Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Καλό καλοκαίρι..."

Κάτι παραπάνω από ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό της Α1 βόλεϊ ο Φοίνικας Σύρου...
"Καλό καλοκαίρι..."
Οι νησιώτες αντιδρούν στο γεγονός πως το παιχνίδι το οποίο αναβλήθηκε, ορίστηκε για μετά τις εκλογές, όταν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντόκιτς, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας.
Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Σύρου τονίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί υπό ανάλογες συνθήκες προσθέτει πως δεν έχει θέση σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με αυτούς τους όρους.
Η ανακοίνωση κλείνει μάλιστα με τη φράση «καλό καλοκαίρι», γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια περί αποχώρησης της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…
Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: