Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ενρίκε: «Ποτέ με τους οργανωμένους»!!

Ενρίκε: «Ποτέ με τους οργανωμένους»!
Ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών της Ρόμα στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, μιλώντας στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Οι φίλοι των «τζιαλορόσι» πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Ισπανό τεχνικό μετά το ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με τη Νάπολι.

Ο αρχηγός, Φραντσέσκο Τότι, και μερικά μέλη της ομάδας πήγαν να μιλήσουν στους «Curva Sud», θέλοντας να μάθουν τον λόγο που ασκείται δριμεία κριτική στον 42χρονο προπονητή. Παρόλα αυτά, ο Ενρίκε τόνισε ότι ποτέ δεν θα έκανε κάποια παρόμοια κίνηση.

«Ήταν μία όμορφη χειρονομία η κίνηση του Φραντσέσκο να μιλήσει με τους οπαδούς. Δεν πήγα εγώ, επειδή έχουμε προκαλέσει τους οπαδούς. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πήγαινα ποτέ να μιλήσω με τους οργανωμένους, ακόμη και αν είχαμε κερδίσει δέκα ή είκοσι ματς στη σειρά», ανέφερε αρχικά ο Ενρίκε και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μίας ομάδας. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, μου άρεσε να μιλάω με τους οπαδούς. Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: