Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Πρωτάθλημα μόνο αν γίνει κάτι εξωπραγματικό»!

«Πρωτάθλημα μόνο αν γίνει κάτι εξωπραγματικό»
Την άποψη του ότι η Μίλαν δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τεχνικός των «ροσονέροι» μάλιστα ανέφερε πως μόνο αν συμβεί κάτι εξωπραγματικό θα τα καταφέρουν, δεδομένης της διαφοράς των τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου, γιατί σκέφτομαι ότι ακόμη μπορεί να το κερδίσουμε, μολονότι χρειαζόμαστε να γίνει κάτι εξωπραγματικό για να το πετύχουμε αυτό.

Κοιτάζοντας πως παίζει η Γιουβέντους είναι δύσκολο, να χάσει βαθμούς. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία μπορεί να αλλάξει γρήγορα για αυτό και εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Σιένα.

Υπάρχουν ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Η Γιουβέντους αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι σε πιθανό στραβοπάτημα», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: