Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μαρινάκης: «Κάναμε γιορτή τον τελικό»

Μαρινάκης: «Κάναμε γιορτή τον τελικό»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το κλίμα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ, πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τελικό του Κυπέλλου, δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Κάναμε γιορτή τον τελικό και αυτό πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που αναφέρθηκε στην συνολική πορεία της ομάδας του αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Σήμερα ήταν γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό. Είδα στις κερκίδες οικογένειες παιδιά και παρέες. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνεται κάθε φορά και έτσι πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όσο για το ματς και την νίκη του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είχε διακυμάνσεις το ματς, τρία γκολ και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και χάρηκε την γιορτή αυτή».

Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια που πήγε να συγχαρεί τους παίκτες, είπε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είπα στους παίκτες ότι η φετινή πορείας μας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη ήταν πολύ καλή. Τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε αυτό το κλίμα. Να το συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το τελευταίο του ματς στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Τον Ερνέστο τον ευχαρίστησα όχι μόνο γιατί είναι μεγάλος προπονητής και είχαμε αυτές τις επιτυχίες αλλά πάνω από όλα για την ανθρώπινη σχέση που είχαμε. Αυτό θα μείνει πάνω από όλα. Είναι ένας πολύ καλός και τίμιος άνθρωπος και είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε ξανά…»

Τέλος όταν του ζητήθηκε να αφιερώσει κάπου το Κύπελλο, είπε: «Το πρώτο μου Κύπελλο όπως και το πρώτο πρωτάθλημα, πέρυσι, θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύτιμη και η συμβολή του Σάββα Θεοδωρίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: