Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Ψάχνεται» για Γκουαρντιόλα η Μίλαν!!

«Ψάχνεται» για Γκουαρντιόλα η Μίλαν
Το «πράσινο» φως για έναρξη των διαπραγματεύσεων με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, άναψε ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την ιταλική «Repubblica». Ο πρόεδρος των Μιλανέζων ανέθεσε στον Αντριάνο Γκαλιάνι την δύσκολη αποστολή να πείσει τον Ισπανό τεχνικό, να αναλάβει τους «ροσονέρι».

Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας και θέλει να τον αντικαταστήσει στο τέλος της περιόδου.

Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι όμως, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του, σχολίασε ότι θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, όντας κουρασμένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, η «Repubblica» αναφέρει ένα ακόμα «αγκάθι», την «κόντρα» δηλαδή, μεταξύ του «Πεπ» και του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς από την κοινή θητεία τους στους «μπλαουγκράνα». Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο οι δύο να συνεργαστούν ξανά, όποτε για οποιαδήποτε θετική απάντηση του Γκουαρντιόλα, μάλλον ο Σουηδός επιθετικός θα πρέπει να «θυσιαστεί».

Τέλος, αν ο τεχνικός της Μπάρτσα αποφασίσει να συνεχίσει σε κάποιο σύλλογο, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προτάσεις θα είναι πολλές, αφού με την αποχώρηση του από την Καταλονία, αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα. Αρκετοί αγγλικοί και ιταλικοί σύλλογοι θα προσφέρουν «χρυσό», προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: