Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Υπερήφανο όλο το Περιστέρι»

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Υπερήφανο όλο το Περιστέρι»
Υπερήφανοι είναι όλοι στο Περιστέρι για την προσπάθεια του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την απώλεια του τροπαίου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τους οπαδούς για την παρουσία και την στήριξη στους «κυανόλευκους» και έδωσε σύνθημα ανάλογης πορείας στη συνέχεια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιθυμούν να συγχαρούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους χιλιάδες Περιστεριώτες φιλάθλους που όλοι μαζί συνετέλεσαν να ζήσουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας.

Η χθεσινή μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Αντιθέτως, πρέπει να αποτελέσει την σπίθα που θα μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να ζήσουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές!.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την συγκλονιστική τους προσπάθεια. Λύγισαν στο τέλος αλλά είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς. Έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης.

Ευχαριστούμε τους Περιστεριώτες φιλάθλους, που εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, στάθηκαν με όλη τους τη ψυχή δίπλα στην ομάδα και άγγιξαν μαζί μας το όνειρο!.

Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι προκλήσεις συνεχίζονται. Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε και θα φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη πιο ψηλά. Τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας εν όψει των αγώνων play off και να μεταφέρουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά τους συλλόγου μας.

Όλο το Περιστέρι είναι Υπερήφανο για τον Ατρόμητο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: