Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μαγνητική την Δευτέρα για τον Τάτο!!

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Δευτέρα ο Ανδρέας Τάτος προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Μαγνητική την Δευτέρα για τον Τάτο
Ο Ανδρέας Τάτος που έπαθε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στον τελικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο θα κάνει την Δευτέρα μαγνητική τομογραφία. Έτσι θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του και το πόσο θα λείψει από τα γήπεδα.

Από εκεί και έπειτα με νωπή την υπερπροσπάθεια από το παιχνίδι του Σαββάτου οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία για τους αγώνες των πλέι οφ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελικό έκαναν μασάζ, υδρομασάζ και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης, Σωτήρη Κακαργιά. Ο Ατρόμητος θα προπονηθεί την Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο του.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: