ήξερε να κάνει: Να περιμένει. Να αξιοποιήσει τη… μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.

Και τα κατάφερε! Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο – εφιάλτη, με τεράστια προβλήματα στην άμυνα, με πέναλτι που παραχώρησε, με γκολ που δέχτηκε, με σωρεία «ερυθρόλευκων» ευκαιριών, βγήκε στο β’ μέρος αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.
Πολλοί θα μιλήσουν για ατυχία, θα σταθούν στον τραυματισμό του Δημούτσου και σε πολλά άλλα.

Κι όμως ένας τελικός είναι απλά ένας τελικός. Με τη μία ομάδα να παίρνει το Κύπελλο και την άλλη τα μετάλλια της παρηγοριάς. Για την ομάδα του Περιστερίου αυτός είναι ο πρώτος τελικός που έπαιξε και διεκδίκησε το τρόπαιο. Του χρόνου θα είναι καλύτερος και πιο έμπειρος. Όχι δεν ξεχνώ πως και πέρσι στον τελικό ήταν ο Ατρόμητος. Αλλά μαζί με αυτό θυμάμαι και τα όσα έγιναν.
Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα και τόση διαστροφή του ποδοσφαίρου πως μπορείς να μιλήσεις για συμμετοχή σε ένα τελικό. Πώς να μιλήσεις για ικανοποίηση όταν ανεγκέφαλοι στην εξέδρα χτυπούσαν συγγενείς ποδοσφαιριστών, νέους και γέρους που είχαν έρθει για να δουν την ομάδα τους σε ένα τελικό. Ο περσινός τελικός τα μόνα συναισθήματα που μπορούσε να δημιουργήσει ήταν οργή και θλίψη.

Αντίθετα εφέτος μπορούν να πουν στο Περιστέρι ότι του… χρόνου θα είναι η χρονιά τους. Θα μπορούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Έτσι κι αλλιώς το δικαιούνται!
Πηγή: pamesports.gr

Έχασε το ...άχαστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Λορέντζο Ινσίνιε στο ματς της Πεσκάρα με τη Γκούμπιο για τη Serie B της Ιταλίας. Αυτά δεν χάνονται...
Έχασε το ...άχαστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βαστάει" ακόμα η Σαραγόσα του Μανόλο!!

Εξαντλημένη από την Πέμπτη, η Μπιλμπάο που ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ, υποτάχθηκε εύκολα στη Σαραγόσα (2-0), με τον Μανόλο Χιμένεθ να ελπίζει πλέον στη σωτηρία.
"Βαστάει" ακόμα η Σαραγόσα του Μανόλο!
Ηταν Πρωτοχρονιά όταν κατά την παρουσίαση του ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριζε πως «η Σαραγόσα θα σωθεί!» Τότε άπαντες γελούσαν μιας και οι Αραγόνες απείχαν 12 βαθμούς από την παραμονή. Ακόμα και μετά τις αρχικές αποτυχίες που αύξησαν την απόσταση στο -15, ο τέως προπονητής της ΑΕΚ εξακολουθούσε να διατρανώνει την πίστη του. Πλέον τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, η Σαραγόσα απέχει τέσσερις βαθμούς από το θαύμα και όλοι λένε «γιατί όχι!»
Η διαφορά έφτασε σε αυτό το μίνιμουμ σημείο χάρη στην σαββατιάτικη γκέλα της Βιγιαρεάλ με την Οσασούνα (1-1), που ωστόσο, έπρεπε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Μανόλο. Ελα όμως που υποδεχόταν την εκπληκτική φέτος Μπιλμπάο, την οποία έκανε φύλο και φτερό. Και δεν είναι μόνο η εύκολη νίκη με 2-0, αλλά και τα δύο δοκάρια που είχε και ακόμα 3-4 καλές ευκαιρίες να διασύρει τη φημισμένη αντίπαλο της.
Η Σαραγόσα μπήκε πολύ δυνατά, μιας και γνώριζε ότι η Αθλέτικ θα ήταν σίγουρα κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης στα ημιτελικά του Europa League και την πρόκριση στον τελικό. Το πρόβλημα που έχει ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι πως δεν έχει βάθος στον πάγκο και θα έπρεπε να παίξουν οι ίδιοι εξαντλημένοι παίκτες που μόχθησαν κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Ποστίγκα (27') σημάδεψε το δοκάρι και στην ίδια φάση διαρκείας ο Εντού Οριόλο πλάσαρε κάτω από το σώμα του Ιραϊθόθ, σκοράροντας για πρώτη φορά στην Πριμέρα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο 51', με τον Απόνιο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ιραϊθόθ και να κλειδώνει τη νίκη που φέρνει την ομάδα του κοντά στη Βιγιαρεάλ. Η Σαραγόσα μάλιστα γλυκάθηκε και ήθελε κι άλλο, με τον Ζουκουλίνι (80') να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Ετσι η Σαραγόσα έχει πλέον βάσιμες ελπίδες, ενώ η Αθλέτικ βλέπει το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται.
Πηγή: gazzetta.gr

''Ξεκαθαρίστε τη θέση σας!''

Επιστολή στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος ζητάει άμεση απάντηση στο ενδιαφέρον του για το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα ήθελε να καταστεί αντίπαλος πόλος ενός ατύπου πλειοδοτικού διαγωνισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών
''Ξεκαθαρίστε τη θέση σας!''

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του Καμπάνη που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Χαράλαμπος Αποστολίδης:
"Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Θεσσαλονίκη, 29/04/2012
Αξιότιμοι κύριοι,
Από τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ μας σε ό,τι αφορά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μου ετέθησαν δύο όροι:
Πρώτον, η αποστολή επιστολής εκδηλώσεως ενδιαφέροντος και δεύτερον η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 5.000.000 ευρώ με τους όρους και το περιεχόμενο που μου εζητήθησαν.
Όπως είναι γνωστό, εκπλήρωσα και τους δύο όρους σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, μάλιστα δε το περιεχόμενο και των δύο εγγράφων έγινε γνωστό πανελληνίως διότι υπήρξαν οι σχετικές δημοσιεύσεις των εγγράφων στον ημερήσιο και αθλητικό τύπο. Έκτοτε, παρότι εξεπλήρωσα όσα μου εζητήθησαν δεν έλαβα καμία ειδοποίηση εκ μέρους σας ή δεν εξεδηλώσατε καμία πρωτοβουλία για την συνέχιση της διαδικασίας ουδεκάν δε με πληροφορήσατε εάν υπάρχουν ή πρέπει να ανταποκριθώ και να εκπληρώσω σε δεύτερη φάση και άλλα αιτήματα που θα ετίθεντο εκ μέρους σας. Ουδεκάν μου στείλατε οποιαδήποτε απάντηση ή επιδιώξατε οποιουδήποτε είδους επαφή.
Αντιλαμβάνομαι και είναι θεμιτή η προσπάθειά σας να πουλήσετε ή να διαπραγματευετείτε την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε άλλους ενδιαφερομένους που εξεδήλωσαν την ίδια επιθυμία και με μένα, οφείλετε όμως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.
Προφανώς οφείλετε να αντιληφθείτε ότι δεν προτίθεμαι κι ούτε είναι στις διαθέσεις μου να καταστώ αντίπαλος πόλος ενός ατύπου πλειοδοτικού διαγωνισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών, χωρίς σ’ αυτήν την διαπραγμάτευση να υπάρχει διαφάνεια, ενημέρωση προς πάντες και για όλα τα ζητήματα και τις ενέργειες των ενδιαφερομένων μερών. Όπως κανείς εύκολα αντιλαμβάνεται όχι μόνο εγώ αλλά και το σύνολο του κόσμου θα ήθελε να πληροφορείται και να ενημερώνεται βήμα προς βήμα για τις εξελίξεις. Γιατί εντέλει καθημερινά μας αξιολογεί και θα μας αξιολογήσει για τις πράξεις μας και όχι για τα λόγια μας ο λαός του ΠΑΟΚ.
Δεδομένου ότι ικανοποίησα όλα όσα μου εζητήθησαν μέχρι σήμερα, ενημερώστε με αναφορικά με το εάν υπάρχει κάποιο άλλο αίτημα εκ μέρους σας. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και να ενδιαφέρομαι για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.
Με τιμή για τον Ιωάννη Καμπάνη
Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Χαράλαμπος Αποστολίδης".

Μπράβο Βλάση!!

Το τρίτο μετάλλιο και δεύτερο χρυσό, πανηγύρισε η ελληνική ομάδα ενόργανης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Όσιγεκ, με τον Βλάση Μάρα να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο μονόζυγο.
Μπράβο Βλάση!
Μετά το χρυσό από τον Λευτέρη Κοσμίδη στις ασκήσεις εδάφους και το χάλκινο από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, ο Βλάσης Μάρας ήταν ο τρίτος που έφτασε στη διάκριση στη διοργάνωση της κροατικής πόλης.
Παρότι πέρασε ως έβδομος στον τελικό από τα προκριματικά, ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και με 15.600 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ελάχιστα πιο πίσω, ο Γάλλος Γιαν Κουσερά με 15.575 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν ο Γερμανός, Αντρέας Μπρετσνάιντερ με 15.450 βαθμούς.
Σε λίγη ώρα αγωνίζεται στη δοκό ισορροπίας η Βάσω Μιλλούση, η οποία θα «κλείσει» τις ελληνικές συμμετοχές στο θεσμό.


πηγή: sportdog.gr
 

Πονάει ο Μανωλάς, μαζί του και η ΑΕΚ!!

Όλα της Τούμπας δύσκολα για την ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ με πολλά προβλήματα απουσιών, με αυτή του Κώστα Μανωλά να είναι από τις πιο σημαντικές!
Πονάει ο Μανωλάς, μαζί του και η ΑΕΚ!Ο νεαρός στόπερ της Ένωσης νιώθει ενοχλήσεις σε κοιλιακούς και προσαγωγούς και απ' ότι φαίνεται δεν θα προλάβει το ματς της 1ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος! Έχει χάσει και αρκετές προπονήσεις ενώ το ιατρικό τιμ φοβάται για υποτροπή του τραυματισμού του.
Έτσι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί στην Τούμπα με αμυντικό δίδυμο τον Κοντοέ με τον Μπουγαΐδη. Ο πρώτος παίζει ως εναλλακτική λύση σε αυτή τη θέση, ενώ ο δεύτερος στερείται εμπειρίας λόγω του νεαρού της ηλικίας του (19 χρονών).

πηγή: sportdog.gr

Ο Κάκος σφυρίζει στο ντέρμπι της Ρουμανίας!!

Η Λίγκα της Ρουμανίας αποφάσισε να εμπιστευτεί το ντέρμπι μεταξύ της Ραπίντ Βουκουρεστίου με την Κλουζ σε Έλληνα ρέφερι!
Ο Κάκος σφυρίζει στο ντέρμπι της Ρουμανίας!
Συγκεκριμένα, διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος και οι βοηθοί θα ειναι ο Δημήτρης Μποζατζίδης και ο Δημήτρης Τάτσης.
Πηγή: diaititis.gr

Δεν τα παρατάει η Οσέρ!!

Δεν τα παρατάει η Οσέρ!
Ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή, διατηρεί η Οσέρ, η οποία συνέτριψε με σκορ 4-0 την Μπρεστ, για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Στην τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Europa League, ανέβηκε η Ρεν μετά τη νίκη 3-1 επί της Αζαξιό, ενώ ένα βαθμό πίσω της βρίσκεται η Σεντ Ετιέν, όπου με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ επιβλήθηκε 1-0 την Ντιζόν.

Όλο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τη Σοσό, όσον αφορά την παραμονή, ύστερα από την ήττα με σκορ 3-0 κόντρα στην Μπορντό, ενώ η Βαλανσιέν μετά τη νίκη 2-0 επί της Νις, αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τέλος, στο 1-1 έμειναν Νανσί και Καέν, αποτέλεσμα που δεν βολεύει τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική της Ligue 1

Παρασκευή

Τουλούζ-Μονπελιέ 0-1
(3΄Μπελαντά)

Λοριάν-Μαρσέιγ 2-1
(42’ Μουεμπά, 53’ Μονέ-Πακέ/ 78’ Βαλμπουενά)

Κυριακή

Οσέρ-Μπρεστ 4-0
(5’ Σισέ, 17’ Καπό, 28’ Τραορέ, 39’ Κοντού)

Νανσί-Καέν 1-1
(81’ Μουκαντζό-52’ Νιανγκ)

Ρεν-Αζαξιό 3-1
(27’ Φερέ, 85’ Μπουκαρί, 90’ Μπραΐμι-89’ Ιλάν)

Σοσό-Μπορντό 0-3
(12’ Ζουσιέ, 62’ πεν. Μορίς-Μπελέ, 70’ Σεβέ)

Σεντ Ετιέν-Ντιζόν 1-0
(43’ Ομπαμεγιάνγκ)

Βαλανσιέν-Νις 2-0
(35’ Καντίρ, 54’ αυτ. Ντιγκάρ)

Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (22.00)

Πέμπτη, 10/5

Εβιάν-Λιόν (22:00)

πηγή: sportfm.gr

«Σούπα» νόστιμη για έναν!!

«Σούπα» νόστιμη για έναν
Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες το ντέρμπι Πανθρακικού-Βέροιας για την 28η αγωνιστική της Football League. Σε ένα ματς με πολύ πάθος και δύναμη, αλλά χωρίς φάσεις και γκολ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που βολεύει τη «βασίλισσα του Βορρά» αφού τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Σπουδαία νίκη για Παναχαϊκή (2-0) με πρωταγωνιστές τους Φουρτάδο μια Ουρτάδο.

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους σχεδόν συνονόματους (!) Φουρτάδο και Ουρτάδο (ο πρώτος μάλιστα έφτασε στα 17 γκολ) η Παναχαϊκή πέρασε με 2-0 από την έδρα του Φωκικού και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στα πλέι οφ της Football League. Στην τρίτη θέση πέρασε η Καλλιθέα που επικράτησε 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων, σπουδαία νίκη για Πανσερραϊκό.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Καλλιθέα, που στο «Ελ Πάσο» δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων τον οποίο και νίκησε με σκορ 3-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Πιερικός – Πλατανιάς 0-2
(72’ Πάγκαλος, 76’ Ναζλίδης)

Λάρισα – Καλλονή 1-1
(70’ Παπαγεωργίου – 32’ Μανουσάκης)

Φωκικός – Παναχαϊκή 0-2
(61’ Φουρτάδο, 83’ Ουρτάδο)

Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-2
(72’ πεν. Γκέσιος – 47’ πεν. Ιορδανίδης, 90’ Σερέτης)

Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής Ψαχνών 2-0
(76’ Βλαχόπουλος, 83’ Καπνίδης)

Θρασύβουλος – Πανσερραϊκός 1-0
(67’ Σύρος)

Καλλιθέα – Βύζας Μεγάρων 3-0
(17’ Σταύρου, 69’ Ντιαλό, 90’+1’ Μουσταφίδης)

Πανθρακικός – Βέροια 0-0

πηγή: sportfm.gr

Ξανά τετράδα!!

Ξανά τετράδα!
Τώρα έχει ξανά το πάνω χέρι! Η Τότεναμ, επικράτησε 2-0 της Μπλάκμπερν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ξεπέρασε την Τσέλσι και ισοβάθμησε με τη Νιούκαστλ στην 4η θέση, υπερέχοντας όμως στη διαφορά τερμάτων! Σκούρα τα πράγματα για τους «ρόβερς» στον πάτο της βαθμολγοίας...

Τα «σπιρούνια» γίνονται… συμμέτοχοι στο θρίλερ που εξελίσσεται στις τελευταίες «στροφές» του πρωταθλήματος στην Αγγλία! Μαζί με τις Τσέλσι και Νιούκαστλ, έχουν αγώνες και μεσοβδόμαδα, με τα παιχνίδια αυτά να ξεκαθαρίζουν – ενδεχομένως – σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της κατάληψης της τέταρτης θέσης.

Όσον αφορά τη Μπλάκμπερν, αυτή παρέμεινε στους 31 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Μπόλτον, με την τελευταία να έχει και ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Στιβ Κιν...

Α’ ημίχρονο:

Θέμα τύχης το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Πεντακάθαρα. Η Τότεναμ θα μπορούσε να έχει διαλύσει ευθύς εξ αρχής τη Μπλάκμπερν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την απόλυτη κυριαρχία, τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας και τα τρία δοκάρια που μέτρηγσε μέχρι να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα της αναμέτρησης! Ο Σάντρο στο 10ο λεπτό είδε τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι με σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 22’ ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ολοκλήρωσε σωστά τη δουλειά. Ο Λένον έκανε τη σέντρα, ο Μπέιλ με κεφαλιά είδε το δοκάρι να σώζει ξανά τους «ρόβερς», ωστόσο, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Ολλανδού μεσοεπιθετικού των «σπιρουνιών» που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, 1-0! Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο δοκάρι με την κεφαλιά του Γουίλιαμ Γκαλάς σε ένα 45λεπτο, στο οποίο η Τότεναμ είδε να… συνέρχεται από τον αγωνιστικό λήθαργο των τελευταίων ημερών.

Β’ ημίχρονο:

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πολύ πιο χαλαρά από το πρώτο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τα ηνία του αγώνα, τόσο με το προβάδισμα στο σκορ, όσο και με την επιβολή επί της Μπλάκμπερν. Η ομάδα του Στιβ Κιν δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει κι όχι μόνο αυτό, αλλά δύσκολα περνούσε και τη μεσαία γραμμή του γηπέδου για να δημιουργήσει… υποψία ευκαιριών! Το 2-0 θα ήταν σκορ που… μπορούσε να θεωρηθεί δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα – αν δεν άνοιγε περισσότερο – και ο Κάιλ Γουόκερ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 74ο λεπτό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο Λονδίνο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Φρίντελ, Καμπούλ, Γκαλάς, Γουόκερ, Μπέιλ, Λένον (84’ Ζιοβάνι), Φαν ντερ Φάαρτ (88’ Ντεφό), Μόντριτς, Ρόους, Σάντρο (86’ Λίβερμορ), Αντεμπαγιόρ

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Ζιβέ, Νταν, Ορ, Νταν (84’ Γκουντγουίλι), Φορμίκα, Πέντερσεν, Μάρκους Όλσον, Λόου, Χόιλετ, Γιακούμπου (72’ Μοντέστ)

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/4

Έβερτον – Φούλαμ 4-0
(7’ πεν., 40’ Γέλαβιτς, 16’ Φελαϊνί, 60’ Κέιχιλ)

Στόουκ – Άρσεναλ 1-1
(9’ Κράουτς – 15’ Φαν Πέρσι)

Σάντερλαντ – Μπόλτον 2-2
(36’ Μπέντνερ, 55’ ΜακΚλιν – 26’, 70’ Κ. Ντέιβις)

Σουόνσι – Γουλβς 4-4
(1’ Ορλάντι, 4’ Άλεν, 15’ Ντάιερ, 31’ Γκρέιαμ – 28’ Φλέτσερ, 33’ Τζάρβις, 54’ Έντουαρντς, 69’ Τζάρβις)

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-0

Γουίγκαν – Νιούκαστλ 4-0
(13’, 15’ Μόσες, 36’ Μαλόνεϊ, 45’ + 2’ Ντι Σάντο)

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3
(24', 28' 82' Σουάρες)

Κυριακή 29/4

Τσέλσι – ΚΠΡ 6-1
(1’ Στάριτζ, 13’ Τέρι, 19’, 25’, 64’ Τόρες, 80’ Μαλουντά – 84’ Σισέ)

Τότεναμ – Μπλάκμπερν 2-0
(22' Φαν ντερ Φάαρτ, 74' Γουόκερ)

Δευτέρα 30/4

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

πηγή: sportfm.gr