Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φυτανίδης: «Δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι»

Φυτανίδης: «Δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι»
Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του Σωκράτη Φυτανίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος αμυντικός του Ατρόμητου μίλησε για μια στιγμή αδράνειας, η οποία, στέρησε από την ομάδα του τον τίτλο.

«Δείξαμε πως δεν φοβηθήκαμε τίποτα στο παιχνίδι αυτό. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, κρίθηκε από μια αδράνεια. Νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν ήταν εύκολο ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά για έναν τελικό είναι λίγο. Το να κοιτάς τα μάτια τον αντίπαλο είναι περίεργο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όπως και στον κόσμο. Δεν έγινε το παραμικρό. Οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν δικαιώματα και ήταν ένας τελικός γιορτή. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η γεύση είναι πικρή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι.

Σηκώνουμε και κεφάλι και πάμε για τα πλέι οφ χωρίς να έχουμε ρόλο κομπάρσου. Θα δώσουμε τα πάντα. Αφού δεν πήραμε τον τελικό θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθεί η ομάδα.

Φάνηκε πως το πιστεύαμε. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Παίξαμε πολλά παιχνίδια που έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ, όμως δυστυχώς από μια αδράνεια χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να μεγαλώσει ο σύλλογος και να διακριθούμε και εμείς. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτά που έχουμε πετύχει είναι αξιοσημείωτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: