Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τους «τιμώρησε» ο Μπενζεμά (vids)

Τους «τιμώρησε» ο Μπενζεμά (vids)
Με πρωταγωνιστές τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 3-0 της Σεβίλλης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Primera Division.

Στο πρώτο ημίχρονο η «βασίλισσα» απειλήθηκε αρκετές φορές να ισοφαριστεί από τους Ανδαλουσιανούς, όμως εκείνοι δεν τα κατάφεραν και οι παίκτες του Μουρίνιο δεν άφησαν ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που είχαν. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο

Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, η Σεβίλλη κατάφερε στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Φάτσιο. Ωστόσο, ο Ματέου Λαχόθ έδειξε φάουλ του κεντρικού αμυντικού των φιλοξενούμενων πάνω στον Πέπε.

Μετά το 8ο λεπτό οι «μερένχες» είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και στο 19’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο γκολ του ματς. Στο 26’, 28 και 30’ οι Ανδαλουσιανοί είχαν τρεις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν με κύριο εκφραστή τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε έμμεσο, όταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήγε να «τσιμπήσει» την μπάλα με το κεφάλι και ο Φάτσιο σήκωσε ψηλά το πόδι του. ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Αντί να γίνει το 1-1 με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι Μαδριλένοι έκαναν το 2-0 με σκόρερ τον Μπενζεμά (μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντι Μαρία) στο 48’.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και 20ο στην Primera Division.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαχόθ έδειξε Ντέιβιντ (στο 55’) και στον Κάλα (στο 57’), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Σεβίλλης.

Μετά το 53’ οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς, αφού η Ρεάλ δεν ήθελε να χύσει περισσότερο ιδρώτα και ο Μίτσελ (προπονητής των φιλοξενούμενων) άρχισε να σκέφτεται το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Μπέτις…

Τα γκολ της αναμέτρησης











Χθες:
 Αυτό ήταν το… κατώτερο όριο γκολ στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 36ης αγωνιστικής στην Primera Division!

Με τις τριάρες, λοιπόν, να πέφτουν βροχή, η Λεβάντε χρησιμοποίησε τη δική της (3-1) επί της Γρανάδα για να ανέβει στην τέταρτη θέση και να συνεχίσει να… απειλεί (αν αναμονή και του Μάλαγα-Βαλένθια αύριο) πως μπορεί να βγει Champions League!

Την ίδια ώρα, τα τρία γκολ που κερνούσε η Μαγιόρκα τη Χετάφε μέσα στη Μαδρίτη (1-3) της επέτρεπαν να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για Ευρώπη, ενώ η Εσπανιόλ έβλεπε τις δικές της να χλωμιάζουν, μετά το «τρίμπαλο» (0-3) που επίσης εισέπραξε από τη Χιχόν μέσα στην έδρα της.

Μένοντας, δε, στο… πνεύμα της ημέρας, η Σοσιεδάδ επικρατούσε χαλαρά 3-0 της καταδικασμένης Σανταντέρ.

Αποτυχία για αμφότερες χαρακτηρίζεται το 1-1 ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Οσασούνα στο "Μαδριγάλ", αφού το "κίτρινο υποβρύχιο" δεν ξέφυγε περισσότερο από τέσσερις βαθμούς από την τελευταία τριάδα και οι "μαυροκόκκινοι" της Παμπλόνας δεν απέκτησαν πλεονέκτημα για την έξοδο στο Europa League, αφού ισοβαθμούν με τις Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης στην έκτη θέση.


Levante 3_1_Granada-GoloFan.com-All goals από Hamza_Artin


Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/04

Χετάφε-Μαγιόρκα 1-3
(90’+2’ Αλέξις - 30’ Κασαντεσούς, 68’ Αλφάρο, 78’ Εμέντ)

Λεβάντε-Γρανάδα 3-1
(46’ Κονέ, 74’ Τόρες, 84’ Βάλντο - 67’ Ιγκαλό)

Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-3
(48’ Κολούνγκα, 70’ Τρέχο, 80’ Μπίλιτς)

Σοσιεδάδ-Σανταντέρ 3-0
(47’, 70’ Γκρίεζμαν, 83’ Αγκιρέτσε)

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 1-1
(44' Μπρούνο-72' Γκαρσία)

Κυριακή, 29/04

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-0
(19’ Ρονάλντο, 48’, 52’ Μπενζεμά)

Σαραγόσα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:00)
Μάλαγα-Βαλένθια (19:00)
Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:45)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα (22:30)

Η επόμενη (37η) αγωνιστική

Τρίτη, 1/5

Χετάφε-Σανταντέρ (13:00)
Γρανάδα-Εσπανιόλ (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ (21:00)

Τετάρτη, 2/5 (21:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ (19:00)
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα
Μαγιόρκα-Ράγιο Βαγιεκάνο
Σεβίλλη-Μπέτις
Σαραγόσα-Λεβάντε
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)
Βαλένθια-Οσασούνα (23:00)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: