Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Demis… is back!!

Demis… is back!
Μ’ αυτή την εντύπωση αποχώρησαν όσοι παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό των φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη!

Παρόντος και του Νίκου Νοτιά, ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» αρνήθηκε να αποκαλύψει στοιχεία γύρω από την προσπάθεια επανεμπλοκής στην ΠΑΕ.

Επιβεβαίωσε, ωστόσο, τις επαφές με την Εφορία και γενικά άφησε να εννοηθεί με την παρουσία του πώς είναι δρομολογημένη η απόφαση της επιστροφής του.

Εν μέσω εκδηλώσεων αγάπης από τους ομογενείς φίλους της ΑΕΚ, ο Νικολαΐδης δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στο θέμα των προσπαθειών του να επιστρέψει στην ΠΑΕ. Μετά τη βράβευσή του, λοιπόν, από τον σύνδεσμο και αφού φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα στον κόσμο, απέφυγε ευγενικά ν’ απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις για το σημείο που βρίσκονται οι επαφές του.

Αντίθετα, παραδέχθηκε εκείνες που είχε προσωπικά με την Εφορία (για την αποπληρωμή της δόσης 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44 και τις υπόλοιπες οφειλές της ΠΑΕ) επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως κινεί ήδη τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Σ’ αυτό, εξάλλου (αλλά και γενικά σε διοικητικά θέματα της ΑΕΚ από την αποχώρησή του κι έπειτα) αναφέρθηκε και στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον Νίκο Νοτιά, που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση. Μια συνομιλία που δεν έβγαλε κάποια είδηση για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου (για τις υποχρεώσεις του στην ΠΑΕ ή για το αν θα συνδράμει το νέο διοικητικό σχήμα) ωστόσο τέτοια θα προκύψει -αν προκύψει- από τις τηλεφωνικές επαφές που ούτως ή άλλως είχαν και θα έχουν προσεχώς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: