Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Ιταλικό θέμα το αστέρι της Γιουβέντους»

«Ιταλικό θέμα το αστέρι της Γιουβέντους»
Μεγάλη κουβέντα έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία η δημοσιοποίηση της πρόθεσης της Γιουβέντους να ράψει και τρίτο αστέρι στην φανέλα της σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 30ο της ιστορίας της. Με δεδομένο, όμως, ότι της έχουν αφαιρεθεί δυο πρωταθλήματα, η «γηραιά κυρία» θα έχει 28 τίτλους. Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί.

«Είναι κάτι που αφορά μόνο τους Ιταλούς. Δεν είναι ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί η ΟΥΕΦΑ», ήταν τα λόγια του Γάλλου προέδρου αναφορικά με την επιθυμία της ομάδας του Τορίνο.

Παράλληλα ο Πλατινί πρόσθεσε ότι γνωρίζει ελάχιστα για το συγκεκριμένο θέμα και δεν σκοπεύει ως πρόεδρος να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.

Ο Γάλλος έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νοβάρα με την Γιουβέντους, ένα παιχνίδι που παρακολούθησε από κοντά, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν βρέθηκε εκεί σαν φίλαθλος των «μπιανκονέρι».

«Ήρθα για να δω τη Νοβάρα και το κατά πόσο πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες που είναι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις», ανέφερε σχετικά με τον λόγο παρουσίας του στις εξέδρες του γηπέδου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: