Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Καλύτερος ο Τέβες»

«Καλύτερος ο Τέβες»
Στις απαιτήσεις του προπονητή,Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ανταποκριθεί,προς τον παρόν, ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος έχει επιστρέψει στην εντεκάδα των βασικών παικτών της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ιταλός περιμένει από τον 28χρονο επιθετικό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

«Ο Τέβες παίζει καλύτερα από ό,τι περίμενα μετά την επιστροφή του και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Είναι δύσκολο μετά από έξι μήνες να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός για να προσθέσει:

«Ο Κάρλος δεν δίνει το 100% του, γιατί δεν είναι δυνατόν να νιώθεις απόλυτα έτοιμος, ενώ δεν έχεις παίξει για έξι μήνες. Αλλά έχει την απαιτουμένη εμπειρία και είναι έξυπνος παίκτης. Έχει σκοράρει τέσσερα ή πέντε γκολ και αυτό είναι το σημαντικό».

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως έχει σκοράρει, ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει 90 λεπτά παιχνιδιού:

«Είναι πολύ δύσκολο για εκείνον. Πιστεύω πως ο Κάρλος θα βρει τη φόρμα του την επόμενη σεζόν», είπε ο προπονητής των «πολιτών» για να συνεχίσει αναφερόμενος στην παραμονή του παίκτη στη Σίτι:

«Νομίζω πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά αυτή η στιγμή θεωρώ πως δεν είναι κατάλληλη να μιλήσουμε για το μέλλον κανενός».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: