Κυριακή 29 Απριλίου 2012

''Ξεκαθαρίστε τη θέση σας!''

Επιστολή στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος ζητάει άμεση απάντηση στο ενδιαφέρον του για το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα ήθελε να καταστεί αντίπαλος πόλος ενός ατύπου πλειοδοτικού διαγωνισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών
''Ξεκαθαρίστε τη θέση σας!''

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του Καμπάνη που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Χαράλαμπος Αποστολίδης:
"Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Θεσσαλονίκη, 29/04/2012
Αξιότιμοι κύριοι,
Από τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ μας σε ό,τι αφορά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μου ετέθησαν δύο όροι:
Πρώτον, η αποστολή επιστολής εκδηλώσεως ενδιαφέροντος και δεύτερον η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 5.000.000 ευρώ με τους όρους και το περιεχόμενο που μου εζητήθησαν.
Όπως είναι γνωστό, εκπλήρωσα και τους δύο όρους σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, μάλιστα δε το περιεχόμενο και των δύο εγγράφων έγινε γνωστό πανελληνίως διότι υπήρξαν οι σχετικές δημοσιεύσεις των εγγράφων στον ημερήσιο και αθλητικό τύπο. Έκτοτε, παρότι εξεπλήρωσα όσα μου εζητήθησαν δεν έλαβα καμία ειδοποίηση εκ μέρους σας ή δεν εξεδηλώσατε καμία πρωτοβουλία για την συνέχιση της διαδικασίας ουδεκάν δε με πληροφορήσατε εάν υπάρχουν ή πρέπει να ανταποκριθώ και να εκπληρώσω σε δεύτερη φάση και άλλα αιτήματα που θα ετίθεντο εκ μέρους σας. Ουδεκάν μου στείλατε οποιαδήποτε απάντηση ή επιδιώξατε οποιουδήποτε είδους επαφή.
Αντιλαμβάνομαι και είναι θεμιτή η προσπάθειά σας να πουλήσετε ή να διαπραγματευετείτε την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε άλλους ενδιαφερομένους που εξεδήλωσαν την ίδια επιθυμία και με μένα, οφείλετε όμως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.
Προφανώς οφείλετε να αντιληφθείτε ότι δεν προτίθεμαι κι ούτε είναι στις διαθέσεις μου να καταστώ αντίπαλος πόλος ενός ατύπου πλειοδοτικού διαγωνισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών, χωρίς σ’ αυτήν την διαπραγμάτευση να υπάρχει διαφάνεια, ενημέρωση προς πάντες και για όλα τα ζητήματα και τις ενέργειες των ενδιαφερομένων μερών. Όπως κανείς εύκολα αντιλαμβάνεται όχι μόνο εγώ αλλά και το σύνολο του κόσμου θα ήθελε να πληροφορείται και να ενημερώνεται βήμα προς βήμα για τις εξελίξεις. Γιατί εντέλει καθημερινά μας αξιολογεί και θα μας αξιολογήσει για τις πράξεις μας και όχι για τα λόγια μας ο λαός του ΠΑΟΚ.
Δεδομένου ότι ικανοποίησα όλα όσα μου εζητήθησαν μέχρι σήμερα, ενημερώστε με αναφορικά με το εάν υπάρχει κάποιο άλλο αίτημα εκ μέρους σας. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και να ενδιαφέρομαι για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.
Με τιμή για τον Ιωάννη Καμπάνη
Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Χαράλαμπος Αποστολίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: